Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai (II-a tema)

QUOTE(Rasma @ 2006 02 08, 15:49)
Nu laba diena..
Šiandien skambinau patvirtinti rezervaciją dėl sveikatinimo kompeksų savo diedui, tai man pasakė, kad į gydomąsias procedūras (vonias, masažus, vandens procedūrų kapsulę) turėsime užsirašyti atvykę, t.y. pirmadienį - vasario 13 d. Paklausiau, kaip ten su vietomis, tai sakė procedūroms tikrai yra laisvų laikų ir visą savaitę bus galima lankytis g.gif

nuo 13-os dienos gal kitaip...džiaugčiausi, jeigu būtų priešingai, bet deja...į gydyklas skambinau dar pirmadienį, Draugystėje ir Eglėje vakar teiravausi..pššš...
beje, tu skambinai į gydyklą? jeigu tikrai taip - tai paskambinsiu ir kelsiu vėją box.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo divaa: 08 vasario 2006 - 16:14
QUOTE(divaa @ 2006 02 08, 12:22)
Truputį pesimizmo_ vasario 16-18d nėra Druskininkose laisvos nė vienos procedūros, nė vienos pirties ar baseino verysad.gif ..tiesa, gydyklose kelios vonios dar laisvos...viskas...tai nusiteikiu sportinei - kultūrinei programai mirksiukas.gif -J. Šeduikytės koncertas muzikiniame klube "kolonados" vasario17d., pasivažinėjimas sniego motociklais..gal dar kas nors žino gerų atrakcijų? o gal kam neišeina važiuoti - mielai perimčiau procedūras - skolinga nelikčiau 4u.gif

Prašyčiau daugiau informacijos apie pasivažinėjimą sniego motociklu ax.gif

QUOTE(Rasma @ 2006 02 08, 14:49)
Nu laba diena..
Šiandien skambinau patvirtinti rezervaciją dėl sveikatinimo kompeksų savo diedui, tai man pasakė, kad į gydomąsias procedūras (vonias, masažus, vandens procedūrų kapsulę) turėsime užsirašyti atvykę, t.y. pirmadienį - vasario 13 d. Paklausiau, kaip ten su vietomis, tai sakė procedūroms tikrai yra laisvų laikų ir visą savaitę bus galima lankytis g.gif

Gal jau esat išbandę kapsulę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(divaa @ 2006 02 08, 14:12)
nuo 13-os dienos gal kitaip...džiaugčiausi, jeigu būtų priešingai, bet deja...į gydyklas skambinau dar pirmadienį, Draugystėje ir Eglėje vakar teiravausi..pššš...
beje, tu skambinai į gydyklą? jeigu tikrai taip - tai paskambinsiu ir kelsiu vėją box.gif

Aš ten ilsėsiuos savaitę, t.y. nuo vasario 13 iki 19 d. imtinai..taigi ir man aktualios tos 16-18 diena smile.gif Aš norėjau rezervuoti dabar gydomąsias procedūras Druskininkų gydyklose (t.y. vonias, masažus ir tą kapsulę), tai man pasakė, kad rezervacija priimama prieš 2 (max. 3) dienas ir dabar kitai savaitei dar tų rezervacijų nė nepriima. Išankstinės rezervacijos priimamos tik sveikatinimo kompleksams (apolono šėlsmas, magiška valanda, auksinės akimirkos, šokoladinis ir pan., ir t.t., daug ten jų), bet apie tai aš nebekalbėjau, nes tuos dalykus jau buvau rezervavusi prieš mėnesį...Man buvo aktualios perlinės, vaistažolių, angliarūgštės vonios, povandeninis masažas, klasikinis masažas, duagiafunkcinė vandens procedūrų kapsulė smile.gif Tai toms procedūroms visa kita savaitė yra laisva, vasario 16 d. rezervacijas priims, tik vasario 13-14 dienomis ir vėliau. Išvis prašė rezervuotis nuo pirmadienio, kai paklausiau ar galėčiau jau skambinti šį šeštadienį rolleyes.gif man taip pasakė ŠIANDIEN, paskambinus tel. 8-313-60508.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2006 02 08, 17:30)
Aš ten ilsėsiuos savaitę, t.y. nuo vasario 13 iki 19 d. imtinai..taigi ir man aktualios tos 16-18 diena smile.gif Aš norėjau rezervuoti dabar gydomąsias procedūras Druskininkų gydyklose (t.y. vonias, masažus ir tą kapsulę), tai man pasakė, kad rezervacija priimama prieš 2 (max. 3) dienas ir dabar kitai savaitei dar tų rezervacijų nė nepriima. Išankstinės rezervacijos priimamos tik sveikatinimo kompleksams (apolono šėlsmas, magiška valanda, auksinės akimirkos, šokoladinis ir pan., ir t.t., daug ten jų), bet apie tai aš nebekalbėjau, nes tuos dalykus jau buvau rezervavusi prieš mėnesį...Man buvo aktualios perlinės, vaistažolių, angliarūgštės vonios, povandeninis masažas, klasikinis masažas, duagiafunkcinė vandens procedūrų kapsulė smile.gif Tai toms procedūroms visa kita savaitė yra laisva, vasario 16 d. rezervacijas priims, tik vasario 13-14 dienomis ir vėliau. Išvis prašė rezervuotis nuo pirmadienio, kai paklausiau ar galėčiau jau skambinti šį šeštadienį rolleyes.gif man taip pasakė ŠIANDIEN, paskambinus tel. 8-313-60508.

