Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai (II-a tema)

QUOTE(pakalnutė @ 2006 03 23, 11:06)
O jei užsisakai Medūnoje ar ten užsako procedūras ar pačiai reik užsisakyti?
Ačiū

jei uzsisakai savaitgali Medunoje, tada jie uzsako auksines akimirkas, taciau visas kitas proceduras reikia uzsisakyti paciai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2006 03 23, 10:26)

QUOTE(motce @ 2006 03 23, 10:33)
jei uzsisakai savaitgali Medunoje, tada jie uzsako auksines akimirkas, taciau visas kitas proceduras reikia uzsisakyti paciai  4u.gif

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
O kaip ten Medunos standartiniai kambariai ? Ar jie irgi uz ta kaina 500Ltč truputi ten mazai info g.gif bet kambariu nuotraukos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pakalnutė @ 2006 03 24, 08:23)
aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif
O kaip ten Medunos standartiniai kambariai ? Ar jie irgi uz ta kaina 500Ltč truputi ten mazai info g.gif bet kambariu nuotraukos thumbup.gif

Savaitgalio kaina 500Lt ir įeina standartinis kambarys. Jei nori liukso, reikia dar primokėti. Patys kambariai tikria labai faini, jaukūs, viskas nauja, švaru. Realybėje atrodo dar geriau nei nuotraukose. Mes gyvenom rudajame kambary, mačiau ir žydrąjį, bet rudasis man kažkuo labiau patiko rolleyes.gif
Atsakyti
Labutis. Kažko nutilo Druskininkų tema smile.gif
Planuojame su vyru pirmą kartą važiuoti pailsėti į Druskininkus. "Užkibau" ant "Druskininkų" viešbučio "Jūros perlai " pasiūlymo. Gal kas turite kokių komentarų, gal kas buvote ir išbandėte? Jie turi savo Spa centrą.Kaip geriau: ar pas juos procedūrintis, ar į gydyklas, ar į Vilniaus SPA?
Atsakyti
QUOTE(Mįsliukė @ 2006 03 25, 16:19)
Labutis. Kažko nutilo Druskininkų tema smile.gif
Planuojame su vyru pirmą kartą važiuoti pailsėti į Druskininkus. "Užkibau" ant "Druskininkų" viešbučio "Jūros perlai " pasiūlymo. Gal kas turite kokių komentarų, gal kas buvote ir išbandėte? Jie turi savo Spa centrą.Kaip geriau: ar pas juos procedūrintis, ar į gydyklas, ar į Vilniaus SPA?

Kiek pamenu, tai rašė kažką g.gif Čia tik kainų skirtumas ax.gif šeip gyrė procėdūras, kurios vyksta druskininkų gydyklose biggrin.gif
Jau aš kiek lapelių prisirašiau, net galva sukasi doh.gif Nuo pirmadienio pradedu skambinėti, gal bus aiškiau, kai konkrečiai su jais pakalbi g.gif
Mes pirmiau domėsimės Medūna.
Atsakyti
Mes ka tik is SPA Vilnius. Parasysiu trumpai si kart , kai bus laiko tai smulkiai viska isdestysiu.

Nera ten taip viskas faina tam Spa kaip cia forume prisiskaiciau ...
-
1.konvejeris
2. nors ir buvo rezervuotos visos proceduros pries 3 savaites nesusipratimu neisvengta , nuotaika sugadinta ne viena karta.
3. Maisto asortimentas irgi nera jau toks didelis , lyginant su viesbuciais pvz kad ir Lenkijoj, As kai laikiausi dietos man isvis nebuvo is ko rinktis:(
4. I baseina , pirtis ileidzia per daug zmoniu kad turi prie pirties eilej laukt o i Jakudzi isvis be valciu patekt doh.gif , pastoviai pilna , jeigu nori stovek ir lauk doh.gif gal kas teiksis islipt tai jeigu spesi tu isoksi doh.gif

Labai patiko masazas su ivyniojimu ir Ultraraudonuju pirtis ( ar kaip ten ji vadinasi)

Tai tiek trumpai apie garsuji SPA VILNIUS .
Gal dar drauge ryt parasys savo atsiliepimus, kiek zinau ir ji ne ka labiau patenkinta mirksiukas.gif

Tiesa Spa personalas del bardako teisinosi kad kalta naujai diegiama kompiuterine programa, bet as nelabai patikejau, jeigu masazas uzrasomas 8 h ryto , o masazistes darbas prasideda tik nuo 8.40 doh.gif lotuliukas.gif tai prie ko cia kompiuteriai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alvija: 26 kovo 2006 - 21:54
QUOTE(alvija @ 2006 03 26, 21:51)
Mes ka tik is SPA Vilnius. Parasysiu trumpai si kart , kai bus laiko tai smulkiai viska isdestysiu.

Nera ten taip viskas faina tam Spa kaip cia forume prisiskaiciau ...
-
1.konvejeris
2. nors ir buvo rezervuotos visos proceduros pries 3 savaites nesusipratimu neisvengta , nuotaika sugadinta ne viena karta.
3. Maisto asortimentas irgi nera jau toks didelis , lyginant su viesbuciais pvz kad ir Lenkijoj, As kai laikiausi dietos man isvis nebuvo is ko rinktis:(
4. I baseina , pirtis ileidzia per daug zmoniu kad turi prie pirties eilej laukt o i Jakudzi isvis be valciu patekt doh.gif , pastoviai pilna , jeigu nori stovek ir lauk doh.gif gal kas teiksis islipt tai jeigu spesi tu isoksi doh.gif
Labai patiko masazas su ivyniojimu ir Ultraraudonuju pirtis ( ar kaip ten ji vadinasi)

