įkvėpta rokoko ir aš "bliūdų" mixais užsiėmiau
kitu kampu, kad visa įvairovė pasimatytų
dichondros gal dar įsibėgės...:
ir pelargonijos žiedas dar neprasimušė...
Laabai grazu
Koks ten augaliukas getonais ziedais zydi pirmoje nuotarukoje?
Koks ten augaliukas getonais ziedais zydi pirmoje nuotarukoje?
QUOTE(RožėGrožė @ 2010 06 24, 22:24)
tai kažkokia šilingė, pirkau maximoj, tai pavadinimas nebuvo patikslintas ir kol as neieškojau kokia čia šilingės rūšis
QUOTE(jolaxus @ 2010 06 24, 22:29)
tai kažkokia šilingė, pirkau maximoj, tai pavadinimas nebuvo patikslintas ir kol as neieškojau kokia čia šilingės rūšis
man patiko labai, noreciau tokio o zaliais lapeliais kokua gele?
QUOTE(nuliaX @ 2010 06 24, 22:46)
man patiko labai, noreciau tokio o zaliais lapeliais kokua gele?
žalialapė - cimžieda (lot. Plectranthus ciliatus). ilgainiui labai vešliu krūmu nusvyra, seniai auginu, čia jaunas augalėlis tik rudenį įšaknydintas ir dar neišbujojęs
Papildyta:
rdau ir apie tą šilingę, tai Lysimachia Procumbens, irgi pasirodo vešliai suauga, kažin kaip joms seksis konkuruot kaimynystėj
QUOTE(jolaxus @ 2010 06 24, 23:01)
žalialapė - cimžieda (lot. Plectranthus ciliatus). ilgainiui labai vešliu krūmu nusvyra, seniai auginu, čia jaunas augalėlis tik rudenį įšaknydintas ir dar neišbujojęs
Papildyta:
rdau ir apie tą šilingę, tai Lysimachia Procumbens, irgi pasirodo vešliai suauga, kažin kaip joms seksis konkuruot kaimynystėj
Papildyta:
reiks pasizymeti sau, kai kur sutiksiu, butinai prigrebsiu.
QUOTE(jolaxus @ 2010 06 24, 23:01)
cimzieda pas mane praeita vasara buvo labai isbujojus, ji tokia kaip ir svyranti, jei aukstai padedi, tai gavosi daugiau kaip metro ilgio tanki uzuolaida (mes buvom pastate ant auksto molinio vazono). Nepaprastas grozis.
Siemet daugiau pasidauginsiu - prigyja nerealiai greitai.
QUOTE(jolaxus @ 2010 06 24, 22:00)
įkvėpta rokoko ir aš "bliūdų" mixais užsiėmiau
Negalėja nepakartoti, nu jau bliūdū gražumas. Prašom sudalyvauti konkurse kartu su rococo.