Ot pindos, atsiprašant, normaliai paaiškinti negali mad.gif man pasakė, kad tik vonios bus laisvos, nors prašiau ir kapsulės, ir kt....
Rasma, dėkinga 4u.gif
Iki pasimatymo Druskininkuose mirksiukas.gif
Atsakyti
Divaa, kur radai info apie sniegmotociklius ???
Atsakyti
Rasma, lauksim pasakojimo iš Pušyno 4u.gif

Norėjau paklausti, gal kas buvote su maždaug pusantrų metukų lelium? Į kokias procedūras galima tokį pasiimti, gal kas bandėte? g.gif Labai įdomu būtų sulaukti atsakymo.
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2006 02 08, 17:40)
Divaa, kur radai info apie sniegmotociklius ???

mes važiuojam su draugais, kurie žada vežtis savo motociklą (gal net du g.gif ), ir greičiausiai, jeigu bus tinkamas oras, juos ir nuomuos...dar nežinau...bet, jeigu tu rintai domiesi - aš paklausiu ir viską sužinojusi parašysiu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo divaa: 08 vasario 2006 - 17:09
QUOTE(divaa @ 2006 02 08, 17:09)
mes važiuojam su draugais, kurie žada vežtis savo motociklą (gal net du g.gif ), ir greičiausiai, jeigu bus tinkamas oras, juos ir nuomuos...dar nežinau...bet, jeigu tu rintai domiesi - aš paklausiu ir viską sužinojusi parašysiu....

šiaip tai rimtai, super būt palakstinėt thumbup.gif tik kad mes važiuosim 13-15 d. verysad.gif
Atsakyti
Na taip suintrigavot mane su sniego motociklais... visą internetą išpurčiau - Lietuvoj nieko neradau cry.gif O gal aš ieškot nemoku g.gif
Atsakyti
radau, tiesa, bet tik Vilniuje (transportavimas kitur 1,5 Lt/km) ir minimaliai 2 valandas gali užsakyt, o mums ir pusvalandžio užtektų...
Atsakyti
Aša, mes žadam važiuoti 16-18-ą d. O sniego motociklai yra Trakuose mirksiukas.gif ...aš sužinosiu visą info ir Tau parašysiu..bet, jeigu Tau netinka Vilnius, ar tiks Trakai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(divaa @ 2006 02 09, 15:49)
Aša, mes žadam važiuoti 16-18-ą d. O sniego motociklai yra Trakuose mirksiukas.gif ...aš sužinosiu visą info ir Tau parašysiu..bet, jeigu Tau netinka Vilnius, ar tiks Trakai? g.gif

Labai gaila, kad prasilenksim sad.gif
Net nežinau, ar Trakai tiks g.gif viskas priklausys nuo mūsų maršruto atgal iš Druskininkų, mat iki Druskininkų maršrutas mano (čia ir galvojau įterpti dar kokio veiksmo, ne tik drybsot lovoj, o toliau iniciayvą vyrui palieku lotuliukas.gif Bet, jei nesunku, parašyk - ačiū 4u.gif
Atsakyti