Tai tiek trumpai apie garsuji SPA VILNIUS .
Gal dar drauge ryt parasys savo atsiliepimus, kiek zinau ir ji ne ka labiau patenkinta mirksiukas.gif
Tiesa Spa personalas del bardako teisinosi kad kalta naujai diegiama kompiuterine programa, bet as nelabai patikejau, jeigu masazas uzrasomas 8 h ryto , o masazistes darbas prasideda tik nuo 8.40  doh.gif  lotuliukas.gif tai prie ko cia kompiuteriai lotuliukas.gif

visiškai pritariu thumbup.gif
Atsakyti
Nu, ...izdiec, Alvija doh.gif Tik tokių nuotaikų man ir betrūko prieš gimtadieninį savaitgalį Spa cry.gif biggrin.gif Nors kai pagalvoji, įtampos pilna galva g.gif , nuvažiuosiu, išsirėksiu, išstroinsiu visus, išsikrausiu ir bus gerai cool.gif laugh.gif Jaučiu, reikia ir butelaitį "uspakojoncų" 40 laipsnių paimt unsure.gif
Beje, gal atsiras taip pat šį penktadienį lekiančių į Spą? Būtų company, taip sakant rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Osvile @ 2006 03 27, 14:44)
Nu, ...izdiec, Alvija doh.gif  Tik tokių nuotaikų man ir betrūko prieš gimtadieninį savaitgalį Spa cry.gif  biggrin.gif  Nors kai pagalvoji, įtampos pilna galva g.gif , nuvažiuosiu, išsirėksiu, išstroinsiu visus, išsikrausiu ir bus gerai cool.gif  laugh.gif Jaučiu, reikia ir butelaitį "uspakojoncų" 40 laipsnių paimt unsure.gif
Beje, gal atsiras taip pat šį penktadienį lekiančių į Spą? Būtų company, taip sakant rolleyes.gif

Na gal tau viskas ciki bus mirksiukas.gif Mums kaip uzsakyta buvo nesekmiu daug biggrin.gif Susimoki pinigus tai norisi kad butu tikras poilsis be jokiu nesklandumu.
Dar patarimas vaziuojancioms i Spa, ten vyksta statybos tai prasykit kambariu i gatves puse, nes netgi ir savaitgaliais ten dauzesi statybose, tik sumerki akis o ten jau dauzosi verysad.gif , mes gyvenom 304 kambary toj pusej lygtais visi kambariai poriniai tai geriau imt neporinius skaicius , bent jau treciam aukste taip.

I pirti , baseinus geriau eit nuo 13val tai dauguma eina pietaut tada buna maziau zmoniu, vakare penktadieni buvom tai be valciu ieit i garine pirti ir i Jakudzi ilipt.

Dar vienas dalykas kad pasirodo po mano masazo su ivyniojimu negalima maziausiai pora valandu jokiu proceduru, baseinu ir t.t , reikia 2val po koldra gulet lovoj kad butu efektas, niekas apie tai neispejo tik masaziste. Tai va jeigu rinksites procedura " gracija" pasilikit maziausiai 2 valandas laisvo laiko, o dar geriau nakciai darytis tai efektas thumbup.gif
Atsakyti
Džiugi žinia ta, kad manęs visi tie baseinai ir vadinami džiakuziai nedomina, chloruotame vandenuke aš ir kokiam sporto klube už 20Lt galiu pamirkt schmoll.gif
Reiškias visi mirks tenai, o aš lakiosiu po procedūras ir Druskininkų gamtą blush2.gif
Alvija, o pačiom procedūrom patenkinta? g.gif

P.S.Nori pasakyti, kad atvykus leidžia pasirinkti kambario numeročką? O kokio tipo kambary jūs buvote?
Atsakyti
QUOTE(Osvile @ 2006 03 27, 15:46)
Džiugi žinia ta, kad manęs visi tie baseinai ir vadinami džiakuziai nedomina, chloruotame vandenuke aš ir kokiam sporto klube už 20Lt galiu pamirkt schmoll.gif
Reiškias visi mirks tenai, o aš lakiosiu po procedūras ir Druskininkų gamtą blush2.gif
Alvija, o pačiom procedūrom patenkinta? g.gif

P.S.Nori pasakyti, kad atvykus leidžia pasirinkti kambario numeročką? O kokio tipo kambary jūs buvote?

nu mums nesiule pasirinkt numerio kambario, bet manau kad jeigu pasakysit kad norit toj pusej tai tikrai nepriestaraus registraturoj. Mes paprastam dvivieciam kambariuke ne liukse.

Matai mano buvo ramusis savaitgalis tai tu proceduru ne tiek ir daug.
visos proceduros kur surasyta tavo komplekse tai isdalins i tris dienas arba gali per viena diena jas atlikt ir viskas. Negalvok kad kiekviena diena gausi viska kas ten surasyta tongue.gif

Man buvo aromatine vonia, drusku kambarys, ir inhaliacija. Masaza " gracija" Pirkausi papildomai, vyras pirko purvo vonia papildomai ir reiki masaza.
Jeigu ne tos mokamos proceduros tai ten visai s......
Na gal ttavo kompleksas kitoks tai gausi daug proceduru biggrin.gif
Atsakyti
Na man galva jau visai susisuko g.gif Rezervavau "Druskininkų" viešbutyje jų " Jūros perlus". Po to užsimanėm su vyru geriau į "Violetą", paskambinom, o ten "Romantiškam savaitgaliui" 04-21,22,23 vietų nebėra. Pastatė į karštąją eilę, tipo, gal kas atšauks rezervaciją, tada mums pasiūlys pirmiems. Dabar pastoviai galvoju, kad tik atsirastų vieta. Bijau, kad iki mūsų "romantiško savaitgalio" visai 'perdegsiu" ir niekur nebenorėsiu.Et doh.gif
Atsakyti