Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka-57

QUOTE(smth1 @ 2010 08 15, 10:27)
Nelabai suprantu pasipiktinimo ir uz ka bausti:)?

Net nesakiau, kad ruosiuos bausti smile.gif o ir nepykstu, tiesiog domiuosi ir laukiu atsakymo, kurio pagaliau sulaukiau is Knifofijos 4u.gif

QUOTE(Knifofija @ 2010 08 15, 13:23)
Vartotojų gynimo asociacija. Bet yra leistinos sumaišymo normos 8 proc. Tai jei nusipirksi 10 pakuočių ir visos neatitiks, tai jau galima kreiptis. O dėl pagražinimo, tai jau būtų kova su vėjo malūnais, nes spalvos varijuoja nuo dirvožemio, saulės intensyvumo ir t.t.

Trumpai, aiskiai, nenukrypstant i asmeniskumus. Daugiau klaust ne nereikia. Aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rokoko @ 2010 08 15, 17:06)

wub.gif spalviskai labai grazus.
Atsakyti
aciu, merginos 4u.gif

Sobieska, grazus jurginai, gera maskuote thumbup.gif

mano jurginai dar ne visi issiskleide, tiksliau, Jessicos paskutines laukiu pasirodant smile.gif

kaip visada, taip ir siemet jurginus ne tik zemen , i vazonus taip pat kisau.
tiesiog reikejo kazkur susodint i- nors zinojau, kad ne visi toli grazu tuos vazonus megsta. Labai nustebau, kai parodinis didziaziedis Hana Hitosuji puikiai jauciasi puodynej.
sklype labai matomoj karstoj vietoj visa aktyvios zonos pieveles krastine atsiremia i siltnami. vis kazka ten padeliodavau smulkmes, bet norejosi ko nors labai masyvaus, didelio, issidraikiusio.
gal paprasciausia butu su kanomis - bus matyt ateity.
siemet taip:
user posted image
nera cia koks superinis vaizdelis, bet man visai limpa.
( zinojau, kad pomponiniai jurginai vazonuose vargsta, na bet tiek to...)

stai kas atsitinka maziems daigeliams, jei duodi jiems uzkasti amonio salietros [malkines/terasos ''pagyvinimas'']:
user posted image

trecias egzempliorius, idomu, kokio aukscio bus miskanto varpos.. g.gif
user posted image

Sivakar sedint ant iejimo laipteliu, mano gelynas atrode taip (siaip visada ta bliuda isimu is kadro, dabar palikau blush2.gif ) http://i262.photobuc...eofDSCF5296.jpg

is tiesu keista paciame priekyje grynos raudonos sp. kardelio strele - cia jau as sumaisiau, ne pakuotojai. Zalieji kardeliai baigia nuzydet, ir man patiko ju kaimynyste su cistriniskai geltonais dahlia Inland Dynasty
user posted image

Rudbekija, kuria auginu, labai gerai ziurisi [mano nuom] savo juodai violetiniu viduriuku su purpurine jurginu lapija (kairiau esantis drauges duotas neziniukas yra tamsesnis nei desiniau Amber Qartz)
user posted image
tik pati rudbekija siek tiek paskendusi ten, eis arciau priekio kitamet.

na ir galiu pasakyt, kas saulakis Sunshine loraine yra pats tikriausias geris, t.p. sluotelinis flioksas - tobulas ilgalaikis grozis. eziuole zinoma irgi.na ir dar sis vei tas.. lotuliukas.gif

----------------------------

Jediara,
klauset kokiu irankiu apdirbu vejos krasta aplink gelyna. tokiu:
[attachmentid=202440]

mini rinkini susipirkau, ta lazda/prailgintuvas prisisuka prie bet kurio irankio.
[attachmentid=202441]
dar yra pora irankiu toje serijoje, bet man atrode nereikalingi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 15 rugpjūčio 2010 - 23:06
QUOTE(bitule @ 2010 08 15, 22:45)

Sobieska, nagi greit prisipažink ką po jurginais pakasei  lotuliukas.gif ?

biggrin.gif geras pastebejimas...trasos toj vietoj dar uzteks turbut 10 metu-toj pusej buvo ilgus desimtmecius laikomas meslas.Jurginams labai gerai, nes ir uzuoveja ir dalinis pavesis vnz.sudariau visas salygas jiems atsiskleisti visu savo groziu.Taip netycia issaugojau mociutes palikima, nes buvom kaip ir suplanave sakniagumbius isfarsiruoti po visa sveita

Rokoko tavo issamus vaizdiniai postai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2010 08 15, 23:51)
[attachmentid=202440]

Kazkodel juokingas pasirode man tas rokoko inagis, kaip kokio pirmykscio zmogaus atkastas radinys lotuliukas.gif tik neisizeisk, siaip viskas su juo ok.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 08 16, 07:38)
Kazkodel juokingas pasirode man tas rokoko inagis, kaip kokio pirmykscio zmogaus atkastas radinys  lotuliukas.gif tik neisizeisk, siaip viskas su juo ok.

