Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai (II-a tema)

QUOTE(Mįsliukė @ 2006 03 29, 21:31)
Na man galva jau visai susisuko g.gif Rezervavau "Druskininkų" viešbutyje  jų " Jūros perlus". Po to užsimanėm su vyru geriau į "Violetą", paskambinom, o ten "Romantiškam savaitgaliui" 04-21,22,23 vietų nebėra. Pastatė į karštąją eilę, tipo, gal kas atšauks rezervaciją, tada mums pasiūlys pirmiems. Dabar pastoviai galvoju, kad tik atsirastų vieta. Bijau, kad iki mūsų "romantiško savaitgalio" visai 'perdegsiu" ir niekur nebenorėsiu.Et doh.gif

Mes stovejom ir Eglej ir Spa karstojoj eilej ne karto nepaskambino schmoll.gif
Gal Jums geriau pasiseks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mįsliukė @ 2006 03 29, 20:31)
Na man galva jau visai susisuko g.gif Rezervavau "Druskininkų" viešbutyje  jų " Jūros perlus". Po to užsimanėm su vyru geriau į "Violetą", paskambinom, o ten "Romantiškam savaitgaliui" 04-21,22,23 vietų nebėra.

Na, iš Violetos internetinio puslapio matyti labai gražūs vaizdeliai: ir pro langą super vaizdas, ir kambariai jėgovi thumbup.gif Turėtų būti labai romantiškas ir ypatingas laikas wub.gif
Bet Druskininkai irgi labai komfortiški ir jaukūs. Nemanau, kad pasigailėtum nuvykusi į juos. Be to, jie pačiame Druskininkų miesto centre thumbup.gif

Tai nieks šį savaitgalį nevažiuoja į Spa? cool.gif
Atsakyti
mes buvom užsisakę ramujį savaitgali SPA Vilnius, bet darbo dienom - tai grūsties nebuvo, visur pabuvom ir pirtį, ir baseine, ir jakuzi vonioj, gyvenom mini liukse - visai faina. papildomas procedūras buvom uzsisakę gydykloj. manau nesusipratimų niekur negalima išvengt, tik gerai tai, kad juos bandoma spręsti. SPA Vilniuje procedūrų laiką buvau suderinus iš anksto, bet ... nuvykus teko koreguot, nes pranešėme, kad atvyksime po 17val, o procedūrą sugebėjo įrašyt 15 val, bet viska sutvarkė, taigi gavom viska kas priklausė.
na ir dar vienas netikėtumas laukė mieste, po procedūrų gydykloje sumanėm į picerija Saulėgrąža užsukt - pasirodo picas kepa tik savaitgaliais. tai va
bet mums tai nebuvo nervacija ar pan. o UZSPAKAJONCŲ su laipsniais verta pasiimt gražiam vakarui praleist, mes kokteiliukų turėjom, tai užmigus mažei visai smagiai pasisėdėdavom. grįžom atsigavę, pailsėję ir maloniai pavargę po kelionės
Atsakyti
Gal galit pasakyti kokio dydžio yra standartinis dvivietis kambarys "Druskininkų" viešbutyje rolleyes.gif , ar pastačius vaikišką lovelę dar yra kur apsisukti ar jau nebe unsure.gif Jau porą kart buvome Vilnius Spa, imdavom mini liuksą, tai jis labai erdvus, o mačiau kad standartinis, tai visai mažutis, įdomu kaip kitur ax.gif
Ir dar, ar "Pušyno" viešbuty duoda vaikiškas loveles?
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2006 04 05, 09:13)
Gal galit pasakyti kokio dydžio yra standartinis dvivietis kambarys "Druskininkų" viešbutyje rolleyes.gif , ar pastačius vaikišką lovelę dar yra kur apsisukti ar jau nebe unsure.gif

Skaitau, visur standartinis kambarys yra panašus rolleyes.gif Jei dar vaikišką lovelę pasistatysit, tai vaikui nelabai bus, kur palakstyt. Nors Spa-Vilnius yra atskira kalba hihihi.gif Keturių žvaigždžių viešbutis lotuliukas.gif

