QUOTE(egis11 @ 2010 07 28, 09:25)
krumai, krumeliai prapuls tuju fone,kai jos uzaugs,
paantrinsiu Bitulei ir Vidai777, kad isryskes.
zinoma, jei nebus zalialapiai.
QUOTE(Ulė @ 2010 07 28, 09:49)
mergaites atejau pasidziaugti savo kaime laimejom graziausios sodybos rinkimus :bgsmle: :bigsmie: ,vienas aciu priklauso Jums uz patarimus,vaizdus ir mokymus :ub:
šeimos kaklas,as jau pasidaviau :4u,zoles pjauti pas mus 2 hektarai,kiemo 60aru reik idealiai,su trimeriu aplink kiekviena mano augaleli 4u:
as galvoju gal verta zirkles zolei nusipirkt? :4u :m
sveikinimai
jei jau tokie plotai, tai zoles zirkliu reikia ne rankiniu, o akumuliatoriniu.
QUOTE(Tina* @ 2010 07 28, 10:04)
rokoko, kaip manai pentinius galiu rezt? primink kiek palikt nuo zemes? savaitgaili planuoju tvarkytis aplinka, nes per vestuves mano ir ne mano bei keliones jau baisu koja i lauka iskelt, dar ne vienais metais taip nebuvo :gea2:
pasikartosiu - iki zemes.
nukirpau savuosius pries 2 savaites.
baltieji, anksciau prazydeje, jau buvo gerai atzele naujais ugliais, kerpant senuosius. dabar jau su ziedpumpuriais - antruoju derlium
QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2010 07 28, 19:25)
as ir turiu toki galvosuki panasiai kaip leliumai foto buvo idejus tuju tarpuose viendienes grazu ,
bet pas mane mazi tarpai ir noreciau kazka sliauzencio zydincio pasodint ir kad zydetu pavasari
gal kas galetumet kanors pasiulyt kuom galeciau apsodint
smulkiais kiliminiais silokais. ne visi butent pavasari zydi - bet uztikrintas variantas, pasirinkimas didelis.
QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2010 07 28, 21:15)
bet tie gvazdikeliai daugiameciai ar man atrodo kad jie tik dvimeciai :m as noreciau daugiameciu kazka kad nereiktu keikvienais metais terliotis :gea2:
Bitule turejo galvoj tikriausiai
šilinius gvazdikus
ju visokiu buna - ir pilkalapiu, auganciu kupsteliais tarsi eziukai seriukai.