Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai (II-a tema)

www.druskininkai.lt yra privatus sektorius, kodel ten niekas negyvena? Idomu gal kam yra teke ten gyventi, noretusi isgirsti atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
sveikos:)))kazkaip nutilo forumas,nei vieno zodzio gal per 5 dienas g.gif
na,issiruosem mes vis delto patys i ta Galia,gaila buvo uzstato,tai susitvarkem savo reikalus ir penktadeini vakare isvaziavom...jei kam bus idomu kaip mums sekes klauskit,papasakosiu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na tai pasakok, pasakok juk tam ir tema, kad savo įspūdžiais pasidalintume. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes irgi grįžom iš Druskininkų thumbup.gif Buvom užsisakę viešbutyje "Pušynas" liukso kambarį savaitei, bet penktadienį sugužėjus "savaitgaliniams pasiūlymams" (aš taip pavadinau poilsiautojus), man visas noras likti savaitgaliui išgaravo blush2.gif Procedūrų neliko jokių (nuo vasario 16 iki 19 dienos po pietų), gerai, kad dar vasario 16-17 buvom iš anksto susizgribėę susirašyt..jau penktadienį iš ryto, gan anksti atėjus pusryčiaut, džiaugėmės tuščių švedišku stalu..laukiau blynų, bet taip ir nesulaukiau..vos spėjo atnešt, taip du žmonės į lėkštes viską ir susikrovė biggrin.gif
O šiaip man labai patiko ir viešbutis, ir aptranavimas, ir maistas..visai kas kita, nei "Eglė", tiesa, liūdnoka buvo vaikui, jokio žaidimo kambario..dar gerai, kad paėmėme videogrotuvą su vaikiškom kasetėm, daug žaislų tongue.gif Liuksas - 2 kambarių: "miegamojo" ir "svetainės"..jauku, modernu..viešbučio restorane į kambario kainą įėjo pusryčiai (švediškas stalas) nuo 8 iki 10 (11) val. jei nori pusryčių kambaryje, reikia mokėti 10 lt. papildomai. Šiaip restorano meniu man pasirodė "įmantrokas", aš mėgstu paprasčiau, taigi kasdienis mano maistas buvo paprasčiausia ką radau - lietiniai su obuoliais už 3,50 Lt. lotuliukas.gif Ale šeimyna išragavo daugiau iš pasiūlytojo meniu..sakė, kad skanu, bet porcijos nėra "ūkininkams", ne per didžiausios smile.gif Kainos: pigiau nei Vilniaus restoranuose, bet kaip Druskininkams, tai turbūt "normalios", nuo 12 iki 30 Lt. už patiekalą smile.gif Aišku, sriubos ir desertai nebrangūs, bet vienintelis desertas kurį valgiau - nepatiko, o sriubų - nebandėm smile.gif Viešbutyje buvop masažo kambarys, taigi stengiausi kasdien nueiti į viso kūno masažą..gaila buvo pinigėlių, bet viso kūno masažas nebrangus palyginti su Vilniaus kaina, "tik" 60 Lt. Viešbutyje masažas daromas "skausmingiau", nei Druskininkų gydyklose, bet vis vien smagu..šiemet manęs "nesusuko" jokie nugaros skausmai smile.gif Viešbutyje yra nemokamas internetas tiek liukso kambaryje (reik tik "laptop'ą" nepamiršt paimt smile.gif ), tiek pačiame viešbučio hole..liukso kambaryje buvo erdvi vonia, kas mane irgi gerai nuteikė..kasdien aišku tvarkomi kambariai..Visai šalia "Pušyno" viešbučio yra "Druskininkų" viešbutis su SPA centru ir savu restoranu (aš ten į soliariumą ėjau pagulėt keletą minučių), "Sūručio" sanatorija, kiek tolėliau "Druskininkų gydyklos" (10 min. labiai ramiai einant). Ramu, tylu, naktį - šviesu biggrin.gif Alėja apšviesta, tai ir kambariuose, kaip Sank Peterburge per baltąsias naktis lotuliukas.gif Kambaryje - du balkonai, gaila tik oras šaltas pasitaikė biggrin.gif

Apibendrinant- patiko, nenusivyliau, važiuočiau dar ir esu dėkinga kolegei, kuri nuramino, kad tikrai nesigailėsiu pasirinkusi "Pušyno" viešbutį.

