O pas mane leliju selsmas
[attachmentid=201165]
[attachmentid=201164]
[attachmentid=201166]
[attachmentid=201167]
[attachmentid=201165]
[attachmentid=201164]
[attachmentid=201166]
[attachmentid=201167]
QUOTE(zmogs @ 2010 07 10, 21:57)
Man rožė su pomidoru įspūdį padarė
o cia - nors ir nepaskutinis - bet visgi mados klyksmas: darzoves gelyne
QUOTE(Tina* @ 2010 07 10, 22:45)
pirmojre foto atrodo labai darni ziedu kaiminyste
grazu apskritai tos lelijos.
mano oranziniu ''liaudisku'', tik velesnes veisles, tik dabar skleidziasi pirmas ziedas stiprokame pusiau pavesy.
panasu, kad siemet visiskai isvengsiu ju baisiu stagaru vaizdo po zydejimo - visu mano leliju tik galvos su kaklais kyso is po kitu kvietku pavyko.
QUOTE(rokoko @ 2010 07 11, 01:43)
pirmojre foto atrodo labai darni ziedu kaiminyste
Specialiai jas kartu sukisau, nes spalviskai juoda lelija atsikartoja baltos viduriuke. Is tiesu jos kaip drauge augti sutvertos.
Tina*, jei kada kils begalinis noras pasidalyti savo geriu su artimu...prisimink mane...cia turiu galvoje LELIJAS , nu labai grazios spalvytes...pas mane eilines-morkavos, geltonos, oranzines
QUOTE(sobieska @ 2010 07 11, 20:37)
Tina*, jei kada kils begalinis noras pasidalyti savo geriu su artimu...prisimink mane...cia turiu galvoje LELIJAS , nu labai grazios spalvytes...pas mane eilines-morkavos, geltonos, oranzines
kai kuriom galiu ir as pasidalint,o tokiu grazuoliu itariu ir Tina prisirankiojo zalioj palapinej Vyduno alejoj pas mane irgi zydi beveik juoda ir nuostabiai grazi balta,net MB issiziojo pamates
Pukios jūsų gėlės , ypač lelijos (esu svogūninių manjakė ).
Neseniai nusižiūrėjau keliuose kiemuose įdomų medį/krūmą, galvoju, gal kuri nors žinos jo pavadinimą
Mačiau krūmo dydžio, kitas buvo iki antro namo aukšto viršaus. Lapai kaip smidro. Ką tik nužydėjo baltais/rožiniais pūkeliais.
Nufotografuot nepavyko nes toli nuo gatvės.
Gal kuri supras apie ką čia kalbu.
Neseniai nusižiūrėjau keliuose kiemuose įdomų medį/krūmą, galvoju, gal kuri nors žinos jo pavadinimą
Mačiau krūmo dydžio, kitas buvo iki antro namo aukšto viršaus. Lapai kaip smidro. Ką tik nužydėjo baltais/rožiniais pūkeliais.
QUOTE(rasiux- @ 2010 07 11, 21:47)
Pukios jūsų gėlės , ypač lelijos (esu svogūninių manjakė ).
Pažiūrėk - tamarix, eglūnas
geras selsmas
Papildyta:
QUOTE(zmogs @ 2010 07 10, 23:57)
Man rožė su pomidoru įspūdį padarė
tuo turbut ir skiriasi vyras nuo moters,as 10minuciu,ieskojau pomidoro
QUOTE(sobieska @ 2010 07 11, 20:37)
Prisiminsiu
QUOTE(rozamunda @ 2010 07 11, 21:07)
kai kuriom galiu ir as pasidalint,o tokiu grazuoliu itariu ir Tina prisirankiojo zalioj palapinej Vyduno alejoj pas mane irgi zydi beveik juoda ir nuostabiai grazi balta,net MB issiziojo pamates
Taip, ta pati miela palapine. Sia vasara ne tas galvoj, tai taip ir neaplankiau jos, nors sio bei to reiketu.
QUOTE(egis11 @ 2010 07 11, 23:08)
geras selsmas
Ir lauko augalais domites?