Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka-57

Ar pirkot pavasari jurginukus is Nojaus seklu? Mano eksperimentas:
[attachmentid=202406]
Atsakyti
Pataisiau dar paveiksliuka.
Atsakyti
Tina, kaip nesmagu, kai pražysta ne tokie kokių lauki verysad.gif
Jurginukų sėklų aš nepirkau. Bet pirkau jurginų gumbukus ir kardelius. Jurginai pirkti gumbais dauguma jau pražydo, tai didžioji dalis, bet ne visi, buvo tokie, kokie ant pakelių piešinukuose, o kardeliai dar ne visi pražydo, bet kai kurie jau pražydo visai nepanašūs į tuos kur piešinukuose, kiti tokie kokie turėjo būti. Tiesiog nemažai yra sumaišytų. Iš pernai pirktų irgi buvo primaišytų ne tokių, kokių spalvų pirkau. Čia jau matyt, kiekvienais metais taip pas juos būna. unsure.gif
Atsakyti
Knifofija,kažkada kažkur kažkam rašėt,kad kiškio kopųstėliai pasisės kaip piktžolės ir reiks naikinti doh.gif iš kažkur naujoj pievutįj prisisėjo tiek kad baisu doh.gif jei ne paslaptis su kuo anikinti,kad nepakenkti pievai g.gif bandžiau rauti lauk,bet knisalynė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 08 14, 22:18)
Knifofija,kažkada kažkur kažkam rašėt,kad kiškio kopųstėliai pasisės kaip piktžolės ir reiks naikinti  doh.gif iš kažkur naujoj pievutįj prisisėjo tiek kad baisu  doh.gif jei ne paslaptis su kuo anikinti,kad nepakenkti pievai  g.gif bandžiau rauti lauk,bet knisalynė  doh.gif

Su bonvelu, ar kitu panašiu herbicidu, stipraus nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 08 14, 12:33)

Tiesiog akivaizdziai matosi kaip sufotoshopintos pakuotes doh.gif Turetu but ir sitoj srity kazkokia kontrole. Knifofija, jus ivairioms draugijoms priklausot, kaip reikalai sioje srityje? juk pirkejas irgi turi teise gaut tai kas ant pokelio. Bet LT itariu tai dar nepriziurima sritis, kas ka nori, tas ta daro. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 08 14, 11:33)

as tik trecioj pozicijos matau akivaizdu neatitikima.
pakuociu fotografojose spalvos... na tai zinote... smile.gif bent jau silti ir salti atspalviai gali labai skirtis

ziedo spalvu intensyvumas bei dydis gali skirtis ir del augimo salygu.

pas mane jurginu ziedai paprastai grazesni ''gaunasi'' nei pakuociu, kardeliu - atvirksciai. tulpiu visaip buna, bet pakuociu dazniausiai grazesni.
Papildyta:

QUOTE(Tina* @ 2010 08 14, 21:55)
Tiesiog akivaizdziai matosi kaip sufotoshopintos pakuotes  doh.gif Turetu but ir sitoj srity kazkokia kontrole. Knifofija, jus ivairioms draugijoms priklausot, kaip reikalai sioje srityje? juk pirkejas irgi turi teise gaut tai kas ant pokelio. Bet LT itariu tai dar nepriziurima sritis, kas ka nori, tas ta daro.  doh.gif

LT jurginu nefotografuoja pakuotems smile.gif
ir pakuociu negamina.
gumbiniai jurginai pakuotese - importas.
net gyvi prisaknydinti daigeliai/auginukai - didzioji dalis irgi importas.

pasikartosiu, kad mano salygomis dar ne vienas jurginas, atitikes pakuotes foto is esmes, neatrode prasciau smile.gif
[vienintele isimtis - dahlia ''crazy love'' - tikejausi kazko ispudingesnio, matyt, suklaidino veisles pavadinimas lotuliukas.gif doh.gif ]

galeciau pasisiulyti pakuociu gamintojams savo foto lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 14 rugpjūčio 2010 - 22:08
Esme lieka ta pati - tegul jie fotkina kaip nori, veza is kur nori, bet neapgaudineja pirkejo. Si sritis tikrai be prieziuros pas mus... noreciau zinot ar yra bent viena tarnyba kontroliuojanti tai, apie ka kalbame. Ne, nesiruosiu Nojaus skusti lotuliukas.gif mat ji galas tie jurginai. Tik siaip idomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 08 14, 22:09)
Esme lieka ta pati - tegul jie fotkina kaip nori, veza is kur nori, bet neapgaudineja pirkejo. Si sritis tikrai be prieziuros pas mus... noreciau zinot ar yra bent viena tarnyba kontroliuojanti tai, apie ka kalbame. Ne, nesiruosiu Nojaus skusti  lotuliukas.gif mat ji galas tie jurginai. Tik siaip idomu  ax.gif

Nepyk, bet tavo susirupinimas man atrodo naivus.
Na pedkelniu pakuotes - kodel mano kojos ne tokios grazios jas uzsidejus, kaip toje nuotraukoje? ir kodel neatitinka visokios siules, ir kiti subtilus dalykeliai, t.y. pedkelnes visai kitokios nei pakuotes mergaite devi..

is principo tik vienas tavo jurginas visiskai neatitinka to, ka pirkai.
Atsakyti
Šioj srity esu susidūrusi su papildomai fotoshopu 'pažaliuotais' žiedais. Kiekvieną kartą puolu pirkt kaip išprotėjusi fool.gif , bet dar nei karto nepasisekė pamatyti tokio vaizdo, kaip ant pakuotės lotuliukas.gif Na, pikta kažkiek, bet pati kalta ax.gif (juk žinau, kad pagražina tuos paveiksliukus (kai kada tas net be akinių matosi)).
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2010 08 14, 23:19)
Nepyk, bet tavo susirupinimas man atrodo naivus.

Gal ir naivus, bet vistiek manysiu, kad augalu kontrole nepakankama. Reiskias reik uzsimerkt, nematyt pakuotes ir pries perkant dar prazonduot neta.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2010 08 14, 22:30)
Su bonvelu, ar kitu panašiu herbicidu, stipraus nereikia.

ačius bandysiu kariauti cool.gif
Atsakyti