Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai (II-a tema)

sveiki:)na va ir as jau gal 2 menesius vis ruosiuos i tuos druskininkus,bet niekaip neissirenku kur.jau lygtai apsisprendziu ir tada perskaitau koki negera atsiliepima...ir vel viskas is pradziu:)))siaip jauciu geriausia tai vilnius spa,bet nepigu ir maitinimo lygtai beveik ner tai dar reks kazkur valgyt eit ir proceduru nedaug ieina.gal kas gali papasakot kaip ten yra ,smulkiau?!!!
dar ziurejau "Galia", bet kazkaip jokiu atsiliepimu apie ja forume nemaciau...kaina kazkokia itartinai nedidele:))gal kas buvo?ten lygtai ne vienas korpusas,tai nezinau net kuri reiktu pasirinkt...vienu zodziu HELP!!!!!visai pasimeciau:)
Atsakyti
QUOTE(sabel @ 2005 12 29, 14:07)
Ką tik skambinausi į SPA centrą, važiuojant tryse su vaiku papildomos lovos nepastato, tai maždaug siūlo su vaiku dvigulėje miegoti.  verysad.gif

nesamone, kelis kartus buvau su vaiku ir kiekviena kart rasdavom lovele jam (rezervuodami paminedavom, jog atvyksim su vaiku). Man atrodo uz ta lovele moket nereikedavo.
Atsakyti
QUOTE(Koste @ 2006 01 04, 13:10)
nesamone, kelis kartus buvau su vaiku ir kiekviena kart rasdavom lovele jam (rezervuodami paminedavom, jog atvyksim su vaiku). Man atrodo uz ta lovele moket nereikedavo.

ir mes, kiek važiavom, lovelė būdavo blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Alina22 @ 2006 01 04, 12:35)
dar ziurejau Galia,bet kazkaip jokiu atsiliepimu apie ja forume nemaciau...kaina kazkokia itartinai nedidele:))gal kas buvo?ten lygtai ne vienas korpusas,tai nezinau net kuri reiktu pasirinkt...vienu zodziu HELP!!!!!visai pasimeciau:)

Yra ir apie "Galią" atsliepimai, paieškok. Rekomenduoju rinktis tą korpusą, kuriame yra pirtis su baseinu. Ji ten gera visų pirma tuo, kad tą valandą (ar daugiau), kuri jums priklausys, nebus jokių kitų žmonių.
Atsakyti
dar ziurejau Galia,bet kazkaip jokiu atsiliepimu apie ja forume nemaciau...kaina kazkokia itartinai nedidele:))gal kas buvo?ten lygtai ne vienas korpusas,tai nezinau net kuri reiktu pasirinkt...vienu zodziu HELP!!!!!visai pasimeciau:)

savo tėvams padovanojau savaitgalį "Galioje" tame korpuse kur baseinas. Jie ten ilsiejosi gruodžio 16-18 dienomis ir liko labai patenkinti. Iš viso savaitgalio jie man pasakė tik vieną minusą, kad jų neinformavo, jog klube "Kolonada" labai rūkoma biggrin.gif Prifotografavo man aibę nuotraukų ir kambaryje kur gyveno ir baseine, kur ėjo į pirtį, ir vonią ir viešbutį iš išores - visur gražu. Tėvams buvo skanus "Galios" maistas (valgė ten pusryčius ir vakarienę), pietaudavo picerijoje. Aptarnavimas malonus, masažas geras, kambaris didelis, švarus. Baseine iš tikrųjų buvo tik dviese. Kambaryje rado pamerkta į vazytę rožyte, saldainių dežutę ir "Alitos" putojančio vyno. O papildomą procedurų kopleksą iš anksto jiems užsakiau Druskininkų gydykloje. Aš už dovaną jiems sumokėjau iš viso 440 Lt. Tėvai mokėjo tik už bilietus į klubą "Kolonadą" (po 15 Lt.) ir už pietūs picerijoje.
Atsakyti
QUOTE(firsite @ 2005 12 27, 14:51)
na o mes buvom spa vilniuj tongue.gif
tai ka galiu pasakyt jog likom labai patenkinti thumbup.gif maitinimas tai super svediskas stalas valgai kiek nori ir ka nori thumbup.gif
proceduros ir  thumbup.gif baseinai dvi pirtys turkiska ir suomiska lotuliukas.gif
baseinas dziakuzi thumbup.gif
personalas labai malonus tongue.gif

