QUOTE(Gyncė @ 2006 08 31, 14:41)
na kolonados atsikandau ne kartą. Kiek teko valgyt maistas atneša sugedusį, pvz prapjauni mėsos kepsnį ir iš jo toks sušvinkusios mėsos kvapas kad gali vietoj apsivemti(ką beveik ir padariau), net šoktėlėjau nuo staliuko.
Stiklinės niekad neplautos, atneša net su lūpdažiais, pasakai pakeisti, dar baisiai supyksta.
Nešvara ir netvarka manęs tenai tikrai daugiau nesugražins
P.S. čia tik mano nuomnė, visiem verta išbandyti.
Ai dar norėjau paminėti Sklaiutus, ten ta pati tvarka, lauke vasara sėdėdamas gali prasėdėti kad ir porą valandų nieks nesiteikia atnešti net meniu...
QUOTE(Alina22 @ 2006 09 01, 06:37)
na tada as pavarau antra bloga atsiliepima apie Kolonada....Restoranas restoranas...Sudu maisas, o ne restoranas.jei cia Restoranas,reiskia tie kas taip sako tikrai benbuvo tikruose restoranuose ir kazkokia arklide su prastu maistu ir dar baisesniu aptarnavimu vadina restoranu
nuejom su vyru,tipo pavalgem isgerem vyno,o po to vyras sako-o dabar einam pavalgyt
tai nuejom i Sicilija,tai va cia tai tikrai vieta verta demesio
tai kad jei Kolonada restoranas,tai as balerina
Kolonadoje nieka nepasitaike, nei maistas senas, nei nesvarios stiklines ar kokia netvarka. Ir aptarnavimas gan neblogas.
Man kazkaip sunku patiketi, kad cia apie ta pacia Kolonada kalba sukasi. nei ten arklide, nei karvide.
O apie skiaultus, tai tikra teisybe. Gali laukti, kad ir visa diena ir dar ateina kokia snuki suraukusi, kad net apetitas praeina.
Sicilija viduje, tai man tikra arklide ir primena valgykla ir ten dirbo viena mano pazystama, tai kai papasakojo kaip jie maista gamina, tai tikrai vemt vercia ir aptarnavimas tikrai nekoks...
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2006 09 01, 15:22)
Tai tau dar nieko, o man teko lietinius blynus su bananais skanauti su svogunais. turbut ka tik buvo koks kepsnys ar kas nors kita kepta.
Po to atnesa kapucina, o puse kapucino leksteleje, puodelis apibeges.