Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka-57

O mano pentiniai irgi melynuoja, grizus is Kanaru radau istisa jura po langu wub.gif ziuriu mums abiems nesimiega, bet mano tai toks ritmas, kai nedirbu. Kaifuoju, kai galiu panaktinet, o ir MB fule perziuri uz visa medaus menesi biggrin.gif
[attachmentid=200797]
Ir pukenis pirmakart pukus parode wub.gif
[attachmentid=200798]
Papildyta:
Manoji latviska jau atsigaivaliojo:
[attachmentid=200799]
Ir levanda dziugina, kitas dvi teko atsodint:
[attachmentid=200800]
Atsakyti
mano apsipatenkinusiame gelyne zemos astilbes soka su saulakio lapais

user posted image

user posted image

user posted image

(tuoj, kai prazys gostautine, busiu nelaiminga del spalvu, bet ranka vis tiek nekils ismest)
Atsakyti
O kaip sodru pas tave, net noris ikvept tavo sodo oro wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2010 07 03, 01:02)
atrodo ntarsi tuscia butu, kei nera nei didziosios rozes, nei baltosios raganes

o aš sakyčiau subtiliai ramu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2010 07 02, 23:10)
Na tada jau tiksliai kažką kitą įsūdė tuo pavadinimu.

Nu arba poskiepis šakas išleido g.gif Fu, net palengvėjo biggrin.gif Man labai tas beržas patinka, galvoju, negi jis kažkoks negeras gali būt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2010 07 03, 01:02)
mano irgi:

atrodo ntarsi tuscia butu, kei nera nei didziosios rozes, nei baltosios raganes
(abi mizernos pazemiais gaivaliojasi po tokios ziemos)

O man tai..daug daugiau harmonijos kai ju nera. ax.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(rokoko @ 2010 07 03, 01:26)
mano apsipatenkinusiame gelyne zemos astilbes soka su saulakio lapais

Puikus rakursai!
Atsakyti
Rokoko, astilbė+saulakis+alūnė= thumbup.gif wub.gif
O man tos 'aukštumėlės' gėlyne trūksta blush2.gif gal nebūtinai rožės (nors ir ji ten spalviškai ir visaip kaip kitaip lipo), bet aplamai kokio kompozicinio centro norėtųsi.

Klausimėlis ne į temą ax.gif - pagal kokius požymius galima atskirti, kokiai grupei priklauso raganė, nežinant tikslios jos veislės? Nežinau kaip reikės savo akcijinę staigmeną paruošt žiemai g.gif
Atsakyti
QUOTE(bitule @ 2010 07 03, 20:49)
Rokoko, astilbė+saulakis+alūnė= thumbup.gif  wub.gif
O man tos 'aukštumėlės' gėlyne trūksta  blush2.gif gal nebūtinai rožės (nors ir ji ten spalviškai ir visaip kaip kitaip lipo), bet aplamai kokio kompozicinio centro norėtųsi. 

Klausimėlis ne į temą  ax.gif - pagal kokius požymius galima atskirti, kokiai grupei priklauso raganė, nežinant tikslios jos veislės? Nežinau kaip reikės savo akcijinę staigmeną paruošt žiemai  g.gif

Nufotkink ir atsiųsk man į e- mail, kai atvažiuos raganininkė pas mane indentifikuos.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2010 07 03, 22:10)
Nufotkink ir atsiųsk man į e- mail, kai atvažiuos raganininkė pas mane indentifikuos.

pioneer.gif ryt iš pat ryto.
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz gerus atsiliepimus apie pentinius ir gelyna 4u.gif

QUOTE(leliumai @ 2010 07 03, 06:18)
o aš sakyčiau subtiliai ramu  wub.gif

Sutiinku drinks_cheers.gif , netgi ir ne taip jau ramu, blaiviai uzmetus aki - -pentiniu juk visa ''mase'' biggrin.gif ir kontrastas su nakvisom ryskus. va pas Tina tai ramiai banguoja.

QUOTE(smth1 @ 2010 07 03, 10:26)
Puikus rakursai!

aciu. ypatingu pastangu fotografuojant nereikia - is tiesu man paciai puiku, nes taip viskas ir atrodo naturoj.
va bandziau spygliuociu sodeli fotkint - tik rakursais imanoma.
arba as cia pati isvedzioju zodziu reiksmiu subtilybes blush2.gif

QUOTE(bitule @ 2010 07 03, 19:49)
O man tos 'aukštumėlės' gėlyne trūksta  blush2.gif gal nebūtinai rožės (nors ir ji ten spalviškai ir visaip kaip kitaip lipo), bet aplamai kokio kompozicinio centro norėtųsi. 

Taip, butent ziurint is priekio, centro reikia. O astilbes buvo Roziu spalvos rolleyes.gif
http://i262.photobuc...nofDSCF8571.jpg
O ragane zydedavo 2 kartus... verysad.gif pirmakart pusiau pilnaviduriais dideliais, antrakart tusciaviduriais vidutiniais ziedais.
Is pentiniu puses pakanka paciu pentiniu svorio [bet jie greit baigs zydet su nakvisom, va tada... turiu tik gazaniju pakrasteliui atsargoj... nors, kita verttus, bordiuras toliau tesiasi, ir kitas ruozelis - jau jurginai su pumpurais - taigi ta darzo krastine nebus be ziedu]

Atsakyti

Vienmeciu kompozicija smile.gif

bendrai:
user posted image

atskirai:
http://i262.photobuc...eofDSCF4575.jpg
http://i262.photobuc...nofDSCF4534.jpg

perspektyva:
http://i262.photobuc...eofDSCF4582.jpg
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2010 07 03, 23:01)
Aciu uz gerus atsiliepimus apie pentinius ir gelyna 4u.gif
Sutiinku  drinks_cheers.gif  , netgi ir ne taip jau ramu, blaiviai uzmetus aki - -pentiniu juk visa ''mase''  biggrin.gif ir kontrastas su nakvisom ryskus. va pas Tina tai ramiai banguoja.

Pas mane irgi tuoj bus kontrastas su liguliarija. Geltona ir melyna. Siais metais ji biski uzvelavo, uztat pentiniai labai grazus ir tvirti, nors ju visai neparisusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 03 liepos 2010 - 23:14