Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka-57

QUOTE(zmogs @ 2010 06 29, 17:26)
Gal žinot, ar įmanoma Lt gauti baltų daugiamečių šalavijų?

Šiaip turėtų būti, bet neesu mačiusi. Nebent muskatiniai ir visi kiti plačialapiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Knifofija: 29 birželio 2010 - 18:03
Na kur visos, negi palangoj gulit ? Va tuoj įmesiu pentinius kokie šiemet pas mani pražydo.
user posted image

Atsakyti

thumbup.gif kokie grožiai thumbup.gif
mes planuojam jau kaip ir šiandien kai atsikelsim biggrin.gif važiuot ruošt žolei žemę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 07 01, 00:32)
mes planuojam jau kaip ir šiandien kai atsikelsim biggrin.gif  važiuot ruošt žolei žemę  doh.gif

ar jau visame sklype ruosit seti, ar tik dali? Man tai tas prudas labai rupi lotuliukas.gif . Baisiai tavo namas yra istriges man i sirdi wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 07 01, 01:32)
thumbup.gif  kokie grožiai  thumbup.gif
mes planuojam jau kaip ir šiandien kai atsikelsim biggrin.gif  važiuot ruošt žolei žemę  doh.gif

O kodėl nusprendėt sėti kaip tik dabar blush2.gif ? Juk taip karšta, be laistymo nei iš vietos. Gal verta palaukt bent rugpjūčio, ar šiaip drėgnesnės savaitės ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(bitule @ 2010 07 01, 11:39)
O kodėl nusprendėt sėti kaip tik dabar  blush2.gif ? Juk taip karšta, be laistymo nei iš vietos. Gal verta palaukt bent rugpjūčio, ar šiaip drėgnesnės savaitės  ax.gif ?

Tai paruost zeme nereiskia, kad siandien ses.smile.gif
Atsakyti
Sveikos, išgirdau tokį dalyką, kad karpotasis beržas `Youngii` tipo nenori svirti žemyn, o auga į viršų ar į šonus. Gal auginat, galit pakomentuot? Kažkaip negaliu patikėti, kad kažkas su juo negerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(picea @ 2010 07 02, 10:32)
Sveikos, išgirdau tokį dalyką, kad karpotasis beržas `Youngii` tipo nenori svirti žemyn, o auga į viršų ar į šonus. Gal auginat, galit pakomentuot? Kažkaip negaliu patikėti, kad kažkas su juo negerai  g.gif

O gal pardavėjas ne tą beržą "įkišo".
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2010 07 02, 11:34)
O gal pardavėjas ne tą beržą "įkišo".

Tai va, ir man pirma mintis tokia buvo - bet kadangi pati nemačiau, tai negaliu tvirtint. Sako, žmonės net svarmenis bandė kabint hihihi.gif ir genėt - bet nepasiduoda. Sakau, gal kas susidūrėt...
Atsakyti
QUOTE(picea @ 2010 07 02, 12:08)
Tai va, ir man pirma mintis tokia buvo - bet kadangi pati nemačiau, tai negaliu tvirtint. Sako, žmonės net svarmenis bandė kabint hihihi.gif  ir genėt - bet nepasiduoda. Sakau, gal kas susidūrėt...

Na tada jau tiksliai kažką kitą įsūdė tuo pavadinimu.
Atsakyti
labai gražu pas jus 4u.gif

noriu paklaus,ar kuri(s) nors auginat puošnmedžius,visterijas ir miskantus-kaip jų priežiūra,žiemojimas ir t.t.man labai gražu,norisi pasisodint dabar mažučius,kad kol statybo svyks paaugtų ir galima būtų išsodint jau nemažus grožius į jų pastovaus augimo vietas
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2010 06 30, 22:28)
Na kur visos, negi palangoj gulit ?  Va tuoj įmesiu pentinius kokie šiemet pas mani pražydo.
user posted image

mano irgi:

user posted image

atrodo ntarsi tuscia butu, kei nera nei didziosios rozes, nei baltosios raganes
http://i262.photobuc...eofDSCF2390.jpg
(abi mizernos pazemiais gaivaliojasi po tokios ziemos)
Atsakyti