QUOTE(Giselle @ 2006 09 01, 15:23)
gal galetum placiau? as irgi kazka planuoju metinems, i Druskininkus noretume
Buvome ir mes "Druskininkų viešbutyje". Ištikrųju labai malonus personalas, skanus maistas, pakankamai gausus pusryčių stalas, jaukūs kambariai, fainas SPA centriukas, kur gali su chalatu ir šlepetėmis iš kambario nueiti procedūroms. Tik man nepatiko du dalykai: pirmas, tai, kad mūsų kambarys buvo virš virtuvės ir kartais pro ventiliacijos angas "pareidavo" virtuvės ir rūkalų kvapai (gal aš labai jautri kvapams?). Ir antras, buvome užsisakę "Jūros perlą" mums priklausė romantiška vakarienė, bet to romantiškumo niekas net nesistengė sukurti, pasodino prie šeimos su mažais vaikais (nieko prieš neturiu prieš vaikus, kai atsiduri laiku ir vietoj ), kurie pastoviai cypavo, lakstė ir rėkavo, aplinkui pastoviai keisdavosi klientai, kuriems priklausė paprasta (pigesnė nei mūsų)vakarienė, nebuvo žvakių, muzikos. Taip, kad romantiškumą turi susikurti pats savo širdyje, o sumoki brangiau tik už pavadinimą, na dar taurė šampano priklausė. O šiaip viskas patiko tikrai
Pietavome ir mes " Pušyne". Aplinka nebloga, tačiau restoranu aš nepavadinčiau, jau vien todėl, kad atnešė sriubą, į kurią buvo pridėta grietinės.Ji turėtų būti pateikta atskirame indelyje, nes pvz. aš nemėgstu dėti į sriubą grietinės. Šiaip į "Pušyną" gerai užsukti, jeigu nori paprastų, šeimyninių, "nerestoraninių" pietų, pakankamai nebrangu, greita ir skanu.