Tiesa, mes Druskininkuose visa šeimyna išbandėm pramogą, pasivažinėjimą rogėmis su arkliais..beveik valandą mišku sliuogėm, tai po to raudonom nosim lėkėm smaguriaut į turbūt vienintelę Druskininkų piceriją g.gif Na, ta picerija, tai tokia "įdomi", lygis ne aukščiausias, bet maistas visai skanus ax.gif
Atsakyti
na is tada pasidalinsiu ispudziais:0nors jie ne tokie smagus kaip Rasmos verysad.gif maciau as ta Pusyna,tai tikrai graziai atrodo,tikiu,kad tikrai smagu buvo thumbup.gif
taigi,pasakojima api Galia pradesiu cia kazkieno tiesiai i taikini pasakyta fraze-neblogai,bet i Galia nebevaziuosiu...
Kambariai...tikejausi kad bus geriau,nuotraukuose tikrai fainiau atrodo,baldai tai nauji,bet sienos tai senokai dazytos,jau trukineja,o grindys tai juokingiausia dalis-tokis is mediniu lentuciu eglute sudetu,kaip budavo pvz, mokykloj aktu saleje lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir jokio kilimo,na man nejaukus kambarys.sienos plonytes plonytes,girdi,atsiprasant,kada kas ir jur tulika nuejo,ir ka per telika ziuri...kaip jau kazkas cia sake,romantiniam savaitgaliu dvigule lova,bet 2 siaurutes kaldros,vat ir romantinkis wub.gif wub.gif thumbup.gif
maistas-nu zinot,kiausiniene nedakepta arba desreles ias ir namie retai valgau,bet kad dar viesbuti tuo paciu sertu tai sorry,norisi kazko skanesnio ir ivairesnio...vakariene tai dar puse velnio,bet irgi ne kazin kas...pirma vakara atbese kazkokis sudziuvusius visteinos suktinukus,o antra-kiaulienos kepsi atseit,bet jis buvo kokiu 2 milimetru storio doh.gif biggrin.gif biggrin.gif na maitinima kokiais 6 balais ivertinciau,ne daugiau...
vienintelis superinis dalykas tai aisku pirtis wub.gif faina,vanduo baseine siltas kaip arbata,po pirties net per siltas,matyt personalas prisiskaite forumieciu atsiliepimu apie nepakenciamai salta vaneni baseine thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O jūs kuriame korpuse buvot? ax.gif Kuriame ten yra pirtis, ar kur atokiau nuo centro, tie spalvingi pastatai??

"Pušyne" tai kambariuose šviesiais kilimais išklotos visos grindys, net stebėjausi, kai jie išlaiko tuos kilimus tokios spalvos švariais blink.gif Aišku, kad jaukumo tai labai daug priduoda.."Šalčmiriams" kambaryje buvo elektrinis šildytuvas, taigi norėdamas nesušalsi smile.gif Aš praktiškai ir sėdėjau visu galingumu pajungus biggrin.gif Buvo šaldytuvas nedidelis, elektrinis virdulys ir keletas indų (lėkštelės, puodeliai), tik niekur neradau arbatinių šaukštelių smile.gif Na, aišku visai normalus TV..lovos dvi, sustumtos kartu, bet diskomforto jokio nejutom, po apačia paklojom papildomai paliktą antklodę ir minkštai miegojom smile.gif "Svetainėje" buvo ištiesiama labai minkšta sofutė, tai mes su vyru vaiką užmigdę..... blush2.gif
Pusryčių švediško stalo meniu (jei tik ko nepamiršiu) ax.gif : omletai, parūkytos ir pieniškos dešrelės, jogurtai, varškė, sausi pusryčiai su pienu, džiovinti vaisiai, parūkytas kiualienos kumpelis, vaisiai, silkės užkandėlė, lietiniai su varške, su obuoliais, sūris, 2 rūšių sultys, kiaušinienė, grikių, avižinių dribsnių košės, duona, bandelės, sviestas, kava, arbata biggrin.gif
Atsakyti
netilpo biski...tai pratesiu apie "Galia" thumbup.gif
tai va,pirtis kaip sakiau tikrai jega,gerai kad buvom laika uzsisake pries pora svaiciu,nes kai atvykom tai jau visam svaitgaliui uzkalta viskas buvo,net is kitu viesbiciu ateina zmones thumbup.gif thumbup.gif tikrai super thumbup.gif
na gal ir ne viska papasakojau,tad kam iskils kokiu klausimu,mielai atsakysiu tongue.gif tongue.gif
beje,pasdarem siokia tokia druskininku viesbuciu apzvalga,tai galiu pasakyt,kad mano manymu tikrai verti demesio yra Pusynas,Meduna super,Druskininkai,o vat Violetos ir Reginos nemaciau,tai nieko pasakyt negaliu.