Kiek kainuoja Spa Vilniuje savaitgalis?
Atsakyti
Mes jau uzsisakem Spa-Vilnius"Ramusis savaitgalis" , liukso numeri-kitokiu jau negavom biggrin.gif tai 529lt.- Į kainą įskaičiuota: 2 nakvynės 4*viešbutyje +vakarienė atvykimo dieną+pusryčiai (2dienas), mineralinė vonia su vaistažolėmis, druskų arba aerofito-muzikos terapijos kambarys, mineraline inhaliacija. Be papildomo mokesčio viešbučio gyventojai kartą dienoje mineralinio vandens baseino, sūkurinė vonia, akmenų takelio - reflektorinės pėdų terapijos, cirkuliarinio dušo, saunos ir turkiškos pirčių kompleksas (1,5val.),treniruokliu sale (1 val.).
Pirmadieni vaziuojam thumbup.gif parasysiu ispudzius 4u.gif
Atsakyti

Buvom su draugu "Galioje", tame korpuse, kur su pirtimi ir baseinu. Kaip už tokią kainą, tikrai kambarys liux - pakankamai erdvus, jaukus, švarus, buvo šaldytuvas, indų. Pusryčiai paprasti, šalti užkandžiai ir vienas karštas - mums siūlė pasirinkti arba keptą kiaušinį, arba lietinius smile.gif. Jei renkiesi garinę pirtį, gali pasirinkti aromatą smile.gif. Baseine ir pirty būnat tik dviese biggrin.gif. Tik man šaltokas vanduo pasirodė, gerai būtų šiltesnis blush2.gif. Siūlė ir masažą, neprisimenu kainos, bet irgi nebrangiai. Tik jei norite užsisakyti pirtį, patarčiau kuo anksčiau, kad galėtumėte laiką pasirinkti, nes norinčių yra daug, net ir ne iš Galios.
Atsakyti
sveikos:)
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2006 01 05, 11:36)
Kiek kainuoja Spa Vilniuje savaitgalis?

mes sumokejom dviese 750lt lotuliukas.gif
plius po to moi jei renkiesi papildomu proceduru
Atsakyti
labai aciu visoms uz info:)kazkaip i "Galia" bijau zinokit,nes kazkur skaiciai nekokius atsiliepimus,kad maistas neskanus ir kad kambariuose salta ir vonioj nepavyko kazkam issimaudyt,nes saltas vanduo bego...na nezina,vieni gerai atsiliepia,kiti visai ne kaip,tai net nezinau kuo cia dabar tiket:)))

siaip jau beveik apsisprendziau vaziuot i "Meduna"... bet imsim ne savaitgalio pasiulyma,o tisiog kambari su vonia ir pusryciais uz 150 lt parai,valgysim picerijoje ar dar kur,i proceduras i gydyklas uzsirasysim ir gal dar i ta izymiaja Galios pirtele su baseinu uzsirasysim pasiromantint:)))
na kol kas man sitas variantas geriausiai atrodo...
gal kas ka galit apie Meduna papasakot?
Atsakyti
labai aciu uz gana issamia nuomone apie "Galia", ARIETE smile.gif)is tikruju zymiai naudingesne yra nuomone zmogaus,kuris ten buves,o ne tik galvoja kad ten turetu buti faina arba baisu...:)gal galetum atsakyt i kelis mano klausimelius:)?

1)kaip ten vakarienes,ar porcijos pakanka vyrui pavalgyt?
2)ar bandet vonioje maudytis?:)nes kazkur cia skaiciau,kad vanduo vos vos siltas bega...
3)kokiame kambary gyvenot?as sian ten skambinau,tai norejau kokio geresnio,gal luxo,bet man pasake kad 203,204 ir 303 tai dienai yra uzimti:(tai pasiule 202,201.paziurejai kainas tai jie pigiausi!!!!ar nebus patys prasciausi?!!!
4)ar fainas tas ju zadamas masaza,kur ji atlieka?
*****,per pigiai man visas tas malonumas atrodo,340 lt...
is anksto dekoju uz atsakyma:))

gal ka zinai apie Meduna?

KAIP MATOTE SIA ZINUTE RASIAU ARIETEI,BET BUS TIKRAI MALONU JEI IR KITOS PAREIKS KOKIA NUOMONE...smile.gif
Atsakyti