Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai (II-a tema)

aha...negalvok,kad as nebandziau kitur skambint..kiek zinau tos kompleksus,na tipo aiksines akimirkos,tai daro tik gydyklose ir afroditej ten irgi seniai viskas rezervuota...o del Galios tai cia vienintele paguoda,nes as kaip tik ten vaziuoju,tai jau ir pirtele rezervavau patogiu laiku ir masaza nugaros ten daro,tai irgi jau uzsakiau.na nepervyvenu labai,nueisim i kokias purvo vonias,povandenini masaza i gydyklas...bet taip norejau kad meduciu patrintu:)))
Atsakyti
Tai jei Galioj pavyks dviese i ta pirtuke nueiti, tu is tasiuko tik kyst medaus stiklainiuka ir savo vyruka prie darbo biggrin.gif Ka manai?
Atsakyti
ooo,cia irgi mintis:)))kaip istepliosiu visa ta ju pirti medumi...na gal nepyks labai;))))
Atsakyti
Taigi 4 laisvos dienos nuo 16 d. tai ir lekia visa Lietuva, kaip per kokias žolines ar dar ten kokias vasarą daugiadienes visi į Palangą. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Osvile @ 2006 02 06, 15:34)
  O tas Spa centras, tai toks simbolinis, bet vis vien centras - yra daug ko, bet ir kainos kaip SPA centre Vilniuje biggrin.gif

Labai jaukus tas Spa viešbutyje, malonus personalas, tikrai nesijauti kaip kokiame fabrike...Kainos šiek tiek mažesnės nei Vilniuje, o jei dar esi viešbučio gyventojas, tai gauni kažkokią nuolaidą (berods 10 %)
Kas čia sustradalino, kad negauna medaus masažo? Yra toks ir šiame viešbutyje "Druskininkai". Pažiūrėk, nuoroda jau buvo anksčiau pateikta.
Atsakyti
thumbup.gif paskambinau šiandien į Medūną pasitikslint kaip ten su tuo kompleksu, o jie, pasirodo, jau viską užsakę thumbup.gif tikiuosi, kad geri įspūdžiai neišblės ir ten nuvykus wub.gif
Atsakyti
Labas vakarelis!
labai gera temele! thumbup.gif
niekarto nevaziavom i druskininkus pailseti,bet dabar tik ir girdziu apie tos romantiskus pasiulinus! thumbup.gif tai ilindau i google,pamaciau druskininku zemelapi,ir apsiskaiciau jusu atsiliepimus,bet vat kilo klausimelis,visi vaziuojat i viesbucius,tai kiek palandziojau,tai ir sanatorijos siulo kambarius liuksus,bei visokias gydomasias proceduras,ten jie ir atskiras vilas turi,brangesnes,ir kainos zimiai pigesnes gaunas?ar as cia suda rasau?gal ten tik pensininkai poilsiauja? g.gif atsakykit bukit gerutes! drinks_cheers.gif

na va pvz:EGLES sanatorija:(vienas is pasiulimu)

skirtas klientams turintiems problemų su stuburu ir sąnariais

Penktadienis Šeštadienis Sekmadienis
1. Deguonies-vaistažolių kokteilis su šlakus iš organizmo šalinančia arbata 1. Vertikali vonia mineralinio vandens baseine
1. Plaukiojimas baseinuose
2. Inhaliacija su mineraliniu vandeniu 2. Gydomojo purvo vonia arba aplikacijos 2. Mineralinė-terpentino vonia
3. Pirtys ir baseinai 3. Nugaros masažas (iki 15 min.) 3. Povandeninis masažas
4. Deguonies-vaistažolių kokteilis su šlakus iš organizmo šalinančia arbata 4. Deguonies-vaistažolių kokteilis su šlakus iš organizmo šalinančia arbata
5. Inhaliacija su mineraliniu vandeniu 5. Inhaliacija su mineraliniu vandeniu

