Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai (II-a tema)

QUOTE(MELDA @ 2006 08 29, 21:32)
Kiek maždaug tas kainuoja?

tiksliau - kas? Afroditeje issipirkti 2 val kursa (paketa) kainuoja 50 lt (yra ir brangesniu), o pavalgyti tai jau kiek pavalgysite, bet kolonada tai labai miela vieta tiek norinciam pavalgyti, tiek norinciam isgerti kavos, parukyti ir paskaityti laikrasti (yra dvi zonos)
Atsakyti
o gal kas esat girdeje apie DRUSVA? kazkaip man ten pigu pasirode, uztat susidomejau kokia ten kokybe.
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2006 08 31, 13:54)
tiksliau - kas? Afroditeje issipirkti 2 val kursa (paketa) kainuoja 50 lt (yra ir brangesniu), o pavalgyti tai jau kiek pavalgysite, bet kolonada tai labai miela vieta tiek norinciam pavalgyti, tiek norinciam isgerti kavos, parukyti ir paskaityti laikrasti (yra dvi zonos)

na kolonados atsikandau ne kartą. Kiek teko valgyt maistas atneša sugedusį, pvz prapjauni mėsos kepsnį ir iš jo toks sušvinkusios mėsos kvapas kad gali vietoj apsivemti(ką beveik ir padariau), net šoktėlėjau nuo staliuko.
Stiklinės niekad neplautos, atneša net su lūpdažiais, pasakai pakeisti, dar baisiai supyksta.
Nešvara ir netvarka manęs tenai tikrai daugiau nesugražins schmoll.gif

P.S. čia tik mano nuomnė, visiem verta išbandyti.

Ai dar norėjau paminėti Sklaiutus, ten ta pati tvarka, lauke vasara sėdėdamas gali prasėdėti kad ir porą valandų nieks nesiteikia atnešti net meniu...
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2006 08 31, 15:41)
na kolonados atsikandau ne kartą. Kiek teko valgyt maistas atneša sugedusį, pvz prapjauni mėsos kepsnį ir iš jo toks sušvinkusios mėsos kvapas kad gali vietoj apsivemti(ką beveik ir padariau), net šoktėlėjau nuo staliuko.
Stiklinės niekad neplautos, atneša net su lūpdažiais, pasakai pakeisti, dar baisiai supyksta.
Nešvara ir netvarka manęs tenai tikrai daugiau nesugražins schmoll.gif

P.S. čia tik mano nuomnė, visiem verta išbandyti.
Ai dar norėjau paminėti Sklaiutus, ten ta pati tvarka, lauke vasara sėdėdamas gali prasėdėti kad ir porą valandų nieks nesiteikia atnešti net meniu...

Pirma karta girdziu apie kolonada toki atsiliepima - kiek kartu valgiau, tai super maistas ka beuzsisakytumem, ir draugus uzsieniecius tik ten vedu... super restoranas, tik dar tarnautojus reiketu patreniruoti, bet siaip be problemu, o maistas tai visada buvo super thumbup.gif gal tu ne apie kolonada kalbi??? as jau dveji metai tik ten ir valgau kai bunu druskininkuose, ten restoranas, ne kabakas koks..

