Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai (II-a tema)

QUOTE(Gyncė @ 2006 04 06, 19:13)
Baltas- jaunavedziu ar kaip ten kambarys irgi be priekaistu thumbup.gif

ar buna sitam kambary kas nors jei uzsisakai savaitgalio kompleksa? pvz sampano ar vaisiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(motce @ 2006 04 07, 12:03)
ar buna sitam kambary kas nors jei uzsisakai savaitgalio kompleksa? pvz sampano ar vaisiu  blush2.gif

Atleisk bet nežinau...Niekada ten nebuvau užsisakius savaitgaliais, nes visad išpūldavo nakvoti Druskininikuose šiokiadieniais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Osvile @ 2006 04 05, 13:07)
[i]
Ir dar dėl Spa - Vilnius. Maistas šiaip sau, pasirinkimas šiaip sau, žmonių daug, atsiskaitymo laukti eilėje recepcijoje 40 min. blink.gif Liftai grybauja, restorane, jei jį galima taip pavadinti, personalas nemandagus bei gi netaktiškas. Nesakau, kad viskas ten negerai. Bet kainos didelės, o kokybė, tai... ne ideali cool.gif  Bet patiko baseinas, nors su chlorkalkėm, bet švarūs pakampiai blush2.gif

na va, praeitą savaitę tris dienas pailsėjau Spa-Vilniuje. buvau ne savaitgalį, tai mano įspūdžiai - visai priešingi g.gif maistas labai man patiko, skanu, yra ko pasirinkti, groja klasikinė rami muzika, žmonių visai nedaug, jauku, personalas labai mandagus ir paslaugus, liftai "negrybavo". tikrai jauki aplinka, kai vakare eini tik su chalatu į baseiną, rami, totaliai atpalaiduojanti aplinka wub.gif ir atsiskaitant nebuvo jokios eilės g.gif
minusas - statybos už lango, tai trenksmai pažadindavo nuo ankstyvo ryto.
taigi išvada - nevažiuokit savaitgaliais drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2006 04 05, 14:31)
Na dėl standartinių kambarių tai ir aš taip maniau, bet tikėjausi gal.. O imti "Druskininkuose" liuksą g.gif , kaina išauga gan ženkliai verysad.gif
O man Vilnius Spa thumbup.gif , bet nebuvom kitur, neturiu su kuo palyginti tongue.gif

SPA "Vilnius" man labai patiko: gražu, švaru, jauku. Maistas normalus t.y. standartinis švediškas stalas. Pirtys, baseinai, žolelių vonios, masažai irgi puikūs. Beje, baseine mažesnė chloro koncentracija, nes vanduo mineralizuotas. Vienintelis dalykas nuvylė: tai aptarnaujančio pesonalo (turiu omenyje administratores, kambarines, registratores) paslaugų kokybe. Mes užsisakėm dvivietį liuksą, tai atvažiavus apie pirmą valandą dienos, jis dar nebuvo paruoštas ir teko laukti dar apie puvalandį, kol pagaliau įsikraustėm. Ovėliau niekaip nesugebėjo atnešt vaikui patalinės, tad teko prašyt net tris kartus. blink.gif Bet tai menki nemalonumai, kai esi nusiteikęs atsipalaiduot ir pailsėt. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paloma: 21 balandžio 2006 - 11:17
Forumo taisyklių priminimas:

i 
Forume draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše).
Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: reklama@supermama.lt

Reklaminio pobūdžio komentaras ištrintas www.supermama.lt administracijos sprendimu.
Atsakyti
O gal kas atostogavot savaitgalį viešbutyje Galia ?
Kokie atsikiepimai?
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2006 05 04, 14:08)
O gal kas atostogavot savaitgalį viešbutyje Galia ?
Kokie atsikiepimai?

