Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka-57

QUOTE(saulelė @ 2010 06 20, 08:45)
jei reikia didesnio kiekio  jums čia http://www.mulcias.l...age=view&id=273 ( jie patys atveža)

aciu uz patarima, uzsakiau didmasi mulcio ir kita savaite atvez ir kaina thumbup.gif
Atsakyti
na,sudirbot jus cia mane visai verysad.gif verysad.gif noriu tik pasakyti del to,kad tarpusavyje nesirisa tie kadrai,tai del to,kad cia is 2 sodybu jie fotkinti...traukinukas-vaiku uzgaida ax.gif o seip,man patinka,aisku,kiekvienas turim savo nuomone cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Mikax @ 2010 06 22, 22:59)
na,sudirbot jus cia mane visai verysad.gif  verysad.gif noriu tik pasakyti del to,kad tarpusavyje nesirisa tie kadrai,tai del to,kad cia is 2 sodybu jie fotkinti...traukinukas-vaiku uzgaida ax.gif o seip,man patinka,aisku,kiekvienas turim savo nuomone cool.gif

Tu taip nesiparink, priimk kritika teisingai...nu nesiziuri tie tavo vikrantasai, kad ir butu jie "suristi"...
Atsakyti
QUOTE(zmogs @ 2010 06 22, 12:21)
Hmm.. gal man reiks dar pabandyti. Tu daugiau patirties turi, negaliu ginčytis, gal man tiesiog nepavyko. Bet kol kas pas mane geltona griežia solo  hihihi.gif Matyt nepatyrimas kaltas.

as kalbejau apie geles ir ziedu spalvas.

jokiu budu apie geltonus spygliuocius ar medzius.

QUOTE(Mikax @ 2010 06 22, 21:59)
na,sudirbot jus cia mane visai verysad.gif  verysad.gif noriu tik pasakyti del to,kad tarpusavyje nesirisa tie kadrai,tai del to,kad cia is 2 sodybu jie fotkinti...traukinukas-vaiku uzgaida ax.gif o seip,man patinka,aisku,kiekvienas turim savo nuomone cool.gif

labai miela, kad vaikus taip pradziuginote 4u.gif ir neneskite i jokius vaiku darzelius - be to, ten juk vasara daznai nedirba lotuliukas.gif
pamatysite savo klaidas, kai augaliukai paaugs - cia del apskritimo ir gyvates.
o del viso kito - dziaukites jei jums patinka 4u.gif , arba... bandykite tobuleti, jei pozityviai priimsite kritika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mikax @ 2010 06 22, 23:59)

Jei patiems gražu ir gėrėkitės mirksiukas.gif Pvz. man nepatinka augalų "džiunglės", bet jei augintojui taip gražu, tai šaunu rolleyes.gif
Atsakyti
Dar sugrįžtu prie vaismedžių "mirties" (Mamicy pasisakymas). Pas mus sklype irgi labai šlapia - molis, gruntiniai vandenys aukštai, rajono drenažas neveikia, todėl "laisvuose" sklypuose tyvuliuoja ežeriukai. Ir šiais metais atsitiko labai nemalonus dalykas - didžiulės liepos (30-40 metų) gegužės mėnesį pradėjo mesti lapus. Kaukazinės slyvutės (taip pat suaugę medeliai) visiškai išdžiūvo. Manau, kad tai nuo nuolatinės drėgmės. Mūsų praėjusiais metais pasodintas raudonlapis klevelis pavasarį dar bandė išskleisti kelis lapelius, bet irgi greitai užgeso...
Kai kas dar aiškina, kad tai galėjo būti ir įšalo poveikis - žemė giliai įšalo, todėl pavasarį ilgai negalėjo sugerti vandens ir medžių šaknys nupuvo.
Gal galit kas nors išsamiau pakomentuoti šį reiškinį. Ar yra bent menka tikimybė, kad lapus numetusios liepos vis dėlto atsigaus ir kitais metais vėl išsprogs? Jei ant slyvučių neliko nei vieno lapelio, tai ant liepų dar kur ne kur matosi apvytę, pageltonavę lapukai. Liepų kamienai gal apie 30 - 40 cm skersmens, aukštis - sulig 3 - 4 aukštų namu.
Atsakyti
QUOTE(AGI @ 2010 06 23, 16:41)
Dar sugrįžtu prie vaismedžių "mirties" (Mamicy pasisakymas). Pas mus sklype irgi labai šlapia - molis, gruntiniai vandenys aukštai, rajono drenažas neveikia, todėl "laisvuose" sklypuose tyvuliuoja ežeriukai. Ir šiais metais atsitiko labai nemalonus dalykas - didžiulės liepos (30-40 metų) gegužės mėnesį pradėjo mesti lapus. Kaukazinės slyvutės (taip pat suaugę medeliai) visiškai išdžiūvo. Manau, kad tai nuo nuolatinės drėgmės. Mūsų praėjusiais metais pasodintas raudonlapis klevelis pavasarį dar bandė išskleisti kelis lapelius, bet irgi greitai užgeso...
Kai kas dar aiškina, kad tai galėjo būti ir įšalo poveikis - žemė giliai įšalo, todėl pavasarį ilgai negalėjo sugerti vandens ir medžių šaknys nupuvo.
Gal galit kas nors išsamiau pakomentuoti šį reiškinį. Ar yra bent menka tikimybė, kad lapus numetusios liepos vis dėlto atsigaus ir kitais metais vėl išsprogs? Jei ant slyvučių neliko nei vieno lapelio, tai ant liepų dar kur ne kur matosi apvytę, pageltonavę lapukai. Liepų kamienai gal apie 30 - 40 cm skersmens, aukštis - sulig 3 - 4 aukštų namu.

