Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka-57

įkvėpta rokoko ir aš "bliūdų" mixais užsiėmiau biggrin.gif

user posted image

kitu kampu, kad visa įvairovė pasimatytų ax.gif user posted image

dichondros gal dar įsibėgės...:
user posted image

ir pelargonijos žiedas dar neprasimušė...user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 24 birželio 2010 - 21:03
Laabai grazu 4u.gif
Koks ten augaliukas getonais ziedais zydi pirmoje nuotarukoje?
Atsakyti
QUOTE(RožėGrožė @ 2010 06 24, 22:24)
Laabai grazu  4u.gif
Koks ten augaliukas getonais ziedais zydi pirmoje nuotarukoje?

tai kažkokia šilingė, pirkau maximoj, tai pavadinimas nebuvo patikslintas ir kol as neieškojau kokia čia šilingės rūšis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2010 06 24, 22:29)
tai kažkokia šilingė, pirkau maximoj, tai pavadinimas nebuvo patikslintas ir kol as neieškojau kokia čia šilingės rūšis smile.gif

man patiko labai, noreciau tokio wub.gif o zaliais lapeliais kokua gele?
Atsakyti
QUOTE(nuliaX @ 2010 06 24, 22:46)
man patiko labai, noreciau tokio wub.gif o zaliais lapeliais kokua gele?

žalialapė - cimžieda (lot. Plectranthus ciliatus). ilgainiui labai vešliu krūmu nusvyra, seniai auginu, čia jaunas augalėlis tik rudenį įšaknydintas ir dar neišbujojęs
Papildyta:
rdau ir apie tą šilingę, tai Lysimachia Procumbens, irgi pasirodo vešliai suauga, kažin kaip joms seksis konkuruot kaimynystėj bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2010 06 24, 23:00)

thumbup.gif mixai,ypač pirmasis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2010 06 24, 23:01)
žalialapė - cimžieda (lot. Plectranthus ciliatus). ilgainiui labai vešliu krūmu nusvyra, seniai auginu, čia jaunas augalėlis tik rudenį įšaknydintas ir dar neišbujojęs
Papildyta:
rdau ir apie tą šilingę, tai Lysimachia Procumbens, irgi pasirodo vešliai suauga, kažin kaip joms seksis konkuruot kaimynystėj bigsmile.gif

reiks pasizymeti sau, kai kur sutiksiu, butinai prigrebsiu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2010 06 24, 23:01)

cimzieda pas mane praeita vasara buvo labai isbujojus, ji tokia kaip ir svyranti, jei aukstai padedi, tai gavosi daugiau kaip metro ilgio tanki uzuolaida (mes buvom pastate ant auksto molinio vazono). Nepaprastas grozis.
Siemet daugiau pasidauginsiu - prigyja nerealiai greitai.
Atsakyti
Jolaxus - grazios kompozicijos!
Atsakyti
Iskilo toks klausimelis:
pas mus trinkeles, o salia ju pievute, kuri augdama bando ant ju lipti.
Kaip sutvarkyti pievutes krasta ties trinkelemis? Kazkur esu macius, kad kokius 5cm iki trinkeliu zole neauga. Kaip tai padaryti? Kaip islaikyti tiesia linija?
Atsakyti
tenka nuolat apipjauti peiliu ar įrankiu ,kuriuo šalinamos iš tarpų želiančios žolės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2010 06 24, 22:00)

user posted image

kitu kampu, kad visa įvairovė pasimatytų ax.gif user posted image

Negalėja nepakartoti, nu jau bliūdū gražumas. Prašom sudalyvauti konkurse kartu su rococo.
Atsakyti