Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai (II-a tema)

QUOTE(Giselle @ 2006 09 01, 15:23)
gal galetum placiau? as irgi kazka planuoju metinems, i Druskininkus noretume  4u.gif

Buvome ir mes "Druskininkų viešbutyje". Ištikrųju labai malonus personalas, skanus maistas, pakankamai gausus pusryčių stalas, jaukūs kambariai, fainas SPA centriukas, kur gali su chalatu ir šlepetėmis iš kambario nueiti procedūroms. Tik man nepatiko du dalykai: pirmas, tai, kad mūsų kambarys buvo virš virtuvės ir kartais pro ventiliacijos angas "pareidavo" virtuvės ir rūkalų kvapai (gal aš labai jautri kvapams?). Ir antras, buvome užsisakę "Jūros perlą" mums priklausė romantiška vakarienė, bet to romantiškumo niekas net nesistengė sukurti, pasodino prie šeimos su mažais vaikais (nieko prieš neturiu prieš vaikus, kai atsiduri laiku ir vietoj smile.gif ), kurie pastoviai cypavo, lakstė ir rėkavo, aplinkui pastoviai keisdavosi klientai, kuriems priklausė paprasta (pigesnė nei mūsų)vakarienė, nebuvo žvakių, muzikos. Taip, kad romantiškumą turi susikurti pats savo širdyje, o sumoki brangiau tik už pavadinimą, na dar taurė šampano priklausė. O šiaip viskas patiko tikrai thumbup.gif
Pietavome ir mes " Pušyne". Aplinka nebloga, tačiau restoranu aš nepavadinčiau, jau vien todėl, kad atnešė sriubą, į kurią buvo pridėta grietinės.Ji turėtų būti pateikta atskirame indelyje, nes pvz. aš nemėgstu dėti į sriubą grietinės. Šiaip į "Pušyną" gerai užsukti, jeigu nori paprastų, šeimyninių, "nerestoraninių" pietų, pakankamai nebrangu, greita ir skanu.
Atsakyti
QUOTE(Mįsliukė @ 2006 09 14, 21:30)
  Pietavome ir mes " Pušyne". Aplinka nebloga, tačiau restoranu aš nepavadinčiau, jau vien todėl, kad atnešė sriubą, į kurią buvo pridėta grietinės.Ji turėtų būti pateikta atskirame indelyje, nes pvz. aš nemėgstu dėti į sriubą grietinės. Šiaip į "Pušyną" gerai užsukti, jeigu nori paprastų, šeimyninių, "nerestoraninių" pietų, pakankamai nebrangu, greita ir skanu.

dabar man atrodo kad ne apie tą ,,Pušyną " kalbam g.gif g.gif .. Dėl greitinės nesiginčysiu, nes neatkreipiau dėmesio, bet antri ten tikrai pateikiami labai skoningai sudėlioti lėkštėse ir lėkštės tokios čiotkos , su užlektais galais .. Ir kainos ten tikrai nepigios biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 14 rugsėjo 2006 - 20:47
QUOTE(westa @ 2006 09 14, 20:45)
dabar man atrodo kad ne apie tą ,,Pušyną " kalbam  g.gif  g.gif .. Dėl greitinės nesiginčysiu, nes neatkreipiau dėmesio,  bet antri ten tikrai pateikiami labai skoningai sudėlioti lėkštėse ir lėkštės tokios čiotkos , su užlektais galais .. Ir kainos ten tikrai nepigios  biggrin.gif

Apie tą patį 4u.gif , kuris yra šalia "Druskininkų" viešbučio, šalia bažnyčios. Lėkštės man kažkaip neįstrigo g.gif , bet įstrigo kėdės su "Pušyno" užrašu ir dar staltiesės įdomiai buvo serviruotos.o kainos tikrai pigesnės nei "Druskininkuose" ar "Violetoje" (kitur nebuvau, negaliu palyginti).
Atsakyti
o gal jau buvote kuri Europa Royale viešbutyje, kur prie gydyklų yra?
Kainos tai atrodo nemažos, bet yra pora visai "įkandamų" kompleksų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mįsliukė @ 2006 09 15, 15:45)
Apie tą patį 4u.gif , kuris yra šalia "Druskininkų" viešbučio, šalia bažnyčios. Lėkštės man kažkaip neįstrigo g.gif , bet įstrigo kėdės su "Pušyno" užrašu ir dar staltiesės įdomiai buvo serviruotos.o kainos tikrai pigesnės nei "Druskininkuose" ar "Violetoje" (kitur nebuvau, negaliu palyginti).

buvau ir ten ir ten, nu nėr ten mažos kainos g.gif .. Visgi man virtuvė ten labiausiai patiko.. Net labiau už ,,Druskininkus" ... Ir dar ,,Druskininkuose" nepatiko baseinas - labai mažas ir daug žmonių sugrūda schmoll.gif .. Va kambariai visai nieko , gyvenom liuxe su ta vonia ale masažine.. Ale nieko iš tos vonios gero doh.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2006 09 15, 17:36)
buvau ir ten ir ten, nu nėr ten mažos kainos  g.gif .. Visgi man virtuvė ten labiausiai patiko.. Net labiau už ,,Druskininkus" ... Ir dar ,,Druskininkuose" nepatiko baseinas - labai mažas ir daug žmonių sugrūda  schmoll.gif .. Va kambariai visai nieko ,  gyvenom liuxe su ta vonia ale masažine.. Ale nieko iš tos vonios gero  doh.gif