lotuliukas.gif
nu bet darbininkas kaip reta tas primityvas thumbup.gif
pjaunu vejos krasta staciuoju kampu, o smailiuoju patogiai islupu ''nuopjova''.
o jau visokius plysius (trinkeliu, akmenu tako tarpai] kai reikia ivalyti nuo piktzoliu - tai net akyse prasviesejo isigijus ta daikta rolleyes.gif
arba kai geles kere isisega kokia kiaulpiene, irgi gelbeja - zodziu, rekomenduoju biggrin.gif
Atsakyti
Matosi, kad naudojamas, taip sakant neaprudijes biggrin.gif
Papildyta:
Emiau ir pagalvojau, kad sustros mes moteros, visokius padargus pazistam, darbo nebijom, kai reikia - suzibet mokam - zodziu ir kosmosa savo poreikiam adaptuotume smile.gif
Atsakyti
Rokoko, Tavasis didysis "bliūdas" tiesiog fantastiškas thumbup.gif

Reik patarimo pasirenkant medžius-kaimynus. Iš planuojamos trijulės jau pasodintas klevas "Drumondii". Reik parinkt kitus du. Kontekstas būtų toks: veiksmas vyksta ties sklypo kraštine, maždaug ties ta vieta, kur jungiasi reprezentacinė ir sodo zonos. Reprezentacinę zoną nuo gatvelės skiria kaulenių gyvatvorė (foto kairėje nuo medelių trijulės), o sodą nuo gatvės skirs kalninių pušelių eilė (foto dešinėje nuo medelių trijulės):
user posted image
Pati galvojau
nr. 2 rinktis klevą 'Crimson King',
nr. 1 rinktis himalajinę pušį.
Ką Jūs manote? Gal Jums gims kitokie variantai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliumai: 16 rugpjūčio 2010 - 14:31
QUOTE(rokoko @ 2010 08 16, 14:13)
lotuliukas.gif
nu bet darbininkas kaip reta tas primityvas thumbup.gif
pjaunu vejos krasta staciuoju kampu, o smailiuoju patogiai islupu ''nuopjova''.
o jau visokius plysius (trinkeliu, akmenu tako tarpai] kai reikia ivalyti nuo piktzoliu - tai net akyse prasviesejo isigijus ta daikta  rolleyes.gif
arba kai geles kere isisega kokia kiaulpiene, irgi gelbeja - zodziu, rekomenduoju biggrin.gif

Pasidalink, kokios firmos ir kur galima tokiu "primityvu" rasti? man aktualiausia tai butu su juo gremzti zoles is akmenukais gristo takelio...

Bet tavo bliudai tai pribloskiantys savo groziu ir veslumu. Kodel tau jie neisdega tokia karsta vasara??? Mano visi vazoniniai skursta, iskepe, sunyke, nors laistau kartais ir 2kart per diena. Net ir is taves nusisperintas svyrantis lakisius vasaros pradzioje dziugines veslumu dabar jau isdege. Ir net pelargonijos (!), kurios siaip jau ir megsta saule, ir nera lepios - baigia nudziuti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2010 08 16, 15:45)
Ir net pelargonijos (!), kurios siaip jau ir megsta saule, ir nera lepios - baigia nudziuti sad.gif

mano svyrancios palergonijos ir jau baigia ir lapai ruduoja ir ziedu nebera tiek daug , bet as galvoju kad pas mane jos anksti pradejo zydet tai gal jau perzydejo g.gif tai jau tikriausiai reiks sakeliu prisilauzyt kad butu kitiems metams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2010 08 16, 15:45)
Kodel tau jie neisdega tokia karsta vasara???

gal rokoko ir daugiau paslapčių turės, tačiau viena ir aš pasidalinsiu - šiemet pirmą kartą loveliams ir visiems vazonams panaudojau Stockosorb vandenį sugeriančia granules - fantastiškas dalykas. Vieną vazoną anksčiau pasodinau be tų granulių, tai skiriasi kaip diena ir naktis nuo likusiųjų. Kitąmet ketinu tvarkydama kapines panaudoti, nes granulės tinka naudojimui ir atviram grunte. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2010 08 16, 16:19)

Bet cia turbut irgi kaip kokia vasara. Jei istisai lytu, turbut butu nekas su jomis. Kaip manot?
Papildyta:
Perskaiciau stai ka: Taip pat, ši priemonė apsaugo augalą nuo perlaistymo (išvengiama šaknų puvimo), nes STOCKOSORB® sugeria vandenį. Jį atiduodant, STOCKOSORB® granulės purena žemę ir taip padidina deguonies kiekį šaknų zonoje.

Bet realiai tai ir jos turi kazkokia sugerimo riba, o paskui jeigu i dregna zeme atidavineja dar papildomai dregmes g.gif nesueina man cia galai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 08 16, 16:36)
Bet cia turbut irgi kaip kokia vasara. Jei istisai lytu, turbut butu nekas su jomis. Kaip manot?
<...>
Bet realiai tai ir jos turi kazkokia sugerimo riba, o paskui jeigu i dregna zeme atidavineja dar papildomai dregmes  g.gif nesueina man cia galai  blush2.gif

pasak aprašymo 1 kg STOCKOSORB® granulių sugeria 150 l vandens
o jei ištisai lytų, tai ko gero nesugertas perteklius tiesiog nubėgtų per vazono skylutes, o jei jos panaudotos grunte, tai susigertų gilyn ir tiek. Bent jau pavojaus aš jokio neįžvelgiu rolleyes.gif
beje, labai panašiomis aplinkybėmis mano didysis vazonas pasodintas - pasodinau, prilaisčiau vandens ir paskui ištisai dvi dienas pylė lietus, tačiau jokių užmirkimo požymių nebuvo schmoll.gif o tos granulės kaip cukriukas kai sausos, įmaišiau į gruntą ir beveik nesimatė, tačiau paliejus iš karto tokia "žele" pasirodė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 16 rugpjūčio 2010 - 15:45