Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai (II-a tema)

Mes buvom liepą tris darbo dienas. Tai į baseiną užsirašyti reikėjo i anksto. Nors didelės grūsties ir nebūdavo, bet žmonių netrūko.
Atsakyti
Gal kas žinot, kaip einas vandens parko statybos, kada žada atsidaryt?
Atsakyti
is karto po Kaledu. sia savaite buvo apie tai straipsnis (net gi su busimomis kainomsi) puslapyje www.meniu.lt
Atsakyti
QUOTE(Liora @ 2006 10 28, 13:20)
is karto po Kaledu. sia savaite buvo apie tai straipsnis (net gi su busimomis kainomsi) puslapyje www.meniu.lt

Nerandu to straipsnio, labai idomu kainos g.gif
Atsakyti
Apie akvaparka galit paziureti jo saite thumbup.gif
akvaparko saitas
Atsakyti
Atidarymas gruodžio 26 d. Kaip faina. Jau laukiu wub.gif
Atsakyti
Na ir as pasidalinsiu savo ispudziais apie Vilnius SPA. Taigi pirmieji mano zodziai isvykstant is sio viezbucio buvo tokie, kad daugiau gyvenime cia nesugrisiu. Pirmas dalykas visa malonuma kuri teikia Vilnius SPA gali gauti daug pigiau nuvykes i Egles sanatorija. Visos proceduros beveik identiskos kaip Egleje, maistas toks pat, baseinas tik vienas, pirteles tik dvi, o Egleje keturi baseinai, pirciu ant kiekvieno kampo nu zodziu vienintelis patikes dalykas is Vinlius SPA tai, kad nereikia eiti per lauka norint pasidaryti kokia tai nors procedura.
Papildyta:
Ai dar pamirsau papasakoti, na buvo topas kai atejome issiregistruoti, padaveme raktus ir visa kita, o jie mums ir sako tai, kad jusu vienas zmogus butent mergina dar soliariume ir pirko kazkoki nerealiai brangu soliariumo krema, o ta mergina kuri TIPO soliariume stovi salia musu susipakavusi savo daiktus ir laukia isvykimo, mums akys isvirto, pasakeme, kad ta mergina stovi stai cia pries jus, kaip ji gali buti soliariume, o jie net neatsiprase sako ai buna tokiu klaidu, na cia tai virsune pagalvojau, ju valdymo sistema ziauri.
Ateitu koks uzsienietis kuriam dzin kaineles tai ir sumoketu uz visas prirasytas proceduras nors jose net ir nebuves. As taip ir nesupratau ar jie taip apgaudineja zmones ar koki velnia jie ten mala.
Mano paskutinis zodiz Vilniui SPA - NE ir dar ziauriai riebus.
Atsakyti
QUOTE(tesa20 @ 2006 10 30, 10:10)
Na ir as pasidalinsiu savo ispudziais apie Vilnius SPA. Taigi pirmieji mano zodziai isvykstant is sio viezbucio buvo tokie, kad daugiau gyvenime cia nesugrisiu. Pirmas dalykas visa malonuma kuri teikia Vilnius SPA gali gauti daug pigiau nuvykes i Egles sanatorija. Visos proceduros beveik identiskos kaip Egleje, maistas toks pat, baseinas tik vienas, pirteles tik dvi, o Egleje keturi baseinai, pirciu ant kiekvieno kampo nu zodziu vienintelis patikes dalykas is Vinlius SPA tai, kad nereikia eiti per lauka norint pasidaryti kokia tai nors procedura.
Papildyta:
Ai dar pamirsau papasakoti, na buvo topas kai atejome issiregistruoti, padaveme raktus ir visa kita, o jie mums ir sako tai, kad jusu vienas zmogus butent mergina dar soliariume ir pirko kazkoki nerealiai brangu soliariumo krema, o ta mergina kuri TIPO soliariume stovi salia musu susipakavusi savo daiktus ir laukia isvykimo, mums akys isvirto, pasakeme, kad ta mergina stovi stai  cia pries jus, kaip ji gali buti soliariume, o jie net neatsiprase sako ai buna tokiu klaidu, na cia tai virsune pagalvojau, ju valdymo sistema ziauri.
Ateitu koks uzsienietis kuriam dzin kaineles tai ir sumoketu uz visas prirasytas proceduras nors jose net ir nebuves. As taip ir nesupratau ar jie taip apgaudineja zmones ar koki velnia jie ten mala.
Mano paskutinis zodiz Vilniui SPA - NE ir dar ziauriai riebus.

tai man tas pats ispudis buvo.. siaip viskas labai gerai irengta, labai patogu ten gyventi ir eiti i proceduras.. bet nuo to fakto, kad oficialiai pripazintas prestiziskiausiu spa centru, tai darbuotojai ryskiai "pasikele" ir labai daznai jiems pritruksta elementarios kvalifikacijos... man paciai teko paaukleti valgykloje dirbancius kelis zmogiukus ir registraturoje...
Atsakyti
as tai tik i gidyklas vaikstau,tai nesusipratimu dar nebuvo..
Atsakyti
Gal yra norinčių į Eglės sanatoriją savaitgaliui, lapkričio 10-12 dienomis. Esu užsisakiusi dvi vietas, dviviečiame kambaryje ir pasikeitė planai doh.gif O šiomis dienomis reikia tvirtinti recervaciją... Tai galiu atsisakyti jos, arba perleisti kuriai iš jūsų, norinčiai....
Rašykit į a.z.
Atsakyti
na bent pagal dabartinį "Akvaparko" stovį kažkaip nesitiki, kad jį atidarys gruodžio 26 d blink.gif
Atsakyti
Girdejau kad atsidarys po nauju metu verysad.gif
Atsakyti