Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai (II-a tema)

QUOTE(tesa20 @ 2006 10 23, 09:18)
Visai neseniai buvau Egleje, viskas isties grazu ir svaru, kambariai atnaujinti, jaukus, gyvenau 2 korpuse smile.gif istiesu viskas patiko tik maistas nelabai, kazkodel paskutine diena net valgyti nesinorejo, o atrodo as tikrai neisranki smile.gif nezinau gal man cia tik vienai taip.
O vat si savaitgali vaziuosiu i Vilnius SPA tai bus proga palyginti smile.gif kur geriau ar Egleje ar Vilnius SPA smile.gif

po Egles atrodys, kad Vilnius geriau lotuliukas.gif bet man Vilnius tai schmoll.gif konvejeris, daug zmoniu, nelimituoja zmoniu baseine ir t.t. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(special @ 2006 10 24, 13:01)
po Egles atrodys, kad Vilnius geriau lotuliukas.gif  bet man Vilnius tai schmoll.gif  konvejeris, daug zmoniu, nelimituoja zmoniu baseine ir t.t. doh.gif

man Vilnius Spa labai patiko, nes labai viskas patogiai irengta, kambariai, perejimas i kompleksus ir pan, virtuve, sporto sale.. nepatiko: personalas (ne visi tiesa), nes kaip ir kitur rasiau, dar druskininkuose apskritai trukumas gerai "istreniruoto" personalo (cia kai kurie pasikele nuo to, kad dirba prestizineje vietoje) ir nepatiko sistema uzsirasymo procedurom, kazkaip ne taip... skubeti uzsirasyti i baseina valandoms, kad nebutu grusties ir t.t. kazkaip pirmas dalykas tik atvaziavus buvo susirasyti savaitei proceduras kurias noreciau daryti ir ypac akcentavo baseina, nes ten daug einanciu doh.gif o as nemegstu taip planuoti... antra, ten vyriokas truputi pagyvenes daro limfodrenaza.. gal daro ir neblogai, bet geriau jau nekalbetu, bo visas gyvenimiskas problemas islieja... ir nepakankamai gerai ismasazuoja visus taskus schmoll.gif ir dar rekomendavo savo zmona, dirbancia aromaterapijos kabinete, kad i ja kreiptis.. nemeegstu as tokiu proteguojanciu ir snekanciu apie savo gyvenima schmoll.gif
Atsakyti
laba
kadangi ėmiau tai, ką sugebėjau gauti, šį savaitgalį važiuosim į "Sūrutį". gal kas buvot? ax.gif kaip ten maitinimas, procedūros?
Atsakyti
Sveikos,

ruošiuosi išbandyti "Eglės" teikiamus malonumus ax.gif
Gal galite patarti kas buvote, kaip ten su procedūromis (savaitgalio kompleksuose), nes mes žadame būti penktadienio vakare, tai jaučiu, kad geriausias laikas bus jau išgraibytas g.gif
Nežinote, galbūt galima telefonu procedūrų laiką suderinti? g.gif
Atsakyti
Laime, kai nuvažiuosi, pasirinksi kompleksą, kokį norėsi iš siūlomų. laiką surašo ant lapelio, su kuriuo po to į procedūras vaikščiosi. gali pabandyt telefonu užsisakyt kompleksą, nes kartais kokio nebūna, jei vėliau nuvažiuoji. ar priklauso laiko "gerumas" nuo atvykimo laiko, net nežinau g.gif pasiskambink, ten vadybininkės tikrai malonios.
Atsakyti
QUOTE(VIOLA @ 2006 10 25, 15:46)
Laime, kai nuvažiuosi, pasirinksi kompleksą, kokį norėsi iš siūlomų. laiką surašo ant lapelio, su kuriuo po to į procedūras vaikščiosi. gali pabandyt telefonu užsisakyt kompleksą, nes kartais kokio nebūna, jei vėliau nuvažiuoji. ar priklauso laiko "gerumas" nuo atvykimo laiko, net nežinau  g.gif pasiskambink, ten vadybininkės tikrai malonios.

