Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai (II-a tema)

QUOTE(mamoolka @ 2006 08 08, 08:00)
Į kokią sanatoriją Druskininkuose patartumėte važiuoti su 2,5 m. vaiku (kad būtų koks žaidimo kambarys, ar baseiniukas) ir kad visa kita (procedūros, maitinimas ir pan.) būtų liux ? smile.gif

Spa-Vilnius. Ten tikrai vaikų kambarys yra, o kitur nežinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Osvile @ 2006 08 10, 09:46)
Spa-Vilnius. Ten tikrai vaikų kambarys yra, o kitur nežinau 4u.gif

4u.gif
Atsakyti
vaikų kamabrys tikrai yra ir eglės sanatorijoje.patarčiau pasižvalgyt po sanatorijų internetinius puslapius, ten manau rasi atsakymus į daugelį tau rūpimų klausimų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Saire* @ 2006 08 09, 22:46)
Kaip manote, kur geriau "Pušyne" ar "Medunoje"? Visas procedūras imame Druskininkų gydykloje, reikalinga tik nakvynė su pusryčiais smile.gif  Ačiū  4u.gif

aš asmeniškai rinkčiausi Medūną, man ten jaukiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2006 08 10, 14:21)
vaikų kamabrys tikrai yra ir eglės sanatorijoje.patarčiau pasižvalgyt po sanatorijų internetinius puslapius, ten manau rasi atsakymus į daugelį tau rūpimų klausimų smile.gif
Papildyta:
aš asmeniškai rinkčiausi Medūną, man ten jaukiau smile.gif

as taip pat tik uz meduna rolleyes.gif labai malonus aptarnavimas,skanu,jauku..zodziu likau meduna patenkinta tiek as tiek seima bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2006 06 02, 15:49)
Panos  rolleyes.gif  uzsisakiau superliuxsa medunoj  rolleyes.gif  nu tikiuos bus fiskas super- varom pirmadieni  bigsmile.gif

biggrin.gif ...buvom tame baltajame jaunavedziu kambaryje ir tikrai neturiu jokiu priekaistu rolleyes.gif tik vat buvom sunu palike savaitgaliui seneliam tai labai jo pasiilgau tai priverciau vyra vesti atgal i vln ir viena diena kaip ir nuplauke bet vis tiek faina wub.gif
Atsakyti
Mes savaite praleidom Druskininkuose, gyvenom pas gyminaite.
Proceduras isbandem Druskininku gydykloj thumbup.gif
Aplankem zinomiausias vietas.
Tvarkingas miestas, kita karta kai vaziuosim reiktu pasiimti dviracius nes visur geri takai.

Atsakyti
QUOTE(Dukra @ 2006 08 26, 23:33)
Mes savaite praleidom Druskininkuose, gyvenom pas gyminaite.
Proceduras isbandem Druskininku gydykloj  thumbup.gif
Aplankem zinomiausias vietas.
Tvarkingas miestas, kita karta kai vaziuosim reiktu pasiimti dviracius nes visur geri takai.

gruodzio menesi zada atidaryti vandens pramogu parka thumbup.gif as ziema daznai vaziuoju visai dienai - issiperkam 3 valandas Afroditeje pvz, po to malonus pasisedejimas Kolonadoje... mmmm wub.gif
Atsakyti
Noriu paklausti žinančių - užsisakėm Medūną vienam savaitgaliui, ir norėtume sužinoti - kokia artimiausia nuo viešbučio sanatorija, kur būtų galima pasimaloninti procedūromis su vaiku? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanta @ 2006 08 28, 13:25)
Noriu paklausti žinančių - užsisakėm Medūną vienam savaitgaliui, ir norėtume sužinoti - kokia artimiausia nuo viešbučio sanatorija, kur būtų galima pasimaloninti procedūromis su vaiku? 4u.gif  ax.gif

na prie medunos visai salia yra druskininku gydyklos mirksiukas.gif praktiskai kitoje kelio puseje smile.gif ten viskas bent jau man labai patiko - ir masaziukai ir pylingas ir pirciu kompleksas bigsmile.gif o del buvimo su vaiku net nzn... musu dar buvo per mazas kai vaziavome o siaip,maciau ir mazu vaiku tenai...
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2006 08 28, 22:17)
na prie medunos visai salia yra druskininku gydyklos  mirksiukas.gif  praktiskai kitoje kelio puseje smile.gif ten viskas bent jau man labai patiko - ir masaziukai ir pylingas ir pirciu kompleksas  bigsmile.gif  o del buvimo su vaiku net nzn... musu dar buvo per mazas kai vaziavome o siaip,maciau ir mazu vaiku tenai...

O kaip supratau, reikia visas procedūras iš anksto užsirašyti? g.gif O gal yra kokios procedūras, kur nuėjęs vietoj gali pasirinkti?
Atsakyti
QUOTE(Fanta @ 2006 08 29, 08:00)
O kaip supratau, reikia visas procedūras iš anksto užsirašyti? g.gif O gal yra kokios procedūras, kur nuėjęs vietoj gali pasirinkti?

pabandyk www.gydyklos.lt ar www.gydykla.lt, dabar tiksliai nepamenu.
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2006 08 27, 11:52)
gruodzio menesi zada atidaryti vandens pramogu parka  thumbup.gif  as ziema daznai vaziuoju visai dienai - issiperkam 3 valandas Afroditeje pvz, po to malonus pasisedejimas Kolonadoje... mmmm wub.gif

Kiek maždaug tas kainuoja?
Atsakyti