Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka-57

QUOTE(miklee @ 2010 06 25, 18:52)
sveikutes, jei priimsit, jungiuosi prie jusu ir rodau savo  pirmuosius bandymus

labai šaunūs bandymai thumbup.gif labai gražiai žiūrisi akmeninis gėyno kraštas, gerai, kad akmenys įterpti thumbup.gif neatrodo kaip karoliai, kaip dažniausiai būna, kuomet pakraščiu akmenys tiesiog srikiuojami į eilutę
ir vazoninė kompozicija spalvinga ir gyva thumbup.gif
Atsakyti
miklee, gražus gėlynėlis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simson @ 2010 06 25, 15:39)
Grazus jusu bliudai merginos  4u.gif  Pasirodau ir as

user posted image

tik dabar įžiūrėjau ir noriu paklausti ar dešinėje foto šalia česnako matomas pagaliukas turi kažkokią prasmę? gal taip buvo pažymėta svogūnėlio pasodinimo veta gėlyne? bigsmile.gif jei tik taip gavosi netyčia, tačiau mintis man patiko, nes dažnai prikaišioju svogūninių ir pamirštu, o štai toks pagaliukas ir vaizdo negadina ir vietą pažymi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2010 06 25, 15:09)
laba diena
na ir dar sioks toks gelynas, dar nelabai koks vaizdas kai suzides salvijos  tada manau turetu buti graziau blush2.gif
is sono

Koks cia gyvunas pavaizduotas?
Papildyta:
QUOTE(miklee @ 2010 06 25, 18:52)
sveikutes, jei priimsit, jungiuosi prie jusu ir rodau savo  pirmuosius bandymus
user posted image

Is principo nera blogai - tik gal per didele ivairove ir nera atsikartojanciu grupeliu, kurios vientisumo inestu. Krastas padarytas nekaroliskai, tas gerai. Ziuriu, kad kartojuosi, jolaxus parase.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smth1: 25 birželio 2010 - 19:23
QUOTE(smth1 @ 2010 06 25, 20:22)
Koks cia gyvunas pavaizduotas?

g.gif ne labai supratau blush2.gif
Atsakyti
užkliuvo man už akies vienos melsvės, gal kas auginat ir galėtumėt pasidalinti blush2.gif
Pagrindiniai požymiai:
siauralapės, lapų krašteliai negarbanoti, nebent laaabai lengvai pabanguoti
šviesiai žalios spalvos, be jokių raštų, vienspalvės
auga gražiu krūmeliu kaip fontanas į šalis išlinkusiais lapais
įdomu, kad šiuo metu dar nežydi ir net nesimato žiedkočių (mačiau kapinėse bent dviejose skirtingose vietose, nebent bus nuskainioti žiedkočiai, bet abejoju... unsure.gif )

Bandžiau ieškoti vaizdeliuose, kad rūšį pataikyt, bet kažkaip neaptikau, kad būčiau visiškai tikra. Labai panaši į tą priekyje dešiniau, tik gal ir viduriukas krūmo nėra "pasišiaušęs", kaip minėjau fontanėliu išlinkę lapai:

user posted image

gal dar į šią kiek panaši, tik šoniniai lapai neišgulę, toks įspūdis, kad lapai laikosi ant tvirtesnių stiebelių ir tik patys lapai, o ne jų kotai linksta

user posted image

ar niekas neturit tokios melsvės?
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2010 06 24, 21:00)
[b]įkvėpta rokoko ir aš "bliūdų" mixais užsiėmiau

labai malonu thumbup.gif
zinok, labai uzveda kiekvienas sekmingesnis bandymas mirksiukas.gif , pataps kaip man, smagiu sezoniniu narkotiku biggrin.gif