O dar buvom Eglej,ten mano draugai buvo savaitgaliui,ai zinokit noriu paneigt visas pletkas apie tarybine aplinka ir valgyklini maitinima!!!!nesamone!!!!kambariai super,naujuteliai,svaruteliai thumbup.gif thumbup.gif maitinimas svediskas stalas 3 kart per diena,ir sake taip skaniai,gausiai ir ivairiai,kad ojojoi thumbup.gif thumbup.gif
kazkas cia sake,kad pilna senu ligotu zmoniu ir eiles prie proceduru.ne velnio,drauge sake kad 90 procentu jaunimas,porom porom ir vos vienas kitas pensininkas,o proceduros tiksliai nustatytu laiku,nors zmoniu srautas si savaitgali nezmoniskas!!!
butinai kita karta nuvaziuosim i Egle!!!!tikrai rekomenduoju,nes maciau savo akimis kaip ten faina viskas thumbup.gif<br/>Papildyta:<br/>Mes,Rasma ir buvom tam korpuse kur pirts,jis yra miestelio galia,na kokie 400 metru nuo pusyno.toks raudonas pasaku namelis tongue.gif tongue.gif o priesais ta nameli stovi dar vienas Galios korpusas,tai jis tikrai matosi naujesnis ir modernesnis,ziurejau inrenete kainas,tai ir kambariai brangesni!!!kai paklausiau kodel savaitgaliui neduoda sitam korpuse kambariu,ta administratore pradejo skiest kazka tipo,kad duoda,bet reik pries daug laiko uzsisakyt,o kai pasakiau kad as vos ne pries 2 menesius uzsisakiau,tai dar kazkokia giesme uztrauke... doh.gif tiesiog,zmones galvoja kad tas korpusas kur yra pirtis yra geriausias,o taip nera,as su mileu noru buciau gyvenus tam,kur nera pirtes,nes atstumas tarp ju kokia 10 metru thumbup.gif thumbup.gif gal nenumirciau paejus 3 sekundes iki pirties thumbup.gif thumbup.gif
na va,matai jums labiau pasiseke drinks_cheers.gif
na nesakau,kad jau labai labai viskas blogai,normaliai,bet ne super.kita karta pasirinkciau arba Pusyna arba Meduna arba Egle...
Atsakyti
Aš tiesa, "Eglėj" buvau pernai (tada dar nebuvo švediško stalo), bet gyvenome irgi moderniai atremontuotame 2 kambarių liukse, tai jokia agitacija nebesusigundysiu ax.gif Dėl liukso kambario (kituose nebuvau blush2.gif )ir vaikų žaidimo kambario pritariu, kad viskas puiku, bet procedūros atliekamos baisiose patalpose (tikrai ne "Druskininkų gydyklų" lygis, kur viskas spindi naujumu, nei atsilupinėjusių plytelių, nei "prirūdijusių" neatšveičiamų, klibančių vonių blink.gif ). Procedūrų laikas tikrai suderinamas labai neblogai, bet 5 procedūros skiriamos standartiškai..tas kvėpuojamasis kokteliuks, koks segmentinis 15 min. masažas, vonia, mankštam, kas gali pirtis su baseinu..aišku, 5 procedūras įtraukt į kainą nejuokas, tai irgi nepeikiu..kas įmanoma, tą ir skiria ax.gif Savaitgaliais jaunimo gal ir nemažai, bet jei gyveni visą savaitę, tai viskas kitaip..maitinimo nebekomentuosiu, tikrai gal pasikeitė į gerąją pusę smile.gif
"Medūna" netoli Druskininkų gydyklų irgi pasirodė (bet pas juos nėra po 2 kambarius, tai mums netiko, kaip gaila... verysad.gif ), bet va "Regina" tai pakankamai atokiai, bet buvome viduje, labai jauku, manau irgi žmonės nenusivilia biggrin.gif

Va va, aš tuose "Galios" korpusuose buvau visai susipainiojusi, tai nedrįsau užsisakyt, važiavau apsižiūrėt pirma, kas kur pirma ten yra smile.gif Jei važiuočiau be vaiko, tai rinkčiausi "Medūną" ax.gif
Atsakyti
tas korpusas,kuris yra centrinej gatvej su restoranu,irgi labai neblogas man pasirode.tad zinokit,moteris ir merginos,jei vaziuosit i "Galia" tai reikalaukit tik korpuso Dabintos g.4.jis fainiausias thumbup.gif

