Srove, na ir as dar savo trigrasi dadesiu...man labai grazu augaliukai, ju kompozicijos,akmenukai, o ypac veja...bet tie borteliai...nilabai, nilabai
QUOTE(sobieska @ 2010 07 30, 09:51)
Tai kiek jau RASU turi prikaupusi
tai tik su tamstos ir jūsų keliauninkės partnerės,nes kitų nevarčiau matyt nieks nepranešė ,jei dar buvo
QUOTE(Srove @ 2010 07 30, 22:34)
Noriu jum parodyti,
man gražu,tik labai jau tvarkinga,pavydžiu tokių grožių
O patinka sterilumas Sroves projekteliuose. Lygiai kaip ir Knifofijos. Cia mano ateities siekiamybe, kai nesiplesysiu tarp aibes hobiu
QUOTE(Srove @ 2010 07 30, 23:34)
Noriu jum parodyti, kaip panaudojau jau pora metu gulincius balkono tvoros supjaustytus atgyvenusius kuoliukus, kad nebirtu akmenukai, dabar kai ziuriu i fotke, kazkaip darosi panasu i smelio deze
Kaip Jūs taip gražiai sutvarkote vejos kraštą prie gėlynų? Pjaunate peiliu ar kokiu įrankiu?
QUOTE(jediara @ 2010 08 01, 07:35)
Kaip Jūs taip gražiai sutvarkote vejos kraštą prie gėlynų? Pjaunate peiliu ar kokiu įrankiu?
Trimeriu (vyras nusipirko toki, kurio antgalis apsisuka ir gali pjauti vertikaliai), arba yra toks specialus irankis, skirtas vejos krastu sutvarkymui (angl. vadinasi "edger", o liet. nzn.)- pirkom "Zalioj stotelej"
QUOTE(rokoko @ 2010 07 30, 23:13)
Srove,
kuoliukai - kaip nerinukai
prie tavojo augalynu stiliaus, ir jei dar sklype yra tokiu detaliu - tai nebaisu.
bet nebutinai jie turi buti
naudokite atrankinio poveikio Herbicidus.
tai chemines priemones, skiedziamos ir purskiamos ant vejos. naikina dauguma daugiameciu piktzoliu: kiaulpienes, gyslocius, usnis, saulutes, ir tt.
pvz, BANVEL, MCPA, STERANE.
Ju yra pirkti sodo prekiu parduotuvese ir PC atitinkamuose skyriuose. paprastai sodo chemija buna stiklinese rakinamose spintose, reikia prasyti pardaveju pagalbos.
kuoliukai - kaip nerinukai
prie tavojo augalynu stiliaus, ir jei dar sklype yra tokiu detaliu - tai nebaisu.
bet nebutinai jie turi buti
naudokite atrankinio poveikio Herbicidus.
tai chemines priemones, skiedziamos ir purskiamos ant vejos. naikina dauguma daugiameciu piktzoliu: kiaulpienes, gyslocius, usnis, saulutes, ir tt.
pvz, BANVEL, MCPA, STERANE.
Ju yra pirkti sodo prekiu parduotuvese ir PC atitinkamuose skyriuose. paprastai sodo chemija buna stiklinese rakinamose spintose, reikia prasyti pardaveju pagalbos.
tai jau isigijom - nuo piktzoliu purksim. o kaip del grybu??? isnaikins ir juos? ar jiems kazkokiu kitu priemoniu reikia?
QUOTE(ARasytee @ 2010 07 29, 01:53)
va koki grozi turiu, tik nezinau kaip vadinasi....
(atsiprasau, kad foto ant sono)
pas mane jos ir jau zydi
QUOTE(evansmum @ 2010 08 01, 10:39)
Trimeriu (vyras nusipirko toki, kurio antgalis apsisuka ir gali pjauti vertikaliai), arba yra toks specialus irankis, skirtas vejos krastu sutvarkymui (angl. vadinasi "edger", o liet. nzn.)- pirkom "Zalioj stotelej"
Koks tas antagalis vertikaliam pjovimui? Mes turim gera trimeri, bet jis su tuo siulu arba peilis uzsideda. Siulas irgi pakrascius pasiekia, bet man nepatinka, kad viska nupjauta zole aptasko.
Papildyta:
Ir dar kaip atrodo tas spec. irankis?
QUOTE(makse* @ 2010 07 30, 22:58)
ir vel uzsuku pas jus patarimo.. vargstu su piktzolem ir visokiom negerovem savo vejoje.. ji jau tampa panasi i pieva o ne i grazia veja.. negana to dar grybai pradejo veistis..
kaip juos naikint?
is anksto dekui visoms patarusioms
kaip juos naikint?
is anksto dekui visoms patarusioms
Esu viska isbandziusi , alia pats geriausias budas man:
-ant keliu, smailus peilis ir pirmyn
QUOTE(egis11 @ 2010 07 30, 23:02)
Kas virs kuoliuku, tai seniai ir nepagydoma
QUOTE(Knifofija @ 2010 07 30, 23:10)
O man norėtūsi, kad tie kuoliukai kur baigiasi akmenukai, palaipsniui mažėtų ir sulystų žemėn arba visai dingtų.
