Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai (II-a tema)

QUOTE(AŠA @ 2006 02 21, 14:30)
Vau thumbup.gif gal galima kokios išsamesnės info ar nuorodų: arba čia, arba į AŽ ar el.p.

reklamą per TV suka mirksiukas.gif

O Druskininkuose dar mačiau čiuožyklą prie gydyklų ax.gif
Atsakyti
O gal kas nors buvote išsinuomavę slides Druskininkuose? ax.gif
Atsakyti
[

QUOTE(egliuke @ 2006 02 22, 17:18)
O gal kas nors buvote išsinuomavę slides Druskininkuose? ax.gif

Mačiau - nuomoja SPA Vilniuje...
Atsakyti
Ar SPA Vilnius kambariuose yra plaukų džiovintuvas, rankšluosčiai, gal visur yra chalatai ar tik liuksuose??? Rytoj važiuojam, bet nžn ką reikia būtinai pasiimt g.gif
Atsakyti
Medūnoje yra rankšluosčiai, šampūnas, dušo želė, muilas, džiovintuvas, SPA Vilnius nežinau sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 23 vasario 2006 - 21:18
QUOTE(Vaidulė @ 2006 02 23, 19:20)
Ar SPA Vilnius kambariuose yra plaukų džiovintuvas, rankšluosčiai, gal visur yra chalatai ar tik liuksuose??? Rytoj važiuojam, bet nžn ką reikia būtinai pasiimt  g.gif

Jų puslapyje viskas surašyta. Viskas yra, bet chalatai tik miniliuksuose ir liuksuose ax.gif Esant reikalui, manau, už tam tikrą mokestį jų ir į vienvietį kambarį galima gauti mirksiukas.gif Bet viešbučių šampūnais ir muilais aš nesižavėčiau rolleyes.gif
Vaidule, gero poilsio ir prafom grįžus raportą duot wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osvile: 23 vasario 2006 - 21:55
QUOTE(Osvile @ 2006 02 23, 22:53)
Jų puslapyje viskas surašyta. Viskas yra, bet chalatai tik miniliuksuose ir liuksuose ax.gif  Esant reikalui, manau, už tam tikrą mokestį jų ir į vienvietį kambarį galima gauti mirksiukas.gif  Bet viešbučių šampūnais ir muilais aš nesižavėčiau rolleyes.gif

Dėkui wub.gif Būtinai parašysiu mirksiukas.gif Tuo labiau, kad mums labai smalsu, kaip pasielgs viešbutis, nes užsakinėjau dar senomis kainomis, o dabar jau savaitgalio kompleksai visu šimtu pabrangę blink.gif tai įdomu, kokią sąskaitą mums pateiks apmokėjimui rolleyes.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Osvile @ 2006 02 23, 21:53)
Bet viešbučių šampūnais ir muilais aš nesižavėčiau rolleyes.gif

na nežinau, Medūnoj tai buvo lietuviški ir geri, kvapnūs, kažkoki sveikuoliški, natūralių žolių, žodžiu, mums patiko ir tiko, nors... kai pagalvoji, tai į tuos buteliukus galima bile ko įpilt, bet kai jie tokie vienkartiniai, tai nesinori tikėt...
Atsakyti
SOS 4u.gif GAl yra vilniečių, kurios važiuotų į SPA Vilnius šį savaitgalį??? Arba bent į Druskininkus - niekaip nerandu kaip perduoti vieną daikčiuką pasimatuoti, o pinigai nemaži, dar nėštukė, tai aklai sunkokoka rizikuoti nesimatavus pirkti verysad.gif GAl kas galėtų padėti???? wub.gif

JEi ką, parašykit man sms 8-676-06065 4u.gif aš pasistenmgsiu nepamiršti jį pasiimti, gal gi atsiras kažkas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidulė: 24 vasario 2006 - 09:50
Mergaitės,patarkit ką geriau rinktis spa vilnius romantišką savaitgalį ar ,,metų laikai;''.Kaina skiriasi tik 200lt.Nežinau ką daryti g.gif
Atsakyti
TIK 200 Lt skirtumas?
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2006 03 01, 15:45)
Mergaitės,patarkit ką geriau rinktis spa vilnius romantišką savaitgalį ar ,,metų laikai;''.Kaina skiriasi tik 200lt.Nežinau ką daryti g.gif

Pasiimi RAMŲJĮ SAVAITGALĮ ir plius užsisakai dar procedūrų už tuos 200 mirksiukas.gif

p.s. trijų maitinimų kaip ten yra švediškas stalas- tikrai nereikia, po pusryčių pvz mes valgyt užsimanėm tik vakare tongue.gif Ir tai, mes ryte valgėm ~ 11 val ir daug dėl to, kad įėjo į kainą tongue.gif šiaip man pusryčiam užtenka sūrelio smile.gif

p.s. prižadėjau parašyt įspūdžius, bet šiek tiek vėliau kada, einu valgyt daryt dabar blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidulė: 01 kovo 2006 - 19:23