Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka-57

QUOTE(smth1 @ 2010 06 26, 22:35)
Salta. Is Afrikos juk kilusios. Galima ir nuo mazesnes egzotikos pradeti.. ax.gif

Is klaidu mokomes biggrin.gif Labai jau grazi ta egzotika bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2010 06 26, 23:35)
Salta. Is Afrikos juk kilusios. Galima ir nuo mazesnes egzotikos pradeti.. ax.gif

Džiaugiuosi, kad nepirkau, nes labai jau "viliojo" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2010 06 26, 13:51)
na va, viskas ko prisireikia būna kituose LT kraštuose doh.gif

Gerai ten kur mūsų nėra hihihi.gif (o dėl melsvės, tik duok žinią kai pro šalį lėksi - būtinai ką nors suderinsim 4u.gif )
QUOTE(Knifofija @ 2010 06 26, 21:28)
visas sklypas saulėje, o joms reikia pavėsiu

Šiuo požiūriu aš tikras melsvių siaubas user posted image, nes irgi beveik viskas kepa ant saulės ax.gif. Bet melsvėms atsispirt niekaip negaliu (jau auginu kokį dešimtį skirtingų) stengiuosi ištaikyti joms kokį vėsesnį kampelį, tik ne visada pavyksta, tai kai kurioms tenka pasideginti blush2.gif Pirmą vasaros pusę (ypač tokią vėsią kaip šiemet) tai beveik jokių problemų, tik rudeniop tos saulėtosios labiau pavargsta (lapai gelsteli, truputį skylėm nueina) ax.gif Be to įvairios rūšys skirtingai į saulę reaguoja, kai kurios labai bijo, o kitoms saulė ne itin kenkia.

QUOTE(saulelė @ 2010 06 26, 21:39)
O aš šiemet pirkau melsvę baltais lapais už  mažą šaknelę mokėjau 13.00 lt doh.gif, o ji leidžia žalius lapus  g.gif , nu dar palauksiu kol išbals o jei ne tai jai  taip bus bash.gif

Mano 'Patriot'as (taip pat turi gana daug baltos spalvos), pirmi metai po pasodinimo irgi buvo gana žalias, bet po kelių metų pradeda įgauti tikrą vaizdą. Tai gal dar per anksti spręsti 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(saulelė @ 2010 06 26, 20:39)
O aš šiemet pirkau melsvę baltais lapais už  mažą šaknelę mokėjau 13.00 lt doh.gif, o ji leidžia žalius lapus  g.gif , nu dar palauksiu kol išbals o jei ne tai jai  taip bus bash.gif

QUOTE(Ynka @ 2010 06 26, 21:28)
Pas mane irgi tas pats,ir lenda iskart zali blink.gif

pakartosiu Bitules minti - jei tai pirmameciai daigeliai, tai ''aklimatizavesi'' po metu dvieju pasirodys turbut ''teisingai''.

as turejau geltonlape melsve, bet ji net pavesyje labai greit pazaliuodavo, t.y.geltonavo iki tik issiskleidzia visa lapija. istremiau uz sklypo ribu vieson sauleton vieton, tai dar greiciau pazaliuoja.

o tos baltalapse irgi manau balta spalva ''netrauks'' iki vasaros vidurio, nors taip ir raso ant pakuotes.

as labai dziaugiuosi manais gauta is Olivijos meslve - geltoni krastai panasu isliks visa sezona. gavau 1 skrotele pernai, siemet turiu 1.5 biggrin.gif , bet kitamet tikiuosi gausesnio prieauglio - dziaugiausi isvis kad islindo pavasari.
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2010 06 26, 18:50)
jooo, mano pernai rudenį pasodinti "Red ace" irgi kol kas tik žalioja. Gal reikėtų ir tuo džiaugtis po tokios žiemos, betgi taip žiedų norisi smile.gif

maniske pernai, pirmi metai po persodinimo, irgi tik viena ziedeli kystelejo man ir psio, o siemet (nepriklausomai nuo ziemos) pilnai zydejo. Bet atrodo sios veisles (raudonos, oranzines) vistiek nera tokios gausiaziedes kaip geltonos ar baltos.

Prisilauziau tokiu roziniu pilnaviduriu sakeliu nuo gatviu zeldynu, bandysiu isaknydinti:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 06 27, 08:58)
maniske pernai, pirmi metai po persodinimo, irgi tik viena ziedeli kystelejo man ir psio, o siemet (nepriklausomai nuo ziemos) pilnai zydejo. Bet atrodo sios veisles (raudonos, oranzines) vistiek nera tokios gausiaziedes kaip geltonos ar baltos.
Prisilauziau tokiu roziniu pilnaviduriu sakeliu nuo gatviu zeldynu, bandysiu isaknydinti:

user posted image

Atrodo kaip rozele:)
Atsakyti
QUOTE(saulelė @ 2010 06 26, 21:39)

o jergau,isties brangiai,paprastai jos buna po 5-8 Lt. As savo reikmem prisipirkau Kaune ,vyduno alejoj zalioj palapinej,tokias ju uzuomazgas maiseliuose papigiai bigsmile.gif Visos isziemojo ir subujojo.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 06 27, 09:58)

Koks tai augaliukas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 06 27, 21:31)
Koks tai augaliukas? g.gif

nagi tas pats, apie kuri kalba ejo - krumine sidabrazole / sidabrakrumis / Potentilla fruticosa 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 06 28, 01:31)
nagi tas pats, apie kuri kalba ejo - krumine sidabrazole / sidabrakrumis / Potentilla fruticosa  4u.gif .

bigsmile.gif kiek esu mačiusi, tai visai "nekrisdavo į akis", o čia kaip rožė thumbup.gif
Atsakyti
Vilnietės, turiu tokį pasiūlymą. Galbūt atsirastų norinčių užsisakyti grikių lukštų mulčio? Jį parduoda įmonė, esanti Prienų rajone, bet mažais kiekiais neveža. O nuvažiuoti pačiai ten iš Vilniaus labai jau neapsimoka.. Jeigu padarytume didesnį užsakymą, galbūt jie atvežtų. Maišas (nežinau kilogramų, na bet normalus maišas, tokio dydžio kaip paprasti bulviniai maišai) kainuoja 14.50. Aš pati šitą mulčią išbandžiusi, man jis labai tinka viskam. Labai gražu gėlynuose. Čia šiek tiek įmonė apie jį parašiusi.
Atsakyti
Gal žinot, ar įmanoma Lt gauti baltų daugiamečių šalavijų?
Atsakyti