QUOTE(šeimos kaklas @ 2010 07 28, 10:04)
Ule, man su vyru buvo panaši problema, grasinosi ir žoliapjovę man įduot į rankas, kad suprasčiau koks nelengvas darbas. Bet aš sistemingai "programavau" jo galvoje, jog grožis atperka tuos menkus nepatogumus. visur dabar naudoju ta plastikinę juostą, kuri skiria veją nuo rožyno, rododendryno ar hortenzijų. Pamatė, kad nieko sudėtingiau šienaut nepasidarė, grožis ir atgaiva sielai akivaizdi, o dar kaimynai pagiriamąjį žodelį pasako dėl aplinkos, tai dabar jokių prieštaravimų negirdžiu, tik vis primena, kad nepamirščiau su juosta atskirti augalų grupę nuo pievos
tiesa, o viso ko kulminacija buvo, kai pats "alpinariumą" supylė iš įvairių atlikusių nuo statybų plytgalių ir mūsų rinktų akmenų. taip kad kantrybės ir po truputuką užsodinsi viską kaip nori, o vyras šienaus ir nepastebės jokių nepatogumų
bet taviškis toks mielas pasirodė
man asmeniskai tai norisi,tokio objekto i kampa kuris is kart kliutu uz akiu ir noretusi prie jo prieit,visokie krumai, krumeliai prapuls tuju fone,kai jos uzaugs,tarp tuju vienadienes,gal ir grazu,bet mano manymu tujos susodintos,ne tokiais tarpais ,kad tilptu vienadienes,tuolab,kad ir tujos uz tvoros,cia tik mano nuomone,kaip sakoma На вкус и цвет - товарищя нет
ryškios spalvinės dėmės gal ir norisi tam kampe, bet nebūtina daryt "kalniuką" ar mėtyt viendienes į tarpus tarp tujų, kaip pas Smiltelę - mano nuomone, ten puikiai derėtų daugiamečių gėlynas - bijūnas, pentinius, baltagalvė, viendienės ir rudeniniai astrai, galima "pamėtyt" melsvių dėl "faktūros"