Vida777, grazus taviskiai sidabrakrumiai, o ir spalva tokia .
Gal susigyvensiu su saviskiais, vienam tai galas, bet vis tiek dar neraunu, na, baigsis karsciai, gal kiti atsigaus
QUOTE(kadabra @ 2010 07 13, 12:55)
Vida777, grazus taviskiai sidabrakrumiai, o ir spalva tokia .
Gal susigyvensiu su saviskiais, vienam tai galas, bet vis tiek dar neraunu, na, baigsis karsciai, gal kiti atsigaus
Laistant (ypac per karscius), reikia stengtis neaplieti sakeliu ir lapu, palaistyti tik zeme po krumu.
QUOTE(vida777 @ 2010 07 13, 14:26)
Laistant (ypac per karscius), reikia stengtis neaplieti sakeliu ir lapu, palaistyti tik zeme po krumu.
va cia ir gali buti mano klaida. bandysiu siandien kelti ir lieti tik po krumu. dekui
aiwa,
labai grazus loveliai ta pilka avyte prie slamuciu liuks!
siaip man labai retai patinka skulpturos/eles sode, bet cia labai mielai ziurisi.
labai grazus loveliai ta pilka avyte prie slamuciu liuks!
siaip man labai retai patinka skulpturos/eles sode, bet cia labai mielai ziurisi.
QUOTE(Knifofija @ 2010 07 13, 10:17)
Kai išsiskleis žiedai anr žiedo centro užlašink vandenuko, žiedas per keletą sekundžių užsidaro, sūnus mažas taip žaisdavo, pasiima kibiriuką su vandeniu ir eina karlinoms žiedelius prausti
Reiks isbandyt
vida777, o eremuras koks pas mane jiems netiko salygos
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2010 07 13, 13:01)
Idomu pasidare, kokio aukscio pas tave vamzdelines? Maniskes gigantes .
Pas mane irgi auksta. Antram plane pasodinta, tai galva iskelus aukstokai.
Ir lauko augalais domites?
bandau dometis turim gelyna tik ,kad dar labai jauna,pernai pradejom formuoti tai,kaip ir ner, dar ka parodyti isskyrus atskiras geles kuo galiu pasigyrt tai rododendrais,turim suformave atskira rotodendryna,gaila kad maziuka
QUOTE(jolaxus @ 2010 07 13, 07:56)
galima purkšti visą sezoną, tik kaip jau paminėjo Knifofija, kai karšta nerekomenduojama, nes "užsnūsta" vegetacija ir nepasieksi rezultato. Ir dar reikia stebėti prognozes, prieš lietų nepurškiama, nes nuplautų tą purškalą, reikia, kad bent pusdienį herbicidai pabūtų nenulyti.
viskas aišku, ačiū gal dar reiks ir man su dobilais tą bandymą padaryti, kol jie iki kiemo neatslinko dėl lietaus tai žinojau
QUOTE(picea @ 2010 07 11, 21:43)
Pažiūrėk - tamarix, eglūnas
Ačiū - tikrai šitas - viena moteriškė sakė, kad airūnas- nusprendžiau, kad nesąmonė.
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2010 07 13, 13:01)
Papildyta:
Gal kuri bandet retint viendienes? Pas mane patvory jos taip sutankejo, kad siemet prasciau zydi. Galvoju puse reikia israut, bet kada geriausia tai daryt? Rudeni ar pavasari? Pavasari butu patogiausia, nes tu dideliu lapu jau nebutu. Ir dar, kaip jos reaguoja i persodinima? Molyje auga, tai svelniai isretint nepavyks. Zeme buna tokia kieta, kad kastuvas atsoka. Pernai ten bandziau pasodint kroku likucius ir nepasodinau . Viena ikisau ir pasidaviau.
Gal kuri bandet retint viendienes? Pas mane patvory jos taip sutankejo, kad siemet prasciau zydi. Galvoju puse reikia israut, bet kada geriausia tai daryt? Rudeni ar pavasari? Pavasari butu patogiausia, nes tu dideliu lapu jau nebutu. Ir dar, kaip jos reaguoja i persodinima? Molyje auga, tai svelniai isretint nepavyks. Zeme buna tokia kieta, kad kastuvas atsoka. Pernai ten bandziau pasodint kroku likucius ir nepasodinau . Viena ikisau ir pasidaviau.
O kiek laiko jos auga vienoje vietoje nejudintos? Viendienes yra vienos tu geliu, kuriu nepersodinti galima labai ilgai ir ju ziedu skaicius nemazeja, o ju daugeja.
Retinti pavasari.
QUOTE(egis11 @ 2010 07 13, 18:16)
bandau dometis turim gelyna tik ,kad dar labai jauna,pernai pradejom formuoti tai,kaip ir ner, dar ka parodyti isskyrus atskiras geles kuo galiu pasigyrt tai rododendrais,turim suformave atskira rotodendryna,gaila kad maziuka
Prasom pasirodyt, cia visos labai smalsios as asmeniskai turiu 3 rododendrus.
QUOTE(smth1 @ 2010 07 13, 21:09)
O kiek laiko jos auga vienoje vietoje nejudintos? Viendienes yra vienos tu geliu, kuriu nepersodinti galima labai ilgai ir ju ziedu skaicius nemazeja, o ju daugeja.
Retinti pavasari.
Retinti pavasari.
tikra tiesa.
teko ne karta persodineti viendienes - tai supykusios nezydedavo sezona, o viena ponia net du. ir kelmai dideli budavo. tiesa, persodinejimas vykdavo vasara-rudeni.
QUOTE(Tina* @ 2010 07 14, 00:00)
Prasom pasirodyt, cia visos labai smalsios as asmeniskai turiu 3 rododendrus.
neturiu visu rotodendru nuotrauku,nes dar nebuvau atkases sio forumo,tai kaip ir nebuvo tikslo labai fotografuoti,kai radau si ziniu klondaika,kai kurie jau buvo nuzideja si ziema,daug ziedu pakando,bet dar truputi ir mums paliko,gaila bet nusalo pats graziausias krumasnet nuotraukos atsiminimui neliko,turiu tik tokia, kol vazone buvo