Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai (II-a tema)

QUOTE(Gulcan @ 2006 09 01, 13:13)
Šį savaitgalį su brangiausiuoju buvom "Druskininkuose". Nerealiai patiko!!! thumbup.gif  Labai jaukus kambarys, viskas tvarkinga, švaru, gražu, nauja, paslaugus personalas, restorane maistas skanus ir nebrangus (palyginus su Vilniaus kainom blush2.gif ), vieta patogi. Na žodžiu, likom be galo patenkinti, pailsėję ir žadam sugrįžt žiemą...per draugystės metines wub.gif .

gal galetum placiau? as irgi kazka planuoju metinems, i Druskininkus noretume 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2006 08 31, 14:41)
na kolonados atsikandau ne kartą. Kiek teko valgyt maistas atneša sugedusį, pvz prapjauni mėsos kepsnį ir iš jo toks sušvinkusios mėsos kvapas kad gali vietoj apsivemti(ką beveik ir padariau), net šoktėlėjau nuo staliuko.
Stiklinės niekad neplautos, atneša net su lūpdažiais, pasakai pakeisti, dar baisiai supyksta.
Nešvara ir netvarka manęs tenai tikrai daugiau nesugražins schmoll.gif

P.S. čia tik mano nuomnė, visiem verta išbandyti.
Ai dar norėjau paminėti Sklaiutus, ten ta pati tvarka, lauke vasara sėdėdamas gali prasėdėti kad ir porą valandų nieks nesiteikia atnešti net meniu...

QUOTE(Alina22 @ 2006 09 01, 06:37)
na tada as pavarau antra bloga atsiliepima apie Kolonada....Restoranas restoranas...Sudu maisas, o ne restoranas.jei cia Restoranas,reiskia tie kas taip sako tikrai benbuvo tikruose restoranuose ir kazkokia arklide su prastu maistu ir dar baisesniu aptarnavimu vadina restoranu tongue.gif  tongue.gif nuejom su vyru,tipo pavalgem isgerem vyno,o po to vyras sako-o dabar einam pavalgyt thumbup.gif tai nuejom i Sicilija,tai va cia tai tikrai vieta verta demesio thumbup.gif  thumbup.gif tai kad jei Kolonada restoranas,tai as balerina tongue.gif

Kolonadoje nieka nepasitaike, nei maistas senas, nei nesvarios stiklines ar kokia netvarka. Ir aptarnavimas gan neblogas.
Man kazkaip sunku patiketi, kad cia apie ta pacia Kolonada kalba sukasi. nei ten arklide, nei karvide.
O apie skiaultus, tai tikra teisybe. Gali laukti, kad ir visa diena ir dar ateina kokia snuki suraukusi, kad net apetitas praeina.
Sicilija viduje, tai man tikra arklide ir primena valgykla ir ten dirbo viena mano pazystama, tai kai papasakojo kaip jie maista gamina, tai tikrai vemt vercia ir aptarnavimas tikrai nekoks...
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2006 09 01, 15:22)
gali būt , kad Sualėgrąža  g.gif  g.gif . Ten pavalgėm  - didkepsnį iš muštos jautienos mėsikės , ir dar tokio mažumo ir plonumo  doh.gif  doh.gif  doh.gif .

Tai tau dar nieko, o man teko lietinius blynus su bananais skanauti su svogunais. turbut ka tik buvo koks kepsnys ar kas nors kita kepta.
Po to atnesa kapucina, o puse kapucino leksteleje, puodelis apibeges.
Atsakyti
Aš tikrai nenoriu įžeisti nieko, bet dėl kolonados...
Druskininkuose tenka lankytis labai dažnai, į mėnesį po porą kartų. Net ir vietinai visad juokiasi kad poilsiautojai kaip užburti visad pirmą kart einą į kolonadą, o paskui spjaudosi.
O dėl pušyno viešbučio restorano galiu irgi pasakyti 10 balų thumbup.gif
Atsakyti
Buvau Kolonadoj vieną kartą, tai man visai patiko, tiesa, sėdėjau lauke, tai nežinau, kaip atrodo viduje. Gėriau kavos ir valgiau desertą. Buvo skanu ir nepastebėjau, kad nehigieniška. Buvau ir Sicilijoj. Va čia tai nustebau, kad ta picerija taip išgirta. Aptarnavo greitai, bet maistas buvo tikrai nekoks. Antra kartą tikrai neisiu.
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2006 09 02, 01:09)
Aš tikrai nenoriu įžeisti nieko, bet dėl kolonados...
Druskininkuose tenka lankytis labai dažnai, į mėnesį po porą kartų. Net ir vietinai visad juokiasi kad poilsiautojai kaip užburti visad pirmą kart einą į kolonadą, o paskui spjaudosi.
O dėl pušyno viešbučio restorano galiu irgi pasakyti 10 balų thumbup.gif

