Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai (II-a tema)

Rojalo viezbuti dirba mano drauge-ji ten priziuri visa personala,reiks pasakyt kad nepatenkinti klientai...
o siaip pasigirt galiu.Mano vyras Druskininkietis,tai mes daznai ten vaziuojam.Apsistojam pas jo tevus,turim ten daug draugu.Pramogu taip pat uztenka-vaikstom i baseina,as einu i gydyklas.Labai patinka procedura -Sokoladinis ir Auksines akimirkos.Isvis dievinu si miesteli ir gydyklas. wub.gif
Galiu pasakyt kad mum labiausiai patinka picerijos,jose labai skanu.Viena prie ratnyceles kita prie baznycios.Ten savininkas tas pats tai maistas labai skanus,nu o aptarnavimas siaip sau....Dar mes vaziuojam dviraciais pasivazinet arba i Gruto parka pasidairyt.Beje Gruto parko restorane laaabai skanu ir aptarnavimas thumbup.gif ir kainos nedideles.Dabar dar atsidare boulingas,ten irgi labai faina,mum patiko....
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingridukas: 18 spalio 2006 - 17:13
picerija jau liko tik viena sad.gif tad 5nio vakarą rasti lasivą staliuką gana sudėtinga... o aptarnavimas nėra idealus, tačiau Druskininkuose vienas iš geriausių smile.gif
Atsakyti
Toj prie bažnyčios staliukai, na, tikrai nejaukūs ir dar... rūkoma. Atvažiavus į tokį "sveiką" miestelį labai keista. Jei esi nerūkantis, prašau sėdėk lauke cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2006 10 12, 10:39)
Cia visos kalba apie viesbutukus... ax.gif
O nera kas buvo privaciuose apartamentuose, butuose ar pan? Kur kaino siek tiek mazesnes? Siek tiek norim pailseti, bet nenorim islaidauti...

Jei kas turi kokiu atsiliepimu...labai lauksiu greitu metu  aciuks.gif

gali pabandyti paziureti sveciu namai Drusva, mes ten buvom (pries 2 metus, kaina buvo 70 lt kambarys, bet daugiau i tai nieks neieina) yra virtuve, galima gamintis, netoli gydyklos.
Nors siaip pagalvojus tai kai imi sanatorijoj tai gauni ir proceduras (siokias tokias) ir maista tai reikia pagalvoti kas labiau apsimoka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasulka: 18 spalio 2006 - 21:17
QUOTE(Osvile @ 2006 10 18, 20:18)
Toj prie bažnyčios staliukai, na, tikrai nejaukūs ir dar... rūkoma. Atvažiavus į tokį "sveiką" miestelį labai keista. Jei esi nerūkantis, prašau sėdėk lauke cool.gif

o man kaip tik visada ta prie bažnyčios visada labiau patiko tongue.gif o po remotno tai išvis super thumbup.gif tačiau rūkymas, nemokėjimas tvarkytis su kondicionierium, kai vėjas ir šaltis kojas traukia schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2006 10 18, 19:11)
picerija jau liko tik viena sad.gif tad 5nio  vakarą rasti lasivą staliuką gana sudėtinga... o aptarnavimas nėra idealus, tačiau Druskininkuose vienas iš geriausių smile.gif

kaviniu problema didele Druskininkuose, taip suprantu, kad visos minit ta pacia Sicilija? g.gif buvom savaitgali ten kokius 4-5 kartus, 2 kartus teko palaukti staliuko, neilgai kokias 15-20 min, bet tik viena galvojau, o jei su vaiku taip reiktu laukti... blink.gif
aptarnavimas man labai patiko, maistas taip pat, kondicionierius pute ne i tema ir rukoma (cia jau didelis minusas)...
Atsakyti
Man tai labiau patiko ta sicilija prie ratnyceles kur uzsidare del to ,kad nera kam dirbti. verysad.gif
Po kaledu druskinikuose atsidaryt didziausias baltijos salyse vandens atrakcionu parkas.Bus 20 pirciu,ilgiausias nusileidimo takas virs 200metru,o greitis 80km\h. thumbup.gif Laukiu nesulaukiu kada atsidarys,turetu buti super!!!
Atsakyti
Prie Ratnyčėles buvo erdviau... gal todėl ten ir visai nieko, bet man prie bažnyčios Sicilija daug sentimentų sukelia smile.gif todėl ji širdžiai mielesnė smile.gif

o dėl vandens pramogų parko, tai su nekantrumu ir aš laukiu jo atidarymo, nekantrauju viską išbandyt bigsmile.gif biggrin.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Dabar oficiali vandens pramogu parko atidarimo data yra 2007.03.30 lyg ir, nebe gruodi kaip ir zadejo...
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2006 10 19, 11:34)
Dabar oficiali vandens pramogu parko atidarimo data yra 2007.03.30 lyg ir, nebe gruodi kaip ir zadejo...

hmmm na bent aš nieko tokio kaip tik negirdėjau, rodos viskas vyksta taip kaip ir planuota...
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2006 10 18, 18:14)
Rojalo viezbuti dirba mano drauge-ji ten priziuri visa personala,reiks pasakyt kad nepatenkinti klientai...
o siaip pasigirt galiu.Mano vyras Druskininkietis,tai mes daznai ten vaziuojam.Apsistojam pas jo tevus,turim ten daug draugu.Pramogu taip pat uztenka-vaikstom i baseina,as einu i gydyklas.Labai patinka procedura -Sokoladinis ir Auksines akimirkos.Isvis dievinu si miesteli ir gydyklas. wub.gif
Galiu pasakyt kad mum labiausiai patinka picerijos,jose labai skanu.Viena prie ratnyceles kita prie baznycios.Ten savininkas tas pats tai maistas labai skanus,nu o aptarnavimas siaip sau....Dar mes vaziuojam dviraciais pasivazinet arba i Gruto parka pasidairyt.Beje Gruto parko restorane laaabai skanu ir aptarnavimas thumbup.gif ir kainos nedideles.Dabar dar atsidare boulingas,ten irgi labai faina,mum patiko....
Sekmes    4u.gif

ohhh tai tavo vyras dzukas?? faini zmones wub.gif man gruto parkas is viso jega.. ir tas ju restoranas... ten viena karta "tusinausi" su moterų klubu 666... super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2006 10 20, 12:13)
ohhh tai tavo vyras dzukas?? faini zmones wub.gif  man gruto parkas is viso jega.. ir tas ju restoranas... ten viena karta "tusinausi" su moterų klubu 666... super thumbup.gif

Pagal gimimo vieta tai dzukas,o siaip motinos saknys is lenku ir baltarusu kilusios,o tevo saknys ukrainoi.Pase parasyta kad mano vyras lenkas,nors lenkiskai nemoka.Baiges rusu mokykla,kalba svariai lietuviskai be jokio akcento....O sirdyje tai gal ir dzukas ne jau uogauja ir grybauja thumbup.gif ir dar zvejot labai megsta smile.gif
O gruto parke isties faina.Yra i ka pziuret,kaina 10lt,ne taip kaip pas mus europos parke 18lt ir bludiji po miskus skulptura jeskodamas... blink.gif
Atsakyti