O man atrodo, kad du visiskai neatitinka.
QUOTE(bitule @ 2010 08 14, 22:42)
Šioj srity esu susidūrusi su papildomai fotoshopu 'pažaliuotais' žiedais. Kiekvieną kartą puolu pirkt kaip išprotėjusi , bet dar nei karto nepasisekė pamatyti tokio vaizdo, kaip ant pakuotės Na, pikta kažkiek, bet pati kalta (juk žinau, kad pagražina tuos paveiksliukus (kai kada tas net be akinių matosi)).
del zaliaziedziu tulpiu.
pastaraisiais metais turiu galvoj, kad zalumas bus pastelinis.
tiesa, berods vienos neaukstos geltonos ''Golden artist'' tulpiu zalia juosta buvo ''padori'', uztad geltonumo galetu buti daugiau , arba taip atrodo del kausinio trynio geltonumo viendienes
[attachmentid=202414]
uztad ju ilgas zaliaziedziu tulpiu zydejimas viska atperka
QUOTE(Tina* @ 2010 08 14, 22:54)
Gal ir naivus, bet vistiek manysiu, kad augalu kontrole nepakankama. Reiskias reik uzsimerkt, nematyt pakuotes ir pries perkant dar prazonduot neta.
cia ne augalu kontroles sritis - ''teisingos'' (musu kalbamu aspektu) pakuotes.
kontrole - tai augalu karantinas, pasai, sertifikatai, pazymejimai, leidimai ir kt.
ir tu paciu svoguniniu bei gumbiniu.
QUOTE(Tina* @ 2010 08 14, 23:09)
Esme lieka ta pati - tegul jie fotkina kaip nori, veza is kur nori, bet neapgaudineja pirkejo. Si sritis tikrai be prieziuros pas mus... noreciau zinot ar yra bent viena tarnyba kontroliuojanti tai, apie ka kalbame. Ne, nesiruosiu Nojaus skusti mat ji galas tie jurginai. Tik siaip idomu
Nelabai suprantu pasipiktinimo ir uz ka bausti:)? Na sumaise viena pakuote, klaidu pasitaiko. Kiti - labai panasus i tai ka gavai, skiriasi apsvietimas fotografavimo ir pan. Nemaisto produktu inspekcija prie Ukio ministerijos galbut tuo uzsiima. Atskiros augalams, manau, nera.
Juk kalba apie tai, kad Nojus nera patikimas jau buvo pernai. Zinojai, kad rizikuoji, tai kogi taip pykti:)?
QUOTE(Tina* @ 2010 08 14, 22:55)
Tiesiog akivaizdziai matosi kaip sufotoshopintos pakuotes Turetu but ir sitoj srity kazkokia kontrole. Knifofija, jus ivairioms draugijoms priklausot, kaip reikalai sioje srityje? juk pirkejas irgi turi teise gaut tai kas ant pokelio. Bet LT itariu tai dar nepriziurima sritis, kas ka nori, tas ta daro.
Vartotojų gynimo asociacija. Bet yra leistinos sumaišymo normos 8 proc. Tai jei nusipirksi 10 pakuočių ir visos neatitiks, tai jau galima kreiptis. O dėl pagražinimo, tai jau būtų kova su vėjo malūnais, nes spalvos varijuoja nuo dirvožemio, saulės intensyvumo ir t.t.
Rococo, tulpė golden artist, pakankamai nusispalvinusi savo veislei, būna, kad labai ankstyvas pavasaris ir karšta saulė išvis išplėšia žiedus per anksti, tada jie nužydi neparodę savo spalvos. Taip buvo 2000 metais. Per savaitę nužydėjo visos tulpės ir ankstyvos ir vėlyvos, pagal spalvas nėjo tulpių atskirti, tik pagal korteles. Sekančiais metais viskas buvo savo vietose.
QUOTE(Knifofija @ 2010 08 15, 12:23)
Vartotojų gynimo asociacija. Bet yra leistinos sumaišymo normos 8 proc. Tai jei nusipirksi 10 pakuočių ir visos neatitiks, tai jau galima kreiptis. O dėl pagražinimo, tai jau būtų kova su vėjo malūnais, nes spalvos varijuoja nuo dirvožemio, saulės intensyvumo ir t.t.
Rococo, tulpė golden artist, pakankamai nusispalvinusi savo veislei, būna, kad labai ankstyvas pavasaris ir karšta saulė išvis išplėšia žiedus per anksti, tada jie nužydi neparodę savo spalvos. Taip buvo 2000 metais. Per savaitę nužydėjo visos tulpės ir ankstyvos ir vėlyvos, pagal spalvas nėjo tulpių atskirti, tik pagal korteles. Sekančiais metais viskas buvo savo vietose.