na tikrai pirma karta girdziu nusiskundimus kolonada ir ypac is vietiniu, kurie patys mus ten ir nuvede blink.gif vienu zodziu... as kita sekmadieni vesiu drauga is graikijos i druskininkus ir specialiai nuvesiu pavalgyti i kolonada ir dar pridarysiu fotkiu... va tada ir pasakysiu, ar cia tikrai tas pats, apie ka mes cia diskutuojame.... nes ziema ten valgiau ir lygis buvo SUPER... o Sicilija tai eilinis kabakas pavalgymui, pries kelis metus ten skaniau buvo, dabar nuo srauto siek tiek suprastejo kokybe...
Na net man idomu pasidare, kad tokie kontrastingi pasisakymai apie Kolonada, man ten geriausia vieta druskininkuose kur nueiti pasimegauti gurmaniskais valgiais bei nusivesti svecius g.gif nei karto nesusiduriau nei su nesvara, nei su prastai paruostu maistu, o tik super maistu ir super patiekalais, tik viena karta man padavejas apie vynus aiskino tai, ka zinojau ir bande ipirsti brangesni vyna... tai tik tiek...
Atsakyti
Mes tai prieš kelias savaites buvome su šeima "Reginoje". Viešbutukas labai jaukus, manau tikrai tinkantis norintiems romantiškai praleisti laiką, bet ir su dukryte mums buvo pakankamai patogu. Šiek tiek nuvylė maitinimas. Pusryčiai - švediškas stalas, kaip ir nieko, nors tikėjomės bent minimalaus meniu pokyčio, visus 5 rytus identiškai tas pats. Tačiau labiausiai mus nuvylė vakarienė, kuri mums buvo įskaičiuota į kainą, ir jautėsi kad ji prastesnė, nei tiems kurie ateina iš gatvės. Kokius 3 vakarus gavom patiekalus su makaronais, mėsos kaip sakom tik kvapas buvo biggrin.gif
Na jei reiktų rinktis, kitą kart važiuotumėm į spa-Vilnius, ten mums viskas žymiai labiau patiko.
Atsakyti
Po 2 savaiciu ir mes planuojame vaiuoti i SPA Vilnius, parasysiu savo ispudzius smile.gif
Atsakyti
Paziurekite www.kolonada.lt ir pasakykit ar mes apie ta pacia kolonada kalbame.
Atsakyti
QUOTE(larina @ 2006 09 12, 13:26)
Paziurekite www.kolonada.lt ir pasakykit ar mes apie ta pacia kolonada kalbame.

Aš tai nesuprantu, ar jūs mane laikote visiškai kvaila, ar kaip?
Kiek yra druskininkuose Kolonadų?
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2006 09 12, 14:43)
Aš tai nesuprantu, ar jūs mane laikote visiškai kvaila, ar kaip?
Kiek yra druskininkuose Kolonadų?

Nereikia taip reguoti, bet galime klyste visi. Tiek tu, tiek as ar kiti.
Tai ir norim issiaiskinti ar ju daugiau nera, nes labai sunku patiketi kaip tu apibudinai kolonada.. smile.gif
Atsakyti
Druskinininkuose yra tik viena kavinė, kurios pavadinimas Kolonada, patikėkit tikrai žinau, nes esu druskininkietė tongue.gif
Atsakyti
Buvom savaitgalį Medūnoj. Nerealus viešbutukas thumbup.gif - maistas, aptarnavimas, kambarys thumbup.gif
Atsakyti