Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka-57

QUOTE(egis11 @ 2010 07 28, 09:25)
man asmeniskai tai norisi,tokio objekto i kampa kuris is kart kliutu uz akiu ir noretusi prie jo prieit,visokie krumai, krumeliai prapuls tuju fone,kai jos uzaugs,tarp tuju vienadienes,gal ir grazu,bet mano manymu tujos susodintos,ne tokiais tarpais ,kad tilptu vienadienes,tuolab,kad ir tujos uz tvoros,cia tik mano nuomone,kaip sakoma  На вкус и цвет - товарищя нет smile.gif

bitules komentaras apie viendienes buvo leliumai skirtas, o krumai uzauga iki 2 metru ir daugiau, beje yra labai dekoratyviu (ziedais, lapais, vaisiais).
Jus gal geriau zinote Ules aplinka, bet nepanasu, kad vos tik izengus ar iseinant/isvaziuojant pro vartus (jei teisingai supratau, ten ivaziavimas netoli berzelio), noresis lekti i ta kampa kokio objekto apziureti, kai aplink tokios erdves.
Iejus i kiema, soda, zvilgsnis visada krypsta tolyn i prieki. Geriausias objektas ten butu suolelis biggrin.gif .

Ule, sveikinimai nuosirdziausi - tikrai labai malonus ivertinimas 4u.gif !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 28 liepos 2010 - 10:06
QUOTE(šeimos kaklas @ 2010 07 28, 10:04)
Ule, man su vyru buvo panaši problema, grasinosi ir žoliapjovę man įduot į rankas, kad suprasčiau koks nelengvas darbas...

Kaip tai girdėta ir žinoma lotuliukas.gif. Kažkodėl dauguma vyrų mano, kad raityti su žoliapjove aplink pavienius vejoje išbarstytus augalus yra lengviau lotuliukas.gif
QUOTE(egis11 @ 2010 07 28, 10:25)
-man asmeniskai tai norisi,tokio objekto i kampa kuris is kart kliutu uz akiu ir noretusi prie jo prieit,
--visokie krumai, krumeliai prapuls tuju fone,kai jos uzaugs,tarp tuju ---vienadienes,gal ir grazu,bet mano manymu tujos susodintos,ne tokiais tarpais ,kad tilptu vienadienes,tuolab,kad ir tujos uz tvoros,cia tik mano nuomone,kaip sakoma 
----На вкус и цвет - товарищя нет smile.gif

- na, kam tas akis kliudyti kampuose biggrin.gif , tegul kur nors viešesnėj vietoj (kad ir prie namo) kliūna ax.gif pasodintas ažuolas (nors dėl pasirinktos rūšies matau šiek tiek trūkumų blush2.gif ) ir beržas tame kampe suformuoja tokią intymią erdvelę, kurią bus galima puikiai išnaudoti kai medžiai truputuką paaugs. Prieiti ir užsukti daug smagiau, kai lieka šiek tiek paslapties, o ne visas vaizdas kaip ant delno blush2.gif
-- o man tujos atrodo kaip tik labai geras fonas krūmų faktūrų išryškinimui ax.gif
--- apie vienadienes Ulės kieme lyg ir nekalbėta unsure.gif Ten Leliumai super išsprendė tuščių tarpų klausimą, kol tujos ūgtels. Jei gerai atsimenu, čia laikinas variantas, bet gal ir klystu blush2.gif
---- drinks_cheers.gif , bet pasidalinti nuomone visada verta 4u.gif

Ule, sveikinimai thumbup.gif sėkmės darbuose!!!
Atsakyti
Iejus i kiema, soda, zvilgsnis visada krypsta tolyn i prieki.