galiu duoti praktini patarima: jei bliudo ismatavimai leidzia, zydinti augala sodinti i juoda plastikini daiginimo vazona, iskelus krastus 1cm. aplink esanti dekoratyvioji lapija ji tikrai maskuoja.
kam tai reikalinga: tada bliudo augalus galima ''serti'' skirtingu maistu: ziedeliams fosforo [ir kalio], o lapams, kad greiciau isvesetu [jei reikia] - azoto, pvz amonio salietros pavidalu. dabar pastarosios labai reiktu tai dichondrai pvz, bet kadangi ''atskyrimo'' nera, gali zydintys augalai ''iseiti i lapus''.
[zinoma yra ivairiu trasu, ypac vertinu fertigacines ivairiais reikiamais NPK + mikro santykiais - as butent tokias naudoju 3 rusiu, priklausomai, ar tai daigas ar jau paauges, ar lapai ar ziedai]

gaila deriovnioj kur db sedziu, letas netas - tai pries tai esantis pls taip vaizdais apkrautas, kad net neatidaro tu grozybiu, ot..
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2010 06 25, 22:58)

Turbūt apie tokią kalbi g.gif (tik čia dar pavasarinis vaizdas, nelabai išsikerojusi), nes jai kaip tik būdingas labai vėlyvas žydėjimas (net iki rugsėjo nusitempia), tai šiuo metu žiedų ir nesimato ax.gif . Turiu kupstą, mielai pasidalinčiau, jei tik kada reikalų Kauno pusėj turėsi 4u.gif

Miklee, gražus kamputis 4u.gif tik man labai trūksta ko nors aukštesnio palei namo sieną (gal kokia veigelė, lanksva ar koks panašus krūmelis tiktų?) 4u.gif

Visų bliūdai wub.gif vienas už kitą gražesni. Jaučiu kaip neišvengiamai artėja ir man šita stadija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitule: 26 birželio 2010 - 00:03
QUOTE(rokoko @ 2010 06 26, 00:53)
labai malonu  thumbup.gif
zinok, labai uzveda kiekvienas sekmingesnis bandymas  mirksiukas.gif , pataps kaip man, smagiu sezoniniu narkotiku  biggrin.gif

galiu duoti praktini patarima: jei bliudo ismatavimai leidzia, zydinti augala sodinti i juoda plastikini daiginimo vazona, iskelus krastus 1cm. aplink esanti dekoratyvioji lapija ji tikrai maskuoja.
kam tai reikalinga: tada bliudo augalus galima ''serti'' skirtingu maistu: ziedeliams fosforo [ir kalio], o lapams, kad greiciau isvesetu [jei reikia] - azoto, pvz amonio salietros pavidalu. dabar pastarosios labai reiktu tai dichondrai pvz, bet kadangi ''atskyrimo'' nera, gali zydintys augalai ''iseiti i lapus''.
[zinoma yra ivairiu  trasu, ypac vertinu fertigacines ivairiais reikiamais NPK + mikro santykiais - as butent tokias naudoju 3 rusiu, priklausomai, ar tai daigas ar jau paauges, ar lapai ar ziedai]
gaila deriovnioj kur db sedziu, letas netas - tai pries tai esantis pls taip vaizdais apkrautas, kad net neatidaro tu grozybiu, ot..

wow, kiek praktinių minčių thumbup.gif
o į žemę tiems mixams maišiau kažkokių ilgalaikio poveikio trąšų, tai gal kada nors jos suveiks biggrin.gif

QUOTE(bitule @ 2010 06 26, 00:56)
Turbūt apie tokią kalbi  g.gif (tik čia dar pavasarinis vaizdas, nelabai išsikerojusi), nes jai kaip tik būdingas labai vėlyvas žydėjimas (net iki rugsėjo nusitempia), tai šiuo metu žiedų ir nesimato  ax.gif . Turiu kupstą, mielai pasidalinčiau, jei tik kada reikalų Kauno pusėj turėsi  4u.gif

bigsmile.gif taip taip, tikrai tokia thumbup.gif jei Vilniuj niekur neaptiksiu, tai gal tikrai kada reikės pro Kauną prasukti (tenka į Klaipėdą bent kartą-du per mėnesį tarnybiniais