Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka-57

QUOTE(smth1 @ 2010 07 21, 08:50)
Labai keista.  Zeme - priesmelis ar visiskas smelis?

Priemolis.
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2010 07 22, 10:07)
Srove, o su kokios rūšies pušele čia taip atsitiko ? Ir kokio ilgio ūgliukai buvo skabant ?

Net nezinau tikslaus pavadinimo blush2.gif , panasi i paprasta kalnine pusi, tik kad ant koto, pirmais metais buvo daili, apvali, o antru pavasari isleido tokius ilgus, sprindinius ugliukus, aisku tuomet ji i rutuli jau patapo visai nebepanasi, na as ir nuskabiau, turbut du trecdalius kiekvieno ugliuko, apsisakavo, kaip rasiau, paskui pabalo galiukai ir viskas, bet kai iskasiau tai saknys buvo kuo puikiausios, jau gerokai nauju isleidus, be ligu pozymiu atrodo, bet matomai, as kaip tokia augalijos "zinove" patvarkiau ja pati, turiu siemet tokia mazyte pasodinus, bet nedrysau nieko jai daryti, tai kolkas auga dar.
Merginos, ar kuri gal turit isigijusios tu aparatu pries kates, kur kainuoja apie 80lt., jei taip, ar pasiteisino jums?
Atsakyti
labas 4u.gif mergaites man labai reik Jusu pagalbos 4u.gif
noriu apsodinti patvori,issideliojau augaliukus ka turiu,kol nesukisau i zeme,gal patartumet ka reiketu apkeisti vietom,ka isstumt i prieki,ka giliau,ar palikti tokia tiesia vaga,ar i kampa supilti koki kalniuka gal?
zo galiu pasikonsultuoti tik su Jumis,todel labai prasau patarimu 4u.gif 4u.gif
user posted image

user posted image

user posted image

pavadinimu labai tiksliu nzn ka as cia turiu blush2.gif
raugeriskiu 2vnt. raudonu,vienas geltonas,rodos pupmedis g.gif ,trys hortenzijos..del ju klausimuks turiu 3 krumus,taj man juos suplakt i viena as kazkaip ismetyt 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir maumedis 4u.gif

Atsakyti
Nors as miksuotoja, bet cia jau net man labai skirtingi augalai vienam patvoriui unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 07 27, 10:21)
Nors as miksuotoja, bet cia jau net man labai skirtingi augalai vienam patvoriui  unsure.gif

blush2.gif susirinkau kas man grazu,ir kiek uzteko pinigu biggrin.gif

o ka reiketu isimt 4u.gif 4u.gif
gal tik hortenzijas susodint blush2.gif
tie augaliukai mazuliukai..taj mazai kazkaip negrazu sodint doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Pupmedis tai ohoho kokiu medziu isauga, isvers tau ir tvora. raugerskiu ivairiu dydziu buna. Man sie augalai kazkaip tarpusavy labai skirtingi. Laukiam ka dar musu didziosios planuotojos parasys.
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 07 27, 08:22)
pavadinimu labai tiksliu nzn ka as cia turiu blush2.gif

Na, pavadinimai yra visi surasyti ant etikeciu, ar ne ax.gif ?

Ar situos augaliukus reikia susodinti tik palei ta viena patvori?
Siaip, tai cia labiau grupavimui skirti augalai, o ne vienai linijai.

-po berzu gali nieko nesodinti, nes niekas neaugs (jau dabar matosi),
-kadangi vietos turi pakankamai, maumedzio irgi nereiketu kisti i patvori, o sodinti kaip soliteri. Salia jo tiktu hortenzija (maumedzio spygliai parugstintu dirva hortenzijai). Gal kuri hortenzija yra raudonuojanciais rudeni lapais (maumedzio spygliai geltonuoja), butu geras derinys, o be to prie nuogu maumedzio saku graziai atrodytu sausi hortenziju ziedynai (ziedynus palikti per ziema nenukirptus!),
-robinija auga auksta, placiai sakojasi, sketines formos, be to leidzia is saknu atzalas, jai reikia parinkti vieta, kad neuzgoztu kitu augalu,
-jei kalba pasisuka apie hortenzijas, tai man is karto norisi ir roziu rolleyes.gif . Kur nors arciau kampo toki obeliska ikomponuoti, tada hortenzijas ir dar kokios smulkmes....
Atsakyti
Na va kaip is knygu thumbup.gif

