Tiek "Regina", tiek "Violeta" yra pastatyti visai neseniai. Nusiskundimų negirdėjau, žmonių nuolat pilna. Visų sanatorijų puslapiai, aprašymai yra http://www.druskininkai.lt čia rasit daug informacijos
sudas,sudas ir dar karta sudu kruva
susinervinau,merginos!!!!su vyru vaziuojam 17 diena i druskininkus,tai galvoju reiktu gydyklose kompleksus uzsisakyt,o man atsako nei 16,nei 17,nei 18,nei 19...jau nieko nebeturim!!!!tai ka as ten darysiu??!!!!nesupranty,negi visa Lituva ten vaziuoja butent TA savaitgali!!!!! obidnai kaip sakant...
susinervinau,merginos!!!!su vyru vaziuojam 17 diena i druskininkus,tai galvoju reiktu gydyklose kompleksus uzsisakyt,o man atsako nei 16,nei 17,nei 18,nei 19...jau nieko nebeturim!!!!tai ka as ten darysiu??!!!!nesupranty,negi visa Lituva ten vaziuoja butent TA savaitgali!!!!! obidnai kaip sakant...
http://www.druskinin...x.php/lt/23082/ štai čia visi viešbučiai su foto
Papildyta:
Būtent. Visi vietas užsisako prieš mėnesį maždaug Savaitgaliais VISADA būna baisiai daug žmonių. Net ir patys druskininkiečiai vietas užsisakinėja
Papildyta:
QUOTE(Alina22 @ 2006 02 06, 17:34)
negi visa Lituva ten vaziuoja butent TA savaitgali!!!!!
Būtent. Visi vietas užsisako prieš mėnesį maždaug Savaitgaliais VISADA būna baisiai daug žmonių. Net ir patys druskininkiečiai vietas užsisakinėja
nu ka padarysi,neistempsi tu zmoniu is gydyklos...
dabar galvoju,kad nors gerai kad viesbuti jau seniai rezervavom,siandien dar karta paskambinau pasiteiraut ar viskas tvarkoj su ta rezervacija,ka gali zinot kai cia tokie srautai plaukia....na bet sake viskas gerai,uzsakiau pirtele,masaza,nes i kaina ieina,tikiuosi kad nors ten bus gerai
dabar galvoju,kad nors gerai kad viesbuti jau seniai rezervavom,siandien dar karta paskambinau pasiteiraut ar viskas tvarkoj su ta rezervacija,ka gali zinot kai cia tokie srautai plaukia....na bet sake viskas gerai,uzsakiau pirtele,masaza,nes i kaina ieina,tikiuosi kad nors ten bus gerai
QUOTE(Alina22 @ 2006 02 06, 17:34)
sudas,sudas ir dar karta sudu kruva
na ir nugąsdinai, reiks ryt iš pačio ryto skambint į viešbutį
tiesa, aš ne savaitgalį, bet per šventes užsisakiau, o į tai įeina ir viena procedūra gydyklose, tai ką, man irgi vietos nebus
Tiesa, gal kas išbandėte gydykloje tą kapsulę? Ar galima ją suderint su kompleksais, ar reikia eiti geriau atskirai?
va taip va,mergaite blogai zmones Lietuvoj gyvena gyvent ner uz ka,vaiku maitint net uz ka....uztat isleist per 2 dienas kokius 700 lt visada yra na gal ir gera filosofija....cia siaip mano tokie pamastymai,kazi kur tie zmones slepiasi,kuriems taip sunkiai gyvenasi
QUOTE(Alina22 @ 2006 02 06, 21:29)
va taip va,mergaite blogai zmones Lietuvoj gyvena gyvent ner uz ka,vaiku maitint net uz ka....uztat isleist per 2 dienas kokius 700 lt visada yra na gal ir gera filosofija....cia siaip mano tokie pamastymai,kazi kur tie zmones slepiasi,kuriems taip sunkiai gyvenasi
kai man vaikų maitint nereikia, tai galiu kartais ir save palepint be to baigiu nuo proto nušokt per darbą, reikia pailsint save visapusiškai
o kad žmonės gerai gyvena tai įsitiknu ne kartą ir šiam forume, bet gi tie, kurie gyvena prastai, tai ir forume nesilanko
bet kokiu atveju džiugu, kad daug pas mus gerai gyvenančių, gal gi ir mums kas nuo jų nubyrės
Papildyta:
o i koki tu,ASA,viesbuti vaziuoji?i meduna gal?nes ten lygtai tos auksines akimirkos ieina...ai ir dar pusyne lygtai...va va,ir as dabar galvoju kazi kaip su tais kam i kaina iena tie kompleksai...galvojau gal viesbuciai patys uzsakineja,o po to persigalvojau-ten gi pagal laika tie kompleksai tai kaip viesbutis gali zinot kokio laiko tu nori.nu idomi situacija,skambink butinai ir aiskinkis.po to papasakok kaip sekesi:))
QUOTE(Kozete @ 2006 02 06, 17:09)
Koks jų internetinis puslapis?
http://www_hotel-druskininkai_lt/
Alina, pala, pala,
taigi ivairiu sveikatinimo kompleksiuku gali ne tik gydyklose uzsisakyti, bet visose sanatorijose. Pvz., SPA Vilnius - gali pasimaudyti, pasikaitinti, gal ir masaziuka koki viena- kita. Arba Draugystes sanatorijoje, Egles ir t.t. Nieks neliepia pas juos gyventi, gali ateiti, pasipliuskenti ir iseiti. Pagaliau toji pati "Galia"- ten saltasis baseinas su pirtimi yra skiriamas tik dviems zmonems valandai- nieko kito neleidzia. Nemanau, kad visu dienu visos valandos uzsakytos. Nenukabink nosies ir skambink kitur
taigi ivairiu sveikatinimo kompleksiuku gali ne tik gydyklose uzsisakyti, bet visose sanatorijose. Pvz., SPA Vilnius - gali pasimaudyti, pasikaitinti, gal ir masaziuka koki viena- kita. Arba Draugystes sanatorijoje, Egles ir t.t. Nieks neliepia pas juos gyventi, gali ateiti, pasipliuskenti ir iseiti. Pagaliau toji pati "Galia"- ten saltasis baseinas su pirtimi yra skiriamas tik dviems zmonems valandai- nieko kito neleidzia. Nemanau, kad visu dienu visos valandos uzsakytos. Nenukabink nosies ir skambink kitur