O kur tie Skliautai yra?
Atsakyti
na tada as pavarau antra bloga atsiliepima apie Kolonada....Restoranas restoranas...Sudu maisas, o ne restoranas.jei cia Restoranas,reiskia tie kas taip sako tikrai benbuvo tikruose restoranuose ir kazkokia arklide su prastu maistu ir dar baisesniu aptarnavimu vadina restoranu tongue.gif tongue.gif nuejom su vyru,tipo pavalgem isgerem vyno,o po to vyras sako-o dabar einam pavalgyt thumbup.gif tai nuejom i Sicilija,tai va cia tai tikrai vieta verta demesio thumbup.gif thumbup.gif tai kad jei Kolonada restoranas,tai as balerina tongue.gif
Atsakyti
Kalbam apie tą pačią kolonadą.
Buvau gal 3 kartus, bet visus kartus maistas prarūges, sugedes, prasmirdes blink.gif
Sriubos ir tos net rugščios(feee kaip prisimenu).
Aptarnavimo lygis žemesnis negu žemas, macdonalde geriau aptarnauja.
Viduje visiškai nešvaru, kojos prie grindų limpa ir t.t.
Žodžiu pasakysiu tiek kad ten ne restoranas ar kabakas, bet maždaug aludės lygije tik su kainom kosminėm.
O Dangaus Skliautas labai senas irgi "aukšto" lygio restoranas druskininkuose doh.gif
Papildyta:
Ir pp tokių kartų pasakykit ar nuvytų ten mane kas nors???
Atsakyti
Visiskai sutinku...joks ten restoranas.Buvau tik viena ir paskutini karta.Gaila tik del vieno dalyko,kad tokia arklide uzima tokia grazia vieta...vaizdas tikrai nuostabus,bet jau ta Kolonada...Fui...Butu skanu ir aptarnavimas geras,tai tikrai butu thumbup.gif vieta,o cia...
Atsakyti
Šį savaitgalį su brangiausiuoju buvom "Druskininkuose". Nerealiai patiko!!! thumbup.gif Labai jaukus kambarys, viskas tvarkinga, švaru, gražu, nauja, paslaugus personalas, restorane maistas skanus ir nebrangus (palyginus su Vilniaus kainom blush2.gif ), vieta patogi. Na žodžiu, likom be galo patenkinti, pailsėję ir žadam sugrįžt žiemą...per draugystės metines wub.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gulcan: 01 rugsėjo 2006 - 12:14
QUOTE(Alina22 @ 2006 09 01, 11:32)
Visiskai sutinku...joks ten restoranas.Buvau tik viena ir paskutini karta.Gaila tik del vieno dalyko,kad tokia arklide uzima tokia grazia vieta...vaizdas tikrai nuostabus,bet jau ta Kolonada...Fui...Butu skanu ir aptarnavimas geras,tai tikrai butu thumbup.gif  vieta,o cia...

na as zinau kas tai yra restoranas, bet druskininkuose jis vienintelis taip atrodantis.. nu nezinau ka pasakyti, kalbant apie maista as nei karto ten negavau jokio surugusio, sugedusio maisto o tik labai gerai paruostus ir originalius patiekalus.. as buvau ten paskutini karta ziema, tai negi per kelis menesius ten viskas pasikeite?? g.gif
Atsakyti
Norit skaniai pavalgyt, užsukit į viešbučio ,,Pušynas" restoraną smile.gif .. Mes ten visada valgom.. O Sicilija tai eilinė picerija g.gif , pavalgyt neblogai gali, bet kad kažkas ypatingo tai schmoll.gif . O va nesiūlau jokiu būdu susigundyt baru , esančiu kairėje estardos pusėje ( nepamenu pavadinimo).. Nu patiekalai doh.gif - senai tokius teko ragaut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2006 09 01, 15:07)
Norit skaniai pavalgyt, užsukit į viešbučio ,,Pušynas" restoraną  smile.gif .. Mes ten visada valgom.. O Sicilija tai eilinė picerija  g.gif , pavalgyt neblogai gali, bet kad kažkas ypatingo tai  schmoll.gif . O va nesiūlau jokiu būdu susigundyt baru , esančiu kairėje estardos pusėje ( nepamenu pavadinimo).. Nu patiekalai  doh.gif  - senai tokius teko ragaut  biggrin.gif

Turbut kalbi apie Bara SAULEGRAZA. O man labai patinka KOLONADA. ir patiekalai neblogi ir aplinka jauki.
Atsakyti
QUOTE(larina @ 2006 09 01, 16:16)
Turbut kalbi apie Bara SAULEGRAZA. O man labai patinka KOLONADA. ir patiekalai neblogi ir aplinka jauki.

gali būt , kad Sualėgrąža g.gif g.gif . Ten pavalgėm - didkepsnį iš muštos jautienos mėsikės , ir dar tokio mažumo ir plonumo doh.gif doh.gif doh.gif .
Atsakyti