Supratau. Ačiu už info 4u.gif

Aš čia klausiu todėl, kad kai buvau SPA-Vilnius, ten tik atvažiavus didžiausia grūstis buvo prie laiko suskirstymo procedūrom doh.gif Tik vėliau sužinojau, kad tą patį galima telefonu prieš atvykstant padaryti...
Nes man pvz. visai nesinori ryte 9 val. į masažą eiti schmoll.gif
Atsakyti
dar blogai, kai vidury pietų ar vakarienės procedūra būna. nespėji ramiai pavalgyt arba tenka bėgiot, kad visur spėt doh.gif
kiek aš supratau, ant procedūrų lapų jau iš anksto būna laikas surašytas, kad nesutaptų kartu kelios procedūros, o tik atvažiavus pavardę įrašo.
aš kelis kartus tiesiogiai su darbuotojomis tariausi, kad anksčiau ar vėliau ateisiu. jokių problemų mirksiukas.gif

o apie "Sūrutį" man niekas nepapasakos? ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, susimaste mano tevai nuvaziuoti i Egle ir ka, nera vietu blink.gif Ir jie norejo kokiom 3 dienom vidury savaites, o ne savaitgali, bet iseina brangiau, nei poilsio dienomis g.gif Kap cia yr? g.gif

Na zodziu tikriausiai per vaiku atostogas neiseis, bo viskas uzsakyta, tik va del kainu tai man idomu...vis maniau, kad savaitgaliai turetu but brangesni doh.gif
Atsakyti
Logiskai mastant brangiau turetu buti savaitgali,bent jau taip ir gydyklose yra.
Atsakyti
QUOTE(Agnele @ 2006 10 26, 11:11)
Sveikutes, susimaste mano tevai nuvaziuoti i Egle ir ka, nera vietu blink.gif  Ir jie norejo kokiom 3 dienom vidury savaites, o ne savaitgali, bet iseina brangiau, nei poilsio dienomis g.gif  Kap cia yr? g.gif

Na zodziu tikriausiai per vaiku atostogas neiseis, bo viskas uzsakyta, tik va del kainu tai man idomu...vis maniau, kad savaitgaliai turetu but brangesni doh.gif

hmm įdomu kaip su procedūrų skaičium yra??? gal vidury savaitės jų daugiau yra???
Atsakyti
Sveika,mano draugai buvo tam Suruti,na tai nieko keisto kad tik ten vietos radai doh.gif kambariai nejauku,nenauji,baltai seni,maistas valgyklinis... verysad.gif
as tai pernai buvai Galioj ir Pusyne,tai Galia tai labai jau siaip sau,o Pusynas patiko.Lapkricio vidury vaziuojam i meduna,nes kas buvo visi vienareiksmiskai giria biggrin.gif bet uzsisakem gerokai anksciau,rugsejo pabaigoj...ir gydyklose kompleksus uzsisakem jau,nes pernai paskambinau pries 2 savaites,tai nieko negavom gero verysad.gif
Atsakyti
Kas buvote šįmet SPA Vilnius gal galit pasakyti: nejaugi tikrai į baseiną reikia užsirašinėti iš anksto? doh.gif
Buvau pernai ir dar anksčiau - tokių nesąmonių nebuvo!
Procedūras, aišku, suderini iš anksto, bet jau baseinas ir treniruokliai - pagal nuotaiką... smile.gif Arba pažiūrėdavom kada mažiau žmonių...
Numatyti ir suderinti viską tikrai nėra paprasta, procedūros-pusryčiai-pietūs-vakarienė, dar ir pailsėti po kai kurių norisi... smile.gif
Bet gal nežiūri smulkmeniškai į tą baseinui/treniruokliams paskirtą laiką?
Sunervino... doh.gif
Atsakyti