sutinku,kad iejus i kiema ,bet ivaziavus su masina iki namo,akys laksto po visa kiema smile.gif as zinau, kaip sunku, kazka patart kai zmoniu skoniai skiriasi, man asmeniskai nezinau,kodel patinka aki reziancios spalvos, kitiems svelnios spalvos,kazka nukopijuot yra be galo sunku,skiriasi sklypu dydziai ir taip toliau....,bet ideju tikrai galima pasisemt,svarbiausia matyti vizija ,kaip viskas atrodys po 5-10 metu smile.gif
ne,ne suoleliui ten tikrai yra geresniu vietu,tam sklype yra tvenkinukas ir gana nemazas,suoli prie jo statyciau smile.gif
Papildyta:
bet pasidalinti nuomone visada verta

drinks_cheers.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egis11: 28 liepos 2010 - 10:39
QUOTE(egis11 @ 2010 07 28, 10:37)
ne,ne suoleliui ten tikrai yra geresniu vietu,tam sklype yra tvenkinukas ir gana nemazas,suoli prie jo statyciau smile.gif

ar zinote kiek suoleliu gali buti viename sklype ax.gif ... net ir nedideliame sklypelyje gali buti keli.
Placiau mastant, prie tvenkinio ne kiekvienas pro vartus uzsukes, eis. O trumpam uzejes kaimynas ar prasalaitis gali buti ir netoli vartu pasodintas mirksiukas.gif .
Atsakyti
Placiau mastant, prie tvenkinio ne kiekvienas pro vartus uzsukes, eis. O trumpam uzejes kaimynas ar prasalaitis gali buti ir netoli vartu pasodintas  .
drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 07 28, 11:04)
rokoko, kaip manai pentinius galiu rezt? primink kiek palikt nuo zemes? savaitgaili planuoju tvarkytis aplinka, nes per vestuves mano ir ne mano bei keliones jau baisu koja i lauka iskelt, dar ne vienais metais taip nebuvo  blush2.gif

Perzydi ir is karto galima rezti. Nebent tau patinka ziuret kaip jie geltonuoja:)
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 07 28, 10:49)
mergaites atejau pasidziaugti  savo kaime laimejom graziausios sodybos rinkimus bigsmile.gif  bigsmile.gif ,vienas aciu priklauso Jums uz patarimus,vaizdus ir mokymus wub.gif

Sveikinam iš visos širdies 4u.gif , nors aš nieko neprisidėjau, vis tik skaitinėju čia pas jus, bet labai smagu dėl jūsų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2010 07 28, 14:29)
Perzydi ir is karto galima rezti. Nebent tau patinka ziuret kaip jie geltonuoja:)

O kiek palikt ataugimui?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 07 28, 15:38)
O kiek palikt ataugimui?

Iki žemės, po savaitės pasirodys nauji daigeliai.
Atsakyti
laba merginos 4u.gif

mano sausmedis sustojo geltonuot reiskia dar laiku spejau nupurksti thumbup.gif o pas mociute jau visos sakos geltonos , bet matosi kad atzelineja is apacios thumbup.gif

as ir turiu toki galvosuki panasiai kaip leliumai foto buvo idejus tuju tarpuose viendienes grazu , thumbup.gif bet pas mane mazi tarpai ir noreciau kazka sliauzencio zydincio pasodint ir kad zydetu pavasari g.gif gal kas galetumet kanors pasiulyt kuom galeciau apsodint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2010 07 28, 20:25)
pas mane mazi tarpai ir noreciau kazka  sliauzencio zydincio pasodint ir kad zydetu pavasari g.gif  gal kas galetumet kanors pasiulyt kuom galeciau apsodint  ax.gif

Bėda ta, kad nužydėję pavasariniai kilimai vėliau duoda didesnį ar mažesnį "šieną" ax.gif vaizdas kurį laiką bus nekoks.
Iš žemų kilimukų, turbūt rinkčiausi gvazdikėlius (Dianthus) , jų kilimukai padoriai atrodo ištisus metus, bet žydėjimas tada jau nusikeltų vasaros pradžiai.
Atsakyti
QUOTE(bitule @ 2010 07 28, 22:01)
Bėda ta, kad nužydėję pavasariniai kilimai vėliau duoda didesnį ar mažesnį  "šieną"  ax.gif vaizdas kurį laiką bus nekoks.
Iš žemų kilimukų, turbūt rinkčiausi gvazdikėlius (Dianthus) , jų kilimukai padoriai atrodo ištisus metus, bet žydėjimas tada jau nusikeltų vasaros pradžiai.

bet tie gvazdikeliai daugiameciai ar man atrodo kad jie tik dvimeciai g.gif as noreciau daugiameciu kazka kad nereiktu keikvienais metais terliotis blush2.gif
Atsakyti