Sveikos, išgirdau tokį dalyką, kad karpotasis beržas `Youngii` tipo nenori svirti žemyn, o auga į viršų ar į šonus. Gal auginat, galit pakomentuot? Kažkaip negaliu patikėti, kad kažkas su juo negerai
Sveikos, išgirdau tokį dalyką, kad karpotasis beržas `Youngii` tipo nenori svirti žemyn, o auga į viršų ar į šonus. Gal auginat, galit pakomentuot? Kažkaip negaliu patikėti, kad kažkas su juo negerai
Tai va, ir man pirma mintis tokia buvo - bet kadangi pati nemačiau, tai negaliu tvirtint. Sako, žmonės net svarmenis bandė kabint ir genėt - bet nepasiduoda. Sakau, gal kas susidūrėt...
Tai va, ir man pirma mintis tokia buvo - bet kadangi pati nemačiau, tai negaliu tvirtint. Sako, žmonės net svarmenis bandė kabint ir genėt - bet nepasiduoda. Sakau, gal kas susidūrėt...
noriu paklaus,ar kuri(s) nors auginat puošnmedžius,visterijas ir miskantus-kaip jų priežiūra,žiemojimas ir t.t.man labai gražu,norisi pasisodint dabar mažučius,kad kol statybo svyks paaugtų ir galima būtų išsodint jau nemažus grožius į jų pastovaus augimo vietas
atrodo ntarsi tuscia butu, kei nera nei didziosios rozes, nei baltosios raganes http://i262.photobuc...eofDSCF2390.jpg
(abi mizernos pazemiais gaivaliojasi po tokios ziemos)