O del "Egles",tai Rasma viskas teisingai pasakei,u buvai dar matyt tada kai svedisko stalo nebuvo ir maitino jovalu,o dabat matyt pasikeite...gali but,kad procedurines ir baisokos,aisku kad gydyklose fainiau,buvom mes,grazu thumbup.gif bet kai pasiskaiciuoji kokias kapeikas moki,tai ir tas proceduriniu "tarybiskumas"negasdina.mano drauge su vyru susiskaiciavo,kad kiekvienas gavo proceduru uz 170 lt,o kelialapis dviem dvivieciame kambary kainuoja 420 lt,tai gaunas kad kambarys ir maitinimas 3 kart per diena gaunas kokiu 80 lt dviem lotuliukas.gif lotuliukas.gif zinok,tikrai zmones patenkinti grizo lotuliukas.gif
Atsakyti
Na taip, sutinku dėl tų pinigėlių ax.gif nesinori dabar kažką sakyt, nes šiemet tikrai nebuvau..būtų dergimas, nieko nežinant smile.gif Bet ankstesnė patirtis savo duoda, nebesinori bandyt dar sykį, jei kažkas nelabai patiko pirmąkart..geriau tada surizikuot ir bandyt kažką naujo smile.gif
Aš tai esu šiek tiek aikštingas maistui ir aplinkai žmogus blush2.gif Nesu labai reikli, bet "tarybiškumo" nebelabai norisi...dar sienos bala nematė, bet man nejauku buvo lipt į tas vonias... blush2.gif Man šiaip dažnai kur "vaidenasi" nešvarumai-bakterijos, aš negaliu lipt į vonią, kuri "pavargusi" savo amžiumi ir nebeatplaunama, o maistui esu kategoriška ir labai išranki, nes tai susiję su mano darbu, taigi renkuosi itin skrupulingai ax.gif Užtai aš pasiryžusi vienintelį kartą per atostogas kiek daugiau sumokėt, bet pailsėt taip, kaip negaliu pailsėt namie smile.gif
Atsakyti
jo,del to tai sutinku pilnai...maniskis tai nera toks kaprizingas kaip as,cia tik as maista toj Galioj kaip koki s... sakute varinejau po lekste blush2.gif ,o jis sau ramiausiai valge tongue.gif kambary irgi ieskojau prie ko cia prisikabint,tai man vonioj grindys nelabai svarios,tai man balkono durys sulauzytos,visus defektu radau thumbup.gif thumbup.gif o jis sau guli zmogus lovoj,aluti traukia,telika ziuri ir is mano "svarumo ekspertiziu"juokiasi biggrin.gif biggrin.gif na,svaru ten,bet vis teik radau prie ko prisikabint tongue.gif nesu,as kazkokia karaliene,kuriai reik paauksuoto kambario ir omaru pysryciams,bet vis delto norisi pailset graziau ir prabangiau nei namie...o ne sosiskas valgyt pusryciams ir get kazkokia rugscia kava doh.gif
matai,kaip tau i Egle nebesinori vaziuot,taip ir man Galia,nors nebuvo taip jau visai blogai..tiesiog toks nervas paeme,kai pamaciau,kad yra zymiai geresniu variantu ir panasia kaina,na plius minus 50 litu...is tikruju,ne del pigumo rinkaus ta Galia,pasirode faina...
Atsakyti
as siandien grizau po gero savaitgalio Druskininkuose. mirksiukas.gif
Gyvenom Druskininku viesbutyje.
Patiko viskas, isskyrus du nedidelius minusus: lova ne dvigule, o dvi sustumtos, tad aistros ikarstyje partneris gali ikristi i tarpa ir dingti bigsmile.gif , ir vakarienes meniu gan skurdokas, duoda rinktis is triju patiekalu, bet porcijos tai labai nedideles, o gal tik po visu pirciu ir masazu apetitas buvo pakiles bigsmile.gif
Kambariai tvarkingi, fenas yra, vonios nebuvo, bet mums uzteko ir duso kabinos.
Apacioje yra spa centras, naudojaus kosmetologes ir masazistes paslaugomis, likau patenkinta.
Pusryciai- svediskas stalas, bet tikrai gausus ir ivairus.
pailsejau puikiai ir tikrai ateityje kartosiu malonu savaitgali, tik proceduras irgi rezervuosiu pries menesi, kad gauciau ko noriu.
Kas galit sau leisti butinai vaziuokit ir kaifuokit thumbup.gif
Atsakyti