Jeigu liepoms jau tiek metu, vadinasi tose salygose jos jau prisitaike. Tokia ziema kaip si jau senokai bebuvo buvusi, bet tai Lietuvai visai normali ir budinga ziema. Zinoma, buna visko.
Priezasciu del medeliu mirimo gali buti daug ir ivairiu. Vien is aprasymo sunku spresti. Nereiketu atmesti ir ligu tikimybes. Galbu statybu darbai vyko netoli minetuju medziu ir sunkioji technika pazeide saknis? Pazeidimo pozymiu gali nesimatyti ir metus.
Raudonlapis klevelis lepus augalelis, tai nieko keisto, kad jis numiro. O ar atsigaus liepos, atsakyti negaliu.
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2010 06 22, 14:37)
Tai gelynas, ar zeldynas? Jei vien geles, tai nelabai as agropleveles privalumu matau, jei zeldynas (ivairus augalai), tai kaip iskirpsi skylute svogunui ikist, tai pro ta skylute augalas ir islys.

na visoki augalai aplink maza tvenkinuka dekoratyvini smile.gif ir ten beveik grynas molis, tai vien del to noriu mulciuot kad taip neplautu molio i baseinuka kai lyja...
Atsakyti
Labukas,
vis pasidžiaugiu jūsų meno kūriniais,bet neišdrystu jūsų pagalbos paprašyti,šiemet turėjau galimybe vieną kiemo pusę užsisėti žole ir isirengti gėlyną,pagaliau,bet nemoku suderinti augalų blush-anim-cl.gif unsure.gif ką turėjau tą stengiausi susodinti,bet daug vietų man pačiai nepatinka,gal patartumėte kas mano gėlyne netaip console.gif būčiau be galo jūms dėkinga aciuks.gif
Atsakyti
va čia, mano gėlyne betvarkė http://picasaweb.goo...eriene/DropBox#
Atsakyti
QUOTE(rasiuks30 @ 2010 06 24, 15:52)

Visiškai nenoriu kritikuoti, tik išsakyti savo pastebėjimą. Man pasirodė, kad truputį pamaišyti stiliai - geometrinis ir laisvas. Jei gėlyno forma laisva ir dauguma gėlių susodinta laisvai, lyg ir rėžia akį kai kurios susodintos griežtom eilėm g.gif Bet šiaip man patiko - įdomus darbas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(picea @ 2010 06 24, 16:17)
Visiškai nenoriu kritikuoti, tik išsakyti savo pastebėjimą. Man pasirodė, kad truputį pamaišyti stiliai - geometrinis ir laisvas. Jei gėlyno forma laisva ir dauguma gėlių susodinta laisvai, lyg ir rėžia akį kai kurios susodintos griežtom eilėm  g.gif  Bet šiaip man patiko - įdomus darbas  smile.gif

AČIŪ ,taip jau man gavosi,bet reikės pagalvoti kaip ištaisyti ax.gif
Atsakyti