Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai (II-a tema)

ačiū už atsakymus, doh.gif tokia žiopla jaučiuos

ir dar - papildomas paslaugas visgi nusprendem užsisakyt gydykloj, nes atsilipimų prisiskaičiau, kad SPA masažai nekokie, tai klausimas toks - o kaip gydykloj su ranksluosčiais ir chalatais - galima išsinuomuot? savų nesivešim, nes bus viesbutyje, o va eisim i gydyklą.

Atsakyti
Buvom gydyklose "Auksinėse akimirkose", tai chalatų niekas net ir nepasigedom g.gif O rankšluoščius reiktų atsinešti diiidelius, nes po masažo įtrina aliejais ir pataria nesirengti nieko kol susigers - tik apsirišt rankšluoščiu (na kaip po dušo). Nuomot tai gal nuomoja, nors aš nemačiau, kad kas būtų išsinuomojęs.
Atsakyti
Nesupratau ar apie chalatus gydyklose klausei, bet jei taip, tai ten jų tikrai nereikia, o rankšluosčio jei savo neturi, duoda už ačiū mirksiukas.gif (na, dėl jų higienos tai nieko negali pasakyt: ar duoda išplautą, ar naudotą...)
Atsakyti
jei dar ir taip būna, tai geriau savo nusivest ir galva neskaudės

ačiū mergaitės, ką be jūsų būčiau darius mirksiukas.gif
Atsakyti
po vestuviu lekeme i SPA Vilnius pailesti, ispudziai iki siol patys geriausi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2006 03 12, 15:43)
po vestuviu lekeme i SPA Vilnius pailesti, ispudziai iki siol patys geriausi  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Net neabejoju rolleyes.gif Iš lovos turbūt nebuvot net išlipę thumbup.gif blush2.gif Juokauju blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osvile: 14 kovo 2006 - 08:33
mes ir manom, kad įspūdžiai ilgai nedils, viska susiplanavom, tikimės, kad viskas ir bus pagal planą rolleyes.gif senokai neturėjom normalių atostogų, tai žadam pasilepint wub.gif
Atsakyti
Gal kas buvote apsistoję SPA viloje? Kokie įspūdžiai iš ten?
Atsakyti
QUOTE(kava @ 2006 03 14, 10:21)
Gal kas buvote apsistoję SPA viloje? Kokie įspūdžiai iš ten?

Paskutinį kartą lepinausi Vilnius Spa gruodį, tai tuo metu dar SPA vila buvo neremontuotas sovietinis pastatėlis. Tikrai yra geresnių vietelių Druskininkuose. O gal kas pasikeitė per tą laiką. jei jau rizikuot, tai tik šiltuoju metų laiku.
3 kart per metus važiuoju pailsėt/ pasigražint į Druskininkus, tai mano manymai būtų tokie:
1. jei metas romantiškam savaitgaliui dviese - "Druskininkai", vila Regina ar vila Violeta (man ypač patinka) - super
2. jei metas pasisveikatinti - Vilnius Spa. Ir tik ne savaitgaliais. Aš praktikuoju atvykimą sekmadienį ir malonų sugrįžimą į Vilnių penktadienį. Ir baseinas tada tuščias, ir masažuotojai nepavargę, ir voniose paburbuliuoti leidžia 5 - 10 min ilgiau (et, dabar administracija perskaitys ir griečiau kontroliuos...) Kažkas minėjo, kad masažai Spa nekokie. Nieko panašaus. Tik reikia žinot, pas ką užsirašyt. O pas ką užsirašyt, paklauskit gydytojos ar spa centro mergaičių. Jei nebus daug žmonių aplinkui, tikrai pasakys...
3. jei norisi sveikatintis ir pinigėlių mažiau - Eglė. Pati ten nebuvau (ech, man tik miesto centrą duok, nesvarbu kur), o mano studentės labai gyrė. Po truputėlį remontuojasi, gyvent ir pavalgyt komfortabiliai galima, voniose į nukritusias plyteles galima ir nežiūrėt... Na, dar tie tikrieji sanatorininkai skatina sava sveikata laiku pasirūpint...
Atsakyti
Kai buvom Druskininkuose, praėjom pro SPA Vila - tai tikrai sovietinis pastatėlis - ir langai seni mediniai, ir užuolaidos tarybinės, pastato išorė tai tikrai jokio remonto nematė, be to, ten nepanašu, kad daug žmonių gyventų, tiksliau išvis tne nemačiau kad kas vaikščiotų, tai bent jau laisvų vietų manau tikrai yra g.gif
O aš rekomenduočiau "Medūna" romantiškam savaitgaliui. Labai jaukus, palyginus nedidelis viešbutukas. Man labai patiko, tikrovėje atrodo dar geriau nei nuotraukose ir kaina normali. Maistas labai skanus, naujas remontas, ramybė, visiškai nesijaučia konvejerio, kaip didesniuose viešbčiuose.
Atsakyti
na jau egleje tikrai neteko pastebeti krintanciu plyteliu, gyvenamieji kambariai tikrai puikus, o svediskas stalas tikrai labai gausus, gydyklose vaizdas aisku nera idelaus, bet kaina tikrai zymiai protingesne nei spa, juolab kad berods jau tuoj bus irengti normalus baseinai, nes spa baseinai dabar blush2.gif blush2.gif tai.... gal jau patylesiu apie chloro kieki juose tongue.gif
Atsakyti
praėjom pro SPA Vila - tai tikrai sovietinis pastatėlis - ir langai seni mediniai, ir užuolaidos tarybinės, pastato išorė tai tikrai jokio remonto nematė, be to, ten nepanašu, kad daug žmonių gyventų, tiksliau išvis tne nemačiau kad kas vaikščiotų, tai bent jau laisvų vietų manau tikrai yra 

Paskutinį kartą lepinausi Vilnius Spa gruodį, tai tuo metu dar SPA vila buvo neremontuotas sovietinis pastatėlis. Tikrai yra geresnių vietelių Druskininkuose. O gal kas pasikeitė per tą laiką. jei jau rizikuot, tai tik šiltuoju metų laiku.

Ačiū už atsakymus. Reiškia, ne kas unsure.gif matyt, todėl ir kaina tokia patraukli... Tik man kažkaip keista, jei tai SPA Vilniui priklauso, tai negi jie nė kiek nepatvarkė jos?
Atsakyti