Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka-57

Man rožė su pomidoru įspūdį padarė lotuliukas.gif
Atsakyti
O pas mane leliju selsmas wub.gif

[attachmentid=201165]
[attachmentid=201164]
[attachmentid=201166]
[attachmentid=201167]
Atsakyti
QUOTE(zmogs @ 2010 07 10, 21:57)
Man rožė su pomidoru įspūdį padarė  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zmogs @ 2010 07 10, 21:57)

o cia - nors ir nepaskutinis - bet visgi mados klyksmas: darzoves gelyne biggrin.gif

QUOTE(Tina* @ 2010 07 10, 22:45)
O pas mane leliju selsmas

pirmojre foto atrodo labai darni ziedu kaiminyste thumbup.gif

grazu apskritai tos lelijos. rolleyes.gif
mano oranziniu ''liaudisku'', tik velesnes veisles, tik dabar skleidziasi pirmas ziedas stiprokame pusiau pavesy.
panasu, kad siemet visiskai isvengsiu ju baisiu stagaru vaizdo po zydejimo - visu mano leliju tik galvos su kaklais kyso is po kitu kvietku thumbup.gif pavyko.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 11 liepos 2010 - 00:47
QUOTE(Tina* @ 2010 07 10, 22:45)
O pas mane leliju selsmas  wub.gif

va cia tai spalvos bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2010 07 11, 01:43)
pirmojre foto atrodo labai darni ziedu kaiminyste  thumbup.gif

Specialiai jas kartu sukisau, nes spalviskai juoda lelija atsikartoja baltos viduriuke. Is tiesu jos kaip drauge augti sutvertos.
Atsakyti
Tina*, jei kada kils begalinis noras pasidalyti savo geriu su artimu...prisimink mane...cia turiu galvoje LELIJAS wub.gif , nu labai grazios spalvytes...pas mane eilines-morkavos, geltonos, oranzines
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2010 07 11, 20:37)
Tina*, jei kada kils begalinis noras pasidalyti savo geriu su artimu...prisimink mane...cia turiu galvoje LELIJAS wub.gif , nu labai grazios spalvytes...pas mane eilines-morkavos, geltonos, oranzines

kai kuriom galiu ir as pasidalint,o tokiu grazuoliu itariu ir Tina prisirankiojo zalioj palapinej Vyduno alejoj mirksiukas.gif pas mane irgi zydi beveik juoda ir nuostabiai grazi balta,net MB issiziojo pamates smile.gif
Atsakyti
Pukios jūsų gėlės wub.gif , ypač lelijos (esu svogūninių manjakė lotuliukas.gif ).

Neseniai nusižiūrėjau keliuose kiemuose įdomų medį/krūmą, galvoju, gal kuri nors žinos jo pavadinimą g.gif
Mačiau krūmo dydžio, kitas buvo iki antro namo aukšto viršaus. Lapai kaip smidro. Ką tik nužydėjo baltais/rožiniais pūkeliais.
Nufotografuot nepavyko nes toli nuo gatvės.
Gal kuri supras apie ką čia kalbu.
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2010 07 11, 21:47)
Pukios jūsų gėlės  wub.gif , ypač lelijos (esu svogūninių manjakė  lotuliukas.gif ).

Neseniai nusižiūrėjau keliuose kiemuose įdomų medį/krūmą, galvoju, gal kuri nors žinos jo pavadinimą  g.gif
Mačiau krūmo dydžio, kitas buvo iki antro namo aukšto viršaus. Lapai kaip smidro. Ką tik nužydėjo baltais/rožiniais pūkeliais.
Nufotografuot nepavyko nes toli nuo gatvės.
Gal kuri supras apie ką čia kalbu.

Pažiūrėk - tamarix, eglūnas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo picea: 11 liepos 2010 - 21:46
O pas mane leliju selsmas 

geras selsmas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(zmogs @ 2010 07 10, 23:57)

tuo turbut ir skiriasi vyras nuo moters,as 10minuciu,ieskojau pomidoro doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2010 07 11, 20:37)

Prisiminsiu smile.gif

QUOTE(rozamunda @ 2010 07 11, 21:07)
kai kuriom galiu ir as pasidalint,o tokiu grazuoliu itariu ir Tina prisirankiojo zalioj palapinej  Vyduno alejoj mirksiukas.gif pas mane irgi zydi beveik juoda ir nuostabiai grazi balta,net MB issiziojo pamates smile.gif

Taip, ta pati miela palapine. Sia vasara ne tas galvoj, tai taip ir neaplankiau jos, nors sio bei to reiketu. smile.gif

QUOTE(egis11 @ 2010 07 11, 23:08)
geras selsmas thumbup.gif

Ir lauko augalais domites? smile.gif
Atsakyti