Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka-57

QUOTE(Tina* @ 2010 08 10, 15:35)
Pas mus molyne, tai amzinai dregna. Gal surizikuosiu  g.gif tik kada geriau iskilnot siuos augalus?

rudeni, kai nupjausi lapus. rugsejo antroj pusej mazdaug.
rodzersijos sakniagumbius gali pjaustyt gabalais - daugint.
Atsakyti
Aisku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 08 10, 12:40)
Ar augtu po graikiniu riesutmedziu rodzersija ir gaures?

Labai jau gundaus graikiniu riesutmedziu ax.gif bet kiek skaitau,jam labai daug erdves reik? ar galit idet foto kaip jis realiai prie namu atrodo? buciau labai dekinga ax.gif
Atsakyti
Pas mane dar nera didelis, gal truputi virs 2 metru.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2010 08 10, 13:39)
Genėk, trumpink šakas.

dėkui 4u.gif
O galima dabar ar rudens palaukti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2010 08 11, 09:11)
Labai jau gundaus graikiniu riesutmedziu ax.gif bet kiek skaitau,jam labai daug erdves reik? ar galit idet foto kaip jis realiai prie namu atrodo? buciau labai dekinga ax.gif

prieš 10 metų pasodinau 30cm "rykštelę" - dabar turim ~6m medį, kurio laja panašaus skersmens, gal kiek platesnė... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2010 08 11, 13:40)
prieš 10 metų pasodinau 30cm "rykštelę" - dabar turim ~6m medį, kurio laja panašaus skersmens, gal kiek platesnė... doh.gif

Pagooglinus radau,kad yra mazaugiu g.gif kazi ar pas mus tokiu yra? o pas jus vaisius veda? nuotraukytes neturit kaip atrodo tas jusu didckis? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2010 08 11, 14:53)
Pagooglinus radau,kad yra mazaugiu g.gif kazi ar pas mus tokiu yra? o pas jus vaisius veda? nuotraukytes neturit kaip atrodo tas jusu didckis? bigsmile.gif

Na 6m atrodo kaip 6m. Rulete turetu parodyti.smile.gif Bet daug priklauso nuo to, kokio dydzio sklype tas medis. Vienaip atrodys 20 aru sklype, kitaip - 6 aru sklype. I kokio dydzio sklypa noretum ji sodinti?
Mazaugiu Lt matyti neteko.

Tipiskas vaizdelis:

http://www.vasilakos...85365d95291.jpg
Atsakyti
Oho, tikekimes mano toks nebus blink.gif siaip labai letai augo, bet dabar ziuriu gzauojasi jau.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 08 11, 13:23)
dėkui 4u.gif
O galima dabar ar rudens palaukti? g.gif

Dabar, prieš žiemą negerai žaizdas daryti.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 08 11, 15:51)
Oho, tikekimes mano toks nebus  blink.gif siaip labai letai augo, bet dabar ziuriu gzauojasi jau.

Tina, o ko tu baiminiesi dideliu medziu? Pas tave juk sklypas nera mazas.
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2010 08 11, 16:26)
Tina, o ko tu baiminiesi dideliu medziu? Pas tave juk sklypas nera mazas.

Del to, kad nemoku ju suplanuot pas save blush2.gif iki dabar sodinimo i sklypo krastus liga. doh.gif Juk nezinau kas pas mane dar sklypo viduje bus schmoll.gif doh.gif o galgi vietos pritruks. Cia viena nare, kuri dabar jau neberaso, labai zadejo padet man ji suplanuot, bet liko viskas pas ja mintyse...
Atsakyti