Kiekvieno skoniai skirtingi 4u.gif O dėl baseino, mums pavyko, nes visus kartus buvome tik mes su vyru dviese. Kiek girdėjau jie į baseiną leidžia ne daugiau 6-7 žmones, neskaičiuojant vaikų. Vieną kartą po mūsų atėjo dvi porelės (figūros ir stambumas ohoooo) , vieni su dviem 4-6 metų vaikais, kiti su dviem vyresniais paaugliais. Ir dar atėjo jaunutė porelė, tai jie net triukšmą pakėlė: vaikai laksto, šokinėja į baseiną ir taško vandenį, pastoviai varsto pirties duris, todėl ji neįšyla. Va taip ir man būtų nepatikę schmoll.gif Užsirašant į baseiną reikėtų pasiteirauti kiek jau yra užsirašiusių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mįsliukė: 18 rugsėjo 2006 - 16:18
QUOTE(Mįsliukė @ 2006 09 18, 17:15)
Kiekvieno skoniai skirtingi 4u.gif O dėl baseino, mums pavyko, nes visus kartus buvome tik mes su vyru dviese. Kiek girdėjau jie į baseiną leidžia ne daugiau 6-7 žmones, neskaičiuojant vaikų. Vieną kartą po mūsų atėjo dvi porelės (figūros ir stambumas ohoooo) , vieni su dviem 4-6 metų vaikais, kiti su dviem vyresniais paaugliais. Ir dar atėjo jaunutė porelė, tai jie net triukšmą pakėlė: vaikai laksto, šokinėja į baseiną ir taško vandenį, pastoviai varsto pirties duris, todėl ji neįšyla. Va taip ir man būtų nepatikę schmoll.gif Užsirašant į baseiną reikėtų pasiteirauti kiek jau yra užsirašiusių.

hmm.. na šiaip jei jau viešbutis tokio aukšto lygio, tai turėtų patys susiprast dėl žmonių kiekio, o ne klientai turi eit ir klausinėt smile.gif .. Galgūt sureagavo į tas pastabas ir dabar pasitaisė smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, is to ka skaiciau sioj temoj, tai labiausiai patiko Meduna. Tik niekur neradau paminetos pirties. O jinai ten yra? blush2.gif
Ir dar norejau paklausti, jei pasiimti ten liukso kambari, bet ne jaunavedziu, tai dzekuzi gali buti dviviete?
Atsakyti
Gal kas jau buvote Europa Royale viesbutyje?Kokie ispudziai?
Atsakyti
Del Royal Europe > Buvome smile.gif patiko.

Tikru europietisku 4* zvaigzduciu, puikioje vietoje (tik del tu statybu salia sunku privaziuoti pakolkas).

Aptarnavimas, aplinka, interjeras - viskas ok. Tiesa, padavejoms restorane truskta patirties (matosi, pririnko visiskai jaunu mergaiciu, bet ir jos stengiasi).

Gal tik vienas pastebejimas > jeigu imat savaitgalini paketa, rekomenduociau vakarienes arba visia ignoruoti arba is karto nusiteikti, kad neatitiks bendro viesbucio lygio. Nors pusryciai tai be priekaistu.

Dar manau, kad viesbutis labiau tinka poroms, nei seimoms su vaikais (nors vaikuciu taip pat maciau).

Atsakyti
QUOTE(Liora @ 2006 09 25, 14:56)
Del Royal Europe > Buvome  smile.gif  patiko.

Tikru europietisku 4* zvaigzduciu, puikioje vietoje (tik del tu statybu salia sunku privaziuoti pakolkas).

Aptarnavimas, aplinka, interjeras - viskas ok. Tiesa, padavejoms restorane truskta patirties (matosi, pririnko visiskai jaunu mergaiciu, bet ir jos stengiasi).

Gal tik vienas pastebejimas > jeigu imat savaitgalini paketa, rekomenduociau vakarienes arba visia ignoruoti arba is karto nusiteikti, kad neatitiks bendro viesbucio lygio.  Nors pusryciai tai be priekaistu.

Dar manau, kad viesbutis labiau tinka poroms, nei seimoms su vaikais (nors vaikuciu taip pat maciau).

O idomu kokie vakarienes minusai?Ir,kadangi dar pleciasi,statosi, ar nesigirdi statybu triuksmo pvz. ryte?Viesbucio savaitgalio pasiulymas labai vilioja,tik atsiliepimu mazoka...Interneto puslapyje mazai kambario nuotrauku,idomu,ar kambariai su vonia ar dusu?
Labai svarstau ka romantiskam savaitgaliui dviese rinktis-Meduna viesbuti,Druskininku ar naujaji Europa?Gal galite patarti?
Atsakyti
Ruosiuosi kita savaite vaziuoti i spa-vilnius. pasiemiau kompleksa krintantys kilogramai 4u.gif
gal kas bandet ar buvot kita kompleksa pasieme. blush2.gif
pasidalinkit. bigsmile.gif
is anksto dekoju. gossip.gif
Atsakyti