Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai (II-a tema)

Gal kas nors buvote SPA viloje? Žiuriu kad kainos nedidelės, tik ar geros ten sąlygos su 9 mėn. vaiku? Bukit geros, parašykit prašau į AŽ.
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2006 05 21, 08:51)
Gal kas nors buvote SPA viloje? Žiuriu kad kainos nedidelės, tik ar geros ten sąlygos su 9 mėn. vaiku? Bukit geros, parašykit prašau į AŽ.

Aš nebuvau SPA viloje, bet ką tik grįžau iš SPA Vilniaus. Tai vaikščiodavom pro SPA vila. Su vyru kaip tik kalbėjom, kad dar sovietais dvelkia ta vila. Langai seni, užuolaidos senos. Bent iš išorės tai labai neviliojančiai atrodė schmoll.gif . Su mažu vaiku nerizikuočiau g.gif .
Atsakyti
jo jo,ir mes va kaip tik grizom is druskininku,mes Pusyne gyvenom,bet buvom iki Spa Vilniaus nueje,tai ta vila man tokia baisi pasirode,kaip kokia vaiku stovykla pries kokiu 40 metu pastatyta ir nei kartelio neremontuota,tikrai tragiskas vaizdas doh.gif ,nepatariu visom keturiom ten vaziuot:)vaziuokit i Pusyna arba i Meduna,tikrai faina:) drinks_cheers.gif doh.gif
Atsakyti
jau dingo man noras į SPA vilą važiuoti.

Dabar renkuosi tarp SPA Vilniaus ir "Pušyno".

SPA Vilniuje gerai kad švediškas stalas, tai nereikėtų patiekalų pagaminimo laukti kaip Pušyno restorane. Bet SPA Vilniuje nematau 2 paras nakvojant kad būtų vėlyvas išregistravimas.

Gal kas nors galite patarti kokio dydžio kambarius imti kai 2 suauge ir vaikas 8 mėn.
Ar dviviečiame užtektų vietos ar geriau jau miniliuksas SPA arba liuksas "Pušyne"?
Atsakyti
Parašė iš SPA Vilniaus, kad dvivietis 15 m ploto, o miniliuksas - 45 m ploto. Tai imsim miniliuksą. Dėl masažų girdėjau kad "paglosto" tai gal ir neimsiu.

Dar neapsisprendžiau dėl SPA centro ką geriau pabandyti. Kai mažas vaikas kartu tai daug ir neišeis.
Atsakyti
Gal kas žinot kiek dabar vasara kainuoja savaitgalis Druskininku sanatorijoje? Ar jie ten vasarai neuzsimeta kainos brangiau?
Atsakyti
QUOTE(Ne_gera @ 2006 05 26, 12:46)
Gal kas žinot kiek dabar vasara kainuoja savaitgalis Druskininku sanatorijoje? Ar jie ten vasarai neuzsimeta kainos brangiau?

Tai žinoma kad užsimeta. Kaip ir visur vasarą brangiau negu pvz. pavasarį ar rudenį. O į kokį viešbutį maždaug nori ir ko?

Na o gal kas važiuojat šį savaitgalį į Druskininkų šventę?
Atsakyti
Ir nakvynei ir procedūroms didesni įkainiai Spa Vilniuje. Ko gero ir kitur
Atsakyti
AS buvau saulyte525, Violetoj, tai thumbup.gif o mano draugai buvo Pusyne, tai sake, geriau nei SPA Vilnius, nes pastarasis labai didelis, daug zmoniu, maziau ramybes...
Atsakyti
Panos rolleyes.gif uzsisakiau superliuxsa medunoj rolleyes.gif nu tikiuos bus fiskas super- varom pirmadieni bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2006 06 02, 15:49)
Panos  rolleyes.gif  uzsisakiau superliuxsa medunoj  rolleyes.gif  nu tikiuos bus fiskas super- varom pirmadieni  bigsmile.gif

Aš buvau tame superliuxe, turėtų tikrai būt faina. Gerai praleiskit laiką 4u.gif
Atsakyti
Kiek teko būt Druskininkuose, tai galėčiau pasakyt:
jei važiuojat procedūrų - tai į SPA Vilnius
jei važiuojat romantiškai praleist laiką dviese - Violeta
jei su vaiku mažu ar atokiau nuo triukšmo - Eglė
jei pakeist aplinką - Druskininkų viešbutis
jei tik nakvynės - Pušynas 4u.gif

Buvau visuose, bet labiausiai kol kas patiko SPA rolleyes.gif
Beje, kiek girdėjau, tai lyg Europa atsidarinėja Druskininkuose.. Gal kas jau buvo? Girdėjau, kad ten nakvynei atodarymo proga nuolaidos g.gif va radau ČIA reik pabandyt gal ir šį viešbutį biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 02 birželio 2006 - 16:17