As pati i pupmedi seile varvinau, varvinau, ale issigandau jo dydzio galiausiai, nors ir sklypas normalaus dydzio, 15 aru.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 07 27, 14:58)
Na va kaip is knygu  thumbup.gif

As pati i pupmedi seile varvinau, varvinau, ale issigandau jo dydzio galiausiai, nors ir sklypas normalaus dydzio, 15 aru.

Čia kaip jau rašė vida777 robinija (akacija) Pupmedis žydi gegužės mėn geltonai, jo lapai panašūs į pupos trilapiai.
Atsakyti
tas neseniai sodintas medis,kazkaip ne vietoj g.gif tiesiai per kampo viduri,visa kampa uzstoja,ar i kampa nieks nesisodins??as suformuociau alpinariuma kampe platu i krastus siaurejanti g.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 07 27, 14:52)
Na, pavadinimai yra visi surasyti ant etikeciu, ar ne  ax.gif ?

Ar situos augaliukus reikia susodinti tik palei ta viena patvori?
Siaip, tai cia labiau grupavimui skirti augalai, o ne vienai linijai.

-po berzu gali nieko nesodinti, nes niekas neaugs (jau dabar matosi),
-kadangi vietos turi pakankamai, maumedzio irgi nereiketu kisti i patvori, o sodinti kaip soliteri. Salia jo tiktu hortenzija (maumedzio spygliai parugstintu dirva hortenzijai). Gal kuri hortenzija yra raudonuojanciais rudeni lapais (maumedzio spygliai geltonuoja), butu geras derinys, o be to prie nuogu maumedzio saku graziai atrodytu sausi hortenziju ziedynai (ziedynus palikti per ziema nenukirptus!),
-robinija auga auksta, placiai sakojasi, sketines formos, be to leidzia is saknu atzalas, jai reikia parinkti vieta, kad neuzgoztu kitu augalu,
-jei kalba pasisuka apie hortenzijas, tai man is karto norisi ir roziu  rolleyes.gif . Kur nors arciau kampo toki obeliska ikomponuoti, tada hortenzijas ir dar kokios smulkmes....

aj kaip aciu 4u.gif viska supratau 4u.gif kaip tik turiu laisva kampa su vijokline roze,ten ir susodinsiu hortenzijas ir maumedi,aciu 4u.gif

mergaites ten tas pupmedis skiepytas ,sake augs iki 1.5 metro g.gif
zo bet pasodinsiu tuomet ji viena jei taip sakot,aciu.

taj ka man tada sodint palei ta patvory,tajp man ten negrazu kazkaip,,kazko labai norisi,o nesuprantu ko blush2.gif 4u.gif

egi,taj atvaziuok i Pazerus padesi aaa tongue.gif lotuliukas.gif
as irgi ten matau alpinariuma...deja..
man vyras neleidzia nieko...jokiu vingiu..jam pjaut sudetinga... verysad.gif

ta kampini medi as senai galvoju persodint,bet ar neperdidelis,ar prigis blush2.gif 4u.gif

Atsakyti
egi,taj atvaziuok i Pazerus padesi aaa   
as irgi ten matau alpinariuma...deja..
man vyras neleidzia nieko...jokiu vingiu..jam pjaut sudetinga... 

ta kampini medi as senai galvoju persodint,bet ar neperdidelis,ar prigis   

teks atvaziuot,senokai nebuvau,ruosk ka nors saldaus mirksiukas.gif
del medzio turetu prigyt, tik su daug saknu reik iskast,o kas ten per medis??
Atsakyti