Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai (II-a tema)

Sveikos, poilsiautojos! 4u.gif
Jau labai seniai svajoju apie toki dalyka. Labai noreciau kokiam savaitgaliui su saviskiu pabegt nuo viso pasaulio... Ir tevelius noreciau nusitempt kartu. Tik vat visiskai nesigaudau kas cia kur yra. Tai gal galetumete patarti ka geriau pasirinkti? unsure.gif Noretusi, kad kaina nebutu ypac auksta; kad butu nemazai proceduru... Ir siaip kad po pirmo karto noretusi grizti atgal rolleyes.gif
Atsakyti
siūlau perskaityti temą - Druskininkai I ir II, apsilankyti sanatorjijų ir viešbučių interneto svetainėse ir viskas kaip ir aišku bus, gal tik mažmožiai kokie dar rūpės, kur galėsi dažniau besilankančių Druskininkuose paklaust mirksiukas.gif
Atsakyti
uzsisakiau medunoje superliuksa, su dviguba jacuzzi, dabar galvoju ar yra ten kokios vonios putos ar druskos, ar is namu veztis g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(motce @ 2006 03 19, 20:03)
uzsisakiau medunoje superliuksa, su dviguba jacuzzi, dabar galvoju ar yra ten kokios vonios putos ar druskos, ar is namu veztis  g.gif  ax.gif

Dėl superliukso nežinau, bet paprastuose "Medūnoj" būna dužo žele, muilas ir šampūnas.
Atsakyti
QUOTE(motce @ 2006 03 19, 20:03)
uzsisakiau medunoje superliuksa, su dviguba jacuzzi, dabar galvoju ar yra ten kokios vonios putos ar druskos, ar is namu veztis  g.gif  ax.gif

Ne tokių dalykų nėra. Teko būti ten ne kartą 4u.gif
Tik vanduo bėgantis iš krano į Jacuzzi labai smarkiai smirda chlorke unsure.gif Bet pačioje vonioje yra lempukė faina, tad galima labai romantiškai prieblandoj paburbuliuot su brangiuoju rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2006 03 20, 05:02)
Ne tokių dalykų nėra. Teko būti ten ne kartą 4u.gif

tai ar vertas liuksas mokamu pinigu? apsistosime mes jaunavedziu liukse blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(motce @ 2006 03 20, 12:44)
tai ar vertas liuksas mokamu pinigu? apsistosime mes jaunavedziu liukse  blush2.gif

Aš būtent apie tą ir kalbėjau. Kaip bebūtų gailą nieko šiuo klausimu pagelbėt negaliu, nes esu buvos tik jame. Galbūt ir neverta, nes kitos forumietės važiavo į paprastus dviviečius ir išgyrė begalo 4u.gif Jaunavedžių liuxo kainą todėl tokia kad yra gan didelė jacuzzi vonia (palyginus su kitokiom).
Jei dar kokių klausimų- klausk mirksiukas.gif
Atsakyti
labutis,
man toks klausimėlis iškilo blush2.gif o šokoladinis kompleksas, masažai daromi vilkint tik Ievos kostiumu ar galima ir pasipuošt? doh.gif na tundra aš blush2.gif
Atsakyti
kokias proceduras rekomenduotumet?
uzsisakiau auksines akimirkas ir kapsule 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(motce @ 2006 03 22, 11:32)
kokias proceduras rekomenduotumet?
uzsisakiau auksines akimirkas ir kapsule  4u.gif

Aš užsisakiau povandeninį masažą, sako irgi labai fainai, ir dar vaistažolių vonią.
O auksinių akimirkų negavau sad.gif Tai gausiu šokoladą.
Manau kad šis savaigalis bus thumbup.gif
Atsakyti
kaip surasti internetinį psl apie Medūną? Nes žiūrėjau druskininkai.lt, ir sanatorijos lt. nieko apie ją nerandu?
Nieko nerandu ir apie Pušyną g.gif

Kas buvo ,,eglėje'', gal pasakys kuo skiriasi korpusai 1c ir 1a? Ar buvote pasirinke kompleksą ,,Judėk laisvai" ?Ar užtenka kas ten yra, ar dar ką reik papildyti? O gal geriau užsisakinėti procedūras druskininkų gydyklose?

O jei užsisakai Medūnoje ar ten užsako procedūras ar pačiai reik užsisakyti?
Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pakalnutė: 23 kovo 2006 - 10:12
QUOTE(pakalnutė @ 2006 03 23, 10:06)
kaip surasti internetinį psl apie Medūną? Nes žiūrėjau druskininkai.lt, ir sanatorijos lt. nieko apie ją nerandu?
Nieko nerandu ir apie Pušyną g.gif

Kas buvo ,,eglėje'', gal pasakys kuo skiriasi korpusai 1c ir 1a? Ar buvote pasirinke kompleksą ,,Judėk laisvai" ?Ar užtenka kas ten yra, ar dar ką reik papildyti? O gal geriau užsisakinėti procedūras druskininkų gydyklose?

O jei užsisakai Medūnoje ar ten užsako procedūras ar pačiai reik užsisakyti?
Ačiū

medūna
Atsakyti