Ir dar dėl Spa - Vilnius. Maistas šiaip sau, pasirinkimas šiaip sau, žmonių daug, atsiskaitymo laukti eilėje recepcijoje 40 min. blink.gif Liftai grybauja, restorane, jei jį galima taip pavadinti, personalas nemandagus bei gi netaktiškas. Nesakau, kad viskas ten negerai. Bet kainos didelės, o kokybė, tai... ne ideali cool.gif Bet patiko baseinas, nors su chlorkalkėm, bet švarūs pakampiai blush2.gif
Aš visgi lieku ištikima Druskininkų viešbučiui. Va ir dabar buvom nuėje į jų restiką papietaut, kainos normalios ir skanu thumbup.gif Personalas paslaugus, žmonių nedaug.
Atsakyti
Na dėl standartinių kambarių tai ir aš taip maniau, bet tikėjausi gal.. O imti "Druskininkuose" liuksą g.gif , kaina išauga gan ženkliai verysad.gif
O man Vilnius Spa thumbup.gif , bet nebuvom kitur, neturiu su kuo palyginti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2006 04 05, 14:31)
O imti "Druskininkuose" liuksą g.gif , kaina išauga gan ženkliai verysad.gif

Imk miniliuksą. Mes buvom miniliukse su vonia, stumdoma pertvara tarp dviejų kambarių ir erdviu balkoniuku su krėslais (balkonas, nuo gatvės atitvertas stiklu) thumbup.gif
Atsakyti
Mergaitės, o tai 'Druskininkuose" paprastame dviviečiame yra balkonas ar ne?
Atsakyti
QUOTE(egliuke @ 2006 03 24, 14:19)
Savaitgalio kaina 500Lt ir įeina standartinis kambarys. Jei nori liukso, reikia dar primokėti. Patys kambariai tikria labai faini, jaukūs, viskas nauja, švaru. Realybėje atrodo dar geriau nei nuotraukose. Mes gyvenom rudajame kambary, mačiau ir žydrąjį, bet rudasis man kažkuo labiau patiko rolleyes.gif

na, nežinau, ar skaitei mano atsiliepimus, bet tikrai nepasakyčiau, kad kambariuose viska nauja ir švaru. na, matosi, kad statyta/remontuota neseniai, bet klientai jau sugebėjo pasidarbuoti ties sienomis, kilimais, užklotais sad.gif
mes irgi gyvenome rudajame, numerio dabar jau nepamenu, bet pats kraštinis antrame aukšte einant koridoriumi iki galo kairėje pusėje, priešais žydrąjį. Na taip, jis man irgi mielesnis už tą žydrąjį pasirodė, bet tokio įspūdžio kaip foto nebuvo... šiaip tai gal važiuočiau ir dar kartą (maistas labai super ir lova nieko lotuliukas.gif )...
Papildyta:
bet važiuojam tai juk ne kambaryje pagulėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2006 04 05, 23:00)
na, nežinau, ar skaitei mano atsiliepimus, bet tikrai nepasakyčiau, kad kambariuose viska nauja ir švaru. na, matosi, kad statyta/remontuota neseniai, bet klientai jau sugebėjo pasidarbuoti ties sienomis, kilimais, užklotais sad.gif
mes irgi gyvenome rudajame, numerio dabar jau nepamenu, bet pats kraštinis antrame aukšte einant koridoriumi iki galo kairėje pusėje, priešais žydrąjį. Na taip, jis man irgi mielesnis už tą žydrąjį pasirodė, bet tokio įspūdžio kaip foto nebuvo... šiaip tai gal važiuočiau ir dar kartą (maistas labai super ir lova nieko  lotuliukas.gif )...
Papildyta:
bet važiuojam tai juk ne kambaryje pagulėt biggrin.gif

Hmm...na keista, aš tikrai nepastebėjau jokių trūkumų g.gif Sienos, kilimai, užklotai - idealiai švarūs sakyčiau. Tiesa, mes gyvenome kitame rudajame kambaryje, jis buvo antrame aukšte, dešinėje pusėje, kažkur per vidurį koridoriaus. Gal tokiu atveju mums pasitaikė geresnis...Buvau ir žydrajame kambaryje, nepastebėjau jokių blogybių. Mūsų draugams irgi labai patiko. Atvirai pasakius, tai tai tos kelios naktys "Medūnoj" turbūt buvo geriausias kainos/kokybės santykis kiek teko atostogauti Lietuvoje ir gyventi įvairiose vietose. Na čia mano nuomonė ax.gif
Atsakyti
Baltas- jaunavedziu ar kaip ten kambarys irgi be priekaistu thumbup.gif
Atsakyti
Jetau, kaip aš čia noriu paatostogauti nail.gif Kaži, kokie šansai pasiprocedūrinti, pvz, Druskininkų gydykloje, jei nuomotis kambarį pas žmones? Nuo kada registruotis? Planuoju važiuot birželio pirmoj pusėj vienai savaitei... Ar yra ką veikti su vaiku, jei jam tada bus 11 mėn? Nu ir aišku, reiks ir šunį temptis, ar galima Druskininkuose laisvai su šunim vaikščioti, šuo mažų veislių, ale visvien g.gif
Nu kas žinot, parašykit, plyyyyz
Atsakyti