Buvo atsiliepimų apie šį viešbutį. reiktų perskaityti sena ir visą šią temą.
Atsakyti
sveika:)
pries kelis menesius as praleidau savaitgali viesbutyje Galia,tam korpuse kur yra baseinas ir pirtis.Nu ka as galiu pasakyt,vienintelis dalykas kuris man ten patiko tai baseinas ir pirtis...tikrai super, buni tik dviese,pasikaitini pirteleje,pasimaudai siltame baseine,tik reik laika is anksto uzsirezervuot,nes daug norinciu yra...bet vien del baseino tai tikrai neverta ten vaziuot,nes gali tiesiog nueit i ta baseina is kito viesbucio ir viskas tongue.gif
Viesbutis man nelabai patiko,maistas prastas,kambarius gal ir bande remontuot,bet nesekmingai,grindis senos traskancios,sienos rozines,bet lupasi jau...nejauku tikrai...ypac kai padarem apzvalgine ekskursija ir pamatem Meduna,Pusyna,tai toks nervas paeme,kad kelis litus bandziau sutaupyt ir nuvaziavom i ta tvarta verysad.gif tikrai neverta ten vaziuot,nebent i kita ju korpusa,vat tas tai grazus,naujas ir stovi lygiai priesais ta,kur mes buvom,atstumas 10 metru:)
Vienu zodziu,nenoriu cia antireklamos varyt,bet galiu pasakyt kad kaina atitinka kokybe...kaip sakoma,nemokamas suris buna tik pelekautuose:))
tad nepagailekit 100 lt damoket ir nuvaziuokit i meduna arba pusyna...
Atsakyti
QUOTE(Alina22 @ 2006 05 08, 10:55)
sveika:)
pries kelis menesius as praleidau savaitgali viesbutyje Galia,tam korpuse kur yra baseinas ir pirtis.Nu ka as galiu pasakyt,vienintelis dalykas kuris man ten patiko tai baseinas ir pirtis...tikrai super, buni tik dviese,pasikaitini pirteleje,pasimaudai siltame baseine,tik reik laika is anksto uzsirezervuot,nes daug norinciu yra...bet vien del baseino tai tikrai neverta ten vaziuot,nes gali tiesiog nueit i ta baseina is kito viesbucio ir viskas tongue.gif
Viesbutis man nelabai patiko,maistas prastas,kambarius gal ir bande remontuot,bet nesekmingai,grindis senos traskancios,sienos rozines,bet lupasi jau...nejauku tikrai...ypac kai padarem apzvalgine ekskursija ir pamatem Meduna,Pusyna,tai toks nervas paeme,kad kelis litus bandziau sutaupyt ir nuvaziavom i ta tvarta verysad.gif tikrai neverta ten vaziuot,nebent i kita ju korpusa,vat tas tai grazus,naujas ir stovi lygiai priesais ta,kur mes buvom,atstumas 10 metru:)
Vienu zodziu,nenoriu cia antireklamos varyt,bet galiu pasakyt kad kaina atitinka kokybe...kaip sakoma,nemokamas suris buna tik pelekautuose:))
tad nepagailekit 100 lt damoket ir nuvaziuokit i meduna arba pusyna...

Kaip gaila sumoketo avanso tai siaubas cray.gif
Nu guodžia tik tas kad kambary nesedesim, o kur ateit pamiegot tai gal ir nebebus taip svarbu.
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2006 05 09, 09:07)
Kaip gaila sumoketo avanso tai siaubas cray.gif
Nu  guodžia tik tas kad kambary nesedesim, o kur ateit pamiegot tai gal ir nebebus taip svarbu.

O as dziaugiausi Galia thumbup.gif Kelissyk apsistojau tenai, ir kita syki vel planuosiu ten thumbup.gif Taip, sename korpuse kambariai prastesni, mes gyvenom ir sename, ir naujame, galime palyginti. Naujame kambariai geriau suremontuoti, sename ir durys prastos, ir grindys parketas dar tarybinis. Bet del baseino, pirties-pati geriausia visuose Druskininkuose, maistas man normalus tikrai, gal kad ypatinguose restoranuose nesiblaskau, tai man priimtinas-porcijos didziules, pasirinkti leidzia ko nori, vynas ar gerimai kiti pasirinktinai, gali atnesti ir i kambari, aisku, pati kavinuke irgi sovietmeti primena, sampanas ir geles kambariuose, masazas nuostabus, pulas bare, galima pazaisti, internetas, zodziu-as tikrai tik gera galiu pasakyti apie Galia thumbup.gif
Atsakyti
o mano mama praleido savaitgalį Eglėje.Mes jai padovanojom gimtadienio ir mamos dienos proga.Paskui dar sesuo prisitrynė prie jos, bet pati susimokėjo už malonumus , gyveno pas puskę.Bet abidvi buvo sužavėtos, pamalonintos ir viskas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Mama sakė vėl kaip 16-inė thumbup.gif doh.gif lotuliukas.gif Maisto daug ir labai skanus, kambariai švarūs, tvarkingi vietos daug(nors turėjo vienvietį), gydyklos super, baseiniai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pakalnutė: 10 gegužės 2006 - 15:55
Ir mes buvom Druskininkuose. Tik atvažiavę į vietą galvojom kur apsistot. Tai aplėkėm Reginą, Pušyną, Galią, įvertinom kambarius, ką siūlo, ir galų gale apsisprendėm apsistot Medūnoje. Mums pasirodė, kad ten kainos ir kokybės/jaukumo santykis geriausias. Ir tikrai neapsirikom! Tiesa, procedūras, masažus ėjom Druskininkų gydykloje atlikti. Pasiėmėm kompleksą, ten baseiniukas, turkiška pirtelė... Labai patiko. thumbup.gif
Atsakyti