dvivieciam-420
liukse-580
bet cia viskas vietoj,nereikia i gydykla lakstyti g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rynkeviciene: 07 vasario 2006 - 22:46
nežinau, nes nebuvau nei Eglėj, nei kitur, bet iš atsiliepimų galiu pasakyti, kad daug kas važiuoja ir į sanatorijas, tiesiog mano atveju man tiek gydymo nereikia, o per šventes norisi romantikos, kažko geriau, nei namai, todėl pasirinkau ne sanatoriją, o viešbutį smile.gif
Atsakyti
beje ar galima su maziuku vaikuciu iki metu ar metuku?kaip ten viskas butu idomu?ziuriu yra visokiu pasiulimu mamos svaitgaliui? g.gif
Papildyta:
QUOTE(AŠA @ 2006 02 07, 23:55)
nežinau, nes nebuvau nei Eglėj, nei kitur, bet iš atsiliepimų galiu pasakyti, kad daug kas važiuoja ir į sanatorijas, tiesiog mano atveju man tiek gydymo nereikia, o per šventes norisi romantikos, kažko geriau, nei namai, todėl pasirinkau ne sanatoriją, o viešbutį smile.gif

drinks_cheers.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
gavau atsakyma,biskuti aiskiau,lauksiu ir daugiau paaikinimu,logiska,norisi lovoje ilgiau paguleti,pailseti! mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš buvau "Eglėje" pernai smile.gif Su tuomet 2 metukų vaiku. Rinkausi liukso kambarį, gyvenom visą savaitę. Liukse 2 kambariai - miegamasis ir svetainė. Gyvenamajai vietai priekaištų neturiu. naujai atremontuota., modernu, kasdien tvarkoma. Deja, į procedūras "Eglėje" irgi reikia eiti per lauką..arčiau ar toliau priklauso nuo to, kokiame kambaryje ir kokiame korpuse gyveni..mums reikėdavo eiti 400 m. iki vonių. Labai patiko tai, kad yra vaikų kambarys, kuriame gali pats būti su vaiku arba palikti auklytei (na, mes su vyru į procedūras eidavom paeiliui, vaiko vieno nepalikdavom, patys prižiūrėdavom rolleyes.gif ). Nežinau kaip Druskininkų gydyklos (bet girdėjau, kad atremontuotos ir pakankamai "modernios"), bet sanatorijos "Eglė" gydyklos dvelkia sovietmečiu..plytelės apibyrėję, vonios nurudę blink.gif Kas labiausiai nepatiko, tai maistas..tada dar nebuvo švediško stalo, bet baisiau nebegalėjau tikėtis. Esu labai išranki maisto kokybei, tai ten jos tikrai neradau..patiekalai apsenę, be jokios mitybinės vertės, taigi terko valgyti kitur. Apibendrinant, šiemet pasirinkau viešbutyje "Pušynas" 2 kambarių liuksą be maitinimo, į procedūras užsirašiau Druskininkų gydyklose ir kitą savaitę jau išvažiuoju thumbup.gif Nebenoriu į sanatoriją todėl, kad man ten buvo slogu blush2.gif Daug žmonių, kurie atvažiuoja taisyt sveikatos, be galo daug pagyvenusių..na, aš irgi nesu visai sveika, bet tenai aš jaučiausi kaip ne savo vietoje blush2.gif
Atsakyti
Truputį pesimizmo_ vasario 16-18d nėra Druskininkose laisvos nė vienos procedūros, nė vienos pirties ar baseino verysad.gif ..tiesa, gydyklose kelios vonios dar laisvos...viskas...tai nusiteikiu sportinei - kultūrinei programai mirksiukas.gif -J. Šeduikytės koncertas muzikiniame klube "kolonados" vasario17d., pasivažinėjimas sniego motociklais..gal dar kas nors žino gerų atrakcijų? o gal kam neišeina važiuoti - mielai perimčiau procedūras - skolinga nelikčiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo divaa: 08 vasario 2006 - 12:39
Nu laba diena..
Šiandien skambinau patvirtinti rezervaciją dėl sveikatinimo kompeksų savo diedui, tai man pasakė, kad į gydomąsias procedūras (vonias, masažus, vandens procedūrų kapsulę) turėsime užsirašyti atvykę, t.y. pirmadienį - vasario 13 d. Paklausiau, kaip ten su vietomis, tai sakė procedūroms tikrai yra laisvų laikų ir visą savaitę bus galima lankytis g.gif
Atsakyti