administratores gyvates iseme ta skelbima tipo gaila...tipo nekomercinis portalas
Kokie atsiliepimai apie "regina"? www.regina.lt
QUOTE(Elzė @ 2006 07 03, 09:51)
Man visai patiko, kambariuose pakankamai vietos, nors labai erdvūs ir nėra. Rami vieta, arti gydyklos ir centras. Skanus maistas.
QUOTE(Elzė @ 2006 06 29, 16:25)
o kur galima apie meduza internete pasiskaityti. www.druskininkai.lt nerandu
Teisingas viesbucio pavadinimas "Meduna:
Papildyta:
QUOTE(spurrga @ 2006 07 04, 22:50)
Man visai patiko, kambariuose pakankamai vietos, nors labai erdvūs ir nėra. Rami vieta, arti gydyklos ir centras. Skanus maistas.
Romantiskas jaukus viesbutis, tvarkingi kambariai, malonus personalas, labai skanus maistas restorane!
girdejau kad kazkur prie Druskininku yra baltarusu turgus. gal zinot kas ir ar ten apsimoka uzsukti?
niekas cia nebepasisako bet mane dar domina toks dalykas: o pries vaziuodami i druskininkus uzsisakot papildomas proceduras? ar ten vietoj tariates? juk jei vaziuoji savaitgaliui tai gali likti be nieko, nes juk daug zmoniu...
QUOTE(Elzė @ 2006 07 05, 22:59)
girdejau kad kazkur prie Druskininku yra baltarusu turgus. gal zinot kas ir ar ten apsimoka uzsukti?
zinau, ji dar vadina Lukashenkino turgumi na ten gali uzsukti, geriau is ryto, nes apie pirma jau ten kaip ir nieko nelieka.. pardavineja drabuzius (dzinsiniai neblogi buna kartais), kailinius/dublionkes (nezinau kaip lietuviskai), po to eina jau ivairios smulkmenos, kai kurios mums pazistamos is sovietiniu laiku.. siaip mes ten perkame (kai buname) ivairius tepalus nuo artrito, saldancius kojoms ir panasiai, nes nebrangus ir geros kokybes, taip pat kaukes plaukams ir t.t. dar ten yra ir rusisku vaistu ir papildu, bet po to, kai pamaciau laidas per NTV Mir apie pogrindinius Rusijoje esancius vaistu fabrikelius, jau nesizaviu tokiais pardavimais turguje...
Taip pat ten kartais buna neblogu staltiesiu, serveteliu, uzuolaidu nertu ir panasiai, kainos tikrai neaukstos...
Jei kas sumanytu alkoholi pirkti, apziurekite gerai buteli ir kamstelius.. mums bande isiulyti ukrainietiskos degtines, tai buvo plastmasiniame butelyje ir dar dangtelis kazkaip neantspauduotas buvo
O pats turgus yra pries pat ivaziavima i Druskininkus, kur sankryza, po desine...
Papildyta:
QUOTE(Elzė @ 2006 07 11, 11:47)
niekas cia nebepasisako bet mane dar domina toks dalykas: o pries vaziuodami i druskininkus uzsisakot papildomas proceduras? ar ten vietoj tariates? juk jei vaziuoji savaitgaliui tai gali likti be nieko, nes juk daug zmoniu...
siaip bent jau ziema kai vaziuodavome ir pavasari, tai gerokai anksciau reikedavo is anksto uzsisakyti visas proceduras jei vaziuoji tik savaitgaliui ar vienai dienai... kaip vasara sezoniskumas as negaliu pasakyti, manau reiketu pasiskambinti ten, kur planuoji vaziuoti ir pakalbeti su administratorem
QUOTE(Elzė @ 2006 07 03, 09:51)
Aš ten tik valgiau, bet labai skanu ir labai tvarkingai viskas atrodo
Laba,
Į kokią sanatoriją Druskininkuose patartumėte važiuoti su 2,5 m. vaiku (kad būtų koks žaidimo kambarys, ar baseiniukas) ir kad visa kita (procedūros, maitinimas ir pan.) būtų liux ?
Į kokią sanatoriją Druskininkuose patartumėte važiuoti su 2,5 m. vaiku (kad būtų koks žaidimo kambarys, ar baseiniukas) ir kad visa kita (procedūros, maitinimas ir pan.) būtų liux ?
Kaip manote, kur geriau "Pušyne" ar "Medunoje"? Visas procedūras imame Druskininkų gydykloje, reikalinga tik nakvynė su pusryčiais Ačiū
QUOTE(begike @ 2006 08 08, 19:51)
labai norejau dar karta nuvaziuoti i sanatorija Egle, bet sake, kad vietu nera iki rugsejo 20d. nebezinau ka daryti...o ir tikrai ilgesniam laikui, savaitei bent vaziuociau..gal kas zinot kaip galima butu ten ilisti???buciau be galo dekinga
Įdomu, o vyras šiandiena telefonų porą numerių užsakė rugsėjo viduriui.