Varijuoja is tiesu - cia pernykste foto parodziau, kazkokio lengvo rausvumo buvo,
o siemet geltona sritis buvo ''geltonesne'' praktiskai be to rausvumo.
del 2000 metu labai idomu is tikruju.
tada man buvo didmiescio ziburiu laikotarpis , ne ''iki'' tulpiu
QUOTE(jolaxus @ 2010 06 24, 22:00)
įkvėpta rokoko ir aš "bliūdų" mixais užsiėmiau
kitu kampu, kad visa įvairovė pasimatytų
dichondros gal dar įsibėgės...:
ir pelargonijos žiedas dar neprasimušė...
kitu kampu, kad visa įvairovė pasimatytų
dichondros gal dar įsibėgės...:
ir pelargonijos žiedas dar neprasimušė...
pažiūrėkit kas gavosi iš mano gerų norų panašiai kaip su Tinos* jurginais - aukščiau kas buvo ant "pakelio" t.y. gražūs norai, o žemiau, kas yra dabar:
įvairūs margeniai vienareikšmiai padėties šeimininkai, kitkam teliko kukliai iš po sijono dairytis :
ko gero man asmeniškai mieliausiai suvešėjusi kompozicija :
na štai ir mano sėtos dichondros dar spės kiek pasimaivyti kasas išleidę :
Labiausiai prašoviau su margeniais - pirmą kartą sėjau pati iš pakelių ir tikrai nemaniau, kad tokie gigantai išaugs Bet kita vertus, netikėtai įdomiai gavosi, gaila tik didžiajame bliūde visiškai nustelbtų šilingės ir argirantemos, bet šilingė jau bando plėšis iš nelaisvės, o argirantemą teks rauti arba tiesiog pamiršti, kad ji ten kažkur glūdi
QUOTE(jolaxus @ 2010 08 15, 16:03)
pažiūrėkit kas gavosi iš mano gerų norų panašiai kaip su Tinos* jurginais - aukščiau kas buvo ant "pakelio" t.y. gražūs norai, o žemiau, kas yra dabar:
įvairūs margeniai vienareikšmiai padėties šeimininkai, kitkam teliko kukliai iš po sijono dairytis :
Labiausiai prašoviau su margeniais - pirmą kartą sėjau pati iš pakelių ir tikrai nemaniau, kad tokie gigantai išaugs Bet kita vertus, netikėtai įdomiai gavosi, gaila tik didžiajame bliūde visiškai nustelbtų šilingės ir argirantemos, bet šilingė jau bando plėšis iš nelaisvės, o argirantemą teks rauti arba tiesiog pamiršti, kad ji ten kažkur glūdi
Margenį genėk, jis labai gerai perneša. Trumpink, plonink ir t.t.
Jolaxus, reikia man pasidalinti su tavim paslaptimis bliudinemis
paprastai margenius ir cimziedes ir kt. reikia formuoti/geneti.
jei nori, kad ziedai nepranyktu, padeda ju sodinimas i atskira inda bliude. tada jos lieka siek tiek iskeltos [pagal poreiki], o suvesejusi zaluma paslepia ta vidini vazona.
Ta ''mieliausiai suvesejusi'' tiesiog nuostabi!
tiesa sakant, apie kompozicijas is daugelio nariu tenka nemazai tupineti, norit issaugoti gera vaizda visa sezona.
kaip kokia kirpeja vis dailinu bliudu sukuosenas.
------------------------------
Mano didysis bliudas, jau tuoj bus metro skersmens:
pelargonija yra siek tiek iskelta - jau kaip negaliu atsidziaugti jos groziu
kitoje puseje yra dar kitoks tamsesnis margenis, taip atrode pries pusantro menesio http://i262.photobuc...eofDSCF4587.jpg
cia kazkuriuo augimo tarpsniu. pasodinus, diascijos ''persitrese'', ir kuri laika ju lapija buvo graziai/idomiai nugeltonavusi http://i262.photobuc...eofDSCF4117.jpg
o cia ka tik pasodinta http://i262.photobuc...nofDSCF4110.jpg
paprastai margenius ir cimziedes ir kt. reikia formuoti/geneti.
jei nori, kad ziedai nepranyktu, padeda ju sodinimas i atskira inda bliude. tada jos lieka siek tiek iskeltos [pagal poreiki], o suvesejusi zaluma paslepia ta vidini vazona.
Ta ''mieliausiai suvesejusi'' tiesiog nuostabi!
tiesa sakant, apie kompozicijas is daugelio nariu tenka nemazai tupineti, norit issaugoti gera vaizda visa sezona.
kaip kokia kirpeja vis dailinu bliudu sukuosenas.
------------------------------
kitoje puseje yra dar kitoks tamsesnis margenis, taip atrode pries pusantro menesio http://i262.photobuc...eofDSCF4587.jpg
cia kazkuriuo augimo tarpsniu. pasodinus, diascijos ''persitrese'', ir kuri laika ju lapija buvo graziai/idomiai nugeltonavusi http://i262.photobuc...eofDSCF4117.jpg
o cia ka tik pasodinta http://i262.photobuc...nofDSCF4110.jpg
QUOTE(rokoko @ 2010 08 15, 17:06)
Jolaxus, reikia man pasidalinti su tavim paslaptimis bliudinemis
jau prasitarei anąkart apie savo paslpsit, tad fiksuoju kitam sezonui
tavo miksai superiniai
Nu Rokoko bliudu turinio grozis tai superinis , bet ir Jolaxus pastebimai ant kulnu lipa ...pas mane augalai "mazoj teritorijoj" (puodai bliudai, vazonai, backos,viedrai) nevesi ir nebujoja...tiek jau to turiu ir kitu priemoniu savai uodegai pakelt
Gal kas pasiilgot kaimisku 2 metru jurginu
uz ju slepiasi 1000 litru vandens talpykla
Gal kas pasiilgot kaimisku 2 metru jurginu
uz ju slepiasi 1000 litru vandens talpykla
QUOTE(rokoko @ 2010 08 15, 18:06)
Labai graži kompozicija
QUOTE(rokoko @ 2010 08 15, 17:06)
Tobula ir visi raudoni "nubyrejimai" liko savo vietoj. Profesionalumo aukštumos
Jolaxus "mieloji" irgi labai labai
Sobieska, nagi greit prisipažink ką po jurginais pakasei ?