aciu, merginos
Sobieska, grazus jurginai, gera maskuote
mano jurginai dar ne visi issiskleide, tiksliau, Jessicos paskutines laukiu pasirodant
kaip visada, taip ir siemet jurginus ne tik zemen , i vazonus taip pat kisau.
tiesiog reikejo kazkur susodint i- nors zinojau, kad ne visi toli grazu tuos vazonus megsta. Labai nustebau, kai parodinis didziaziedis Hana Hitosuji puikiai jauciasi puodynej.
sklype labai matomoj karstoj vietoj visa aktyvios zonos pieveles krastine atsiremia i siltnami. vis kazka ten padeliodavau smulkmes, bet norejosi ko nors labai masyvaus, didelio, issidraikiusio.
gal paprasciausia butu su kanomis - bus matyt ateity.
siemet taip:
nera cia koks superinis vaizdelis, bet man visai limpa.
( zinojau, kad pomponiniai jurginai vazonuose vargsta, na bet tiek to...)
stai kas atsitinka maziems daigeliams, jei duodi jiems uzkasti amonio salietros [malkines/terasos ''pagyvinimas'']:
trecias egzempliorius, idomu, kokio aukscio bus miskanto varpos..
Sivakar sedint ant iejimo laipteliu, mano gelynas atrode taip (siaip visada ta bliuda isimu is kadro, dabar palikau
)
http://i262.photobuc...eofDSCF5296.jpgis tiesu keista paciame priekyje grynos raudonos sp. kardelio strele - cia jau as sumaisiau, ne pakuotojai. Zalieji kardeliai baigia nuzydet, ir man patiko ju kaimynyste su cistriniskai geltonais dahlia Inland Dynasty
Rudbekija, kuria auginu, labai gerai ziurisi [mano nuom] savo juodai violetiniu viduriuku su purpurine jurginu lapija (kairiau esantis drauges duotas neziniukas yra tamsesnis nei desiniau Amber Qartz)
tik pati rudbekija siek tiek paskendusi ten, eis arciau priekio kitamet.
na ir galiu pasakyt, kas saulakis Sunshine loraine yra pats tikriausias geris, t.p. sluotelinis flioksas - tobulas ilgalaikis grozis. eziuole zinoma irgi.na ir dar sis vei tas..
----------------------------
Jediara,
klauset kokiu irankiu apdirbu vejos krasta aplink gelyna. tokiu:
[attachmentid=202440]
mini rinkini susipirkau, ta lazda/prailgintuvas prisisuka prie bet kurio irankio.
[attachmentid=202441]
dar yra pora irankiu toje serijoje, bet man atrode nereikalingi.