Mano mintis buvo tokia pati, kad mazejanciai sukalti, nes tas atitvaras toks baisiai reziantis aki, bet alia MB kale, o buvo dar piktas, tai dziaugiaus , kad bent kale kuoliukus, jau nieko nebesakiau, vistiek po savam reiks perdaryt
QUOTE(rokoko @ 2010 07 30, 23:13)
QUOTE(smth1 @ 2010 07 31, 00:16)
Tie kuoliukai, deja, ir cia atrodo atgyvenusiai... Atsiprasau, kad taip tiesiai i tarpurage, na bet yra gi daiktu, kurie jau atitarnavo ir laikas su jais atsisveikinti.
Kad cia atrodo atgyvenusiai, tai sutinku, bet kartais imi juk ir sumastai kokia nesamone
QUOTE(vida777 @ 2010 07 31, 01:28)
gelynas kaip is lietuvisko zurnalo .
Man tai grynai Sroves stilius ir nieko cia neprikibsi . Kadangi taip naturaliai gamtoje augalai neauga ir augalynai nesiformuoja, todel cia tinka viskas - ir burbuliukai, ir nerinukai... ar nuleisi, ar pakelsi, vistiek naturaliau neatrodys.
Man tai grynai Sroves stilius ir nieko cia neprikibsi . Kadangi taip naturaliai gamtoje augalai neauga ir augalynai nesiformuoja, todel cia tinka viskas - ir burbuliukai, ir nerinukai... ar nuleisi, ar pakelsi, vistiek naturaliau neatrodys.
Aciu
Del naturalumo, tai mazam plotelyje pasiekti jo, su gausa augalu, o ypac skiepytu, tai butu turbut sunkoka, o dar, kai man patinka tokios grieztos linijos, tai turbut isvis neimanoma
QUOTE(sobieska @ 2010 07 31, 07:04)
Srove, na ir as dar savo trigrasi dadesiu...man labai grazu augaliukai, ju kompozicijos,akmenukai, o ypac veja...bet tie borteliai...nilabai, nilabai
Nu bet ka cia sugalvot, kad tie akmenukai neriedetu i zeme, bais nepatogu juos rankiot ir vel deliot
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 07 31, 10:17)
Tai nebuna visada tvarkinga, juk buna dienu lyg tycia, kai akys sunkiai merkias
QUOTE(Tina* @ 2010 07 31, 12:08)
O patinka sterilumas Sroves projekteliuose. Lygiai kaip ir Knifofijos. Cia mano ateities siekiamybe, kai nesiplesysiu tarp aibes hobiu
Oi geriau nereikia, paskui visas laisvalaikis kazkur dingsta
QUOTE(jediara @ 2010 08 01, 07:35)
Pjaunu peiliu lygiai, statmenai i zeme, paskui dar su zirklemis nukerpu krasta.Su trimeriais neiseina islyveriuoti lygiai, man issikandzioja gabalais, turbut, kad rankos dreba
QUOTE(Srove @ 2010 08 02, 10:50)
Oi geriau nereikia, paskui visas laisvalaikis kazkur dingsta
Bet pamenu, kazkada istrigo tavo zodziai, kad tau daug laiko neuzima. kasdien po truputi ir visada tvarkinga. Ar gyvenimo buda pakeitei?
QUOTE(Tina* @ 2010 08 02, 15:14)
Bet pamenu, kazkada istrigo tavo zodziai, kad tau daug laiko neuzima. kasdien po truputi ir visada tvarkinga. Ar gyvenimo buda pakeitei?
Nea, nepakeiciau to budo, tik maziau laiko beturiu, kad ir po truputi vistiek reikia kazkiek laiko tam atsideti, kad visai dienai tai ne, prisoku kada valandziukei, kita diena vel, o be to, kai 6- si trupuciu aro, tai ka cia trunki , jei nereikia kokiu karpymu medziu.Siaip pagalvojus tai valandziuke tam ravejimui, pakrasciu tvarkymui, bet kai sumuoji visus purskimus, laistymus, tai jau trunka, trunka truputi .
QUOTE(Moksliuke123 @ 2010 07 29, 12:48)
Imanoma. Pas mus kazkas panasaus, tik talpa uzkasta visai po zeme ir ji didesne. Pribaigeme ta fontaniuka siemet tik, nes vis idejos keitesi.Jis pas mene net isijungia nuo judesio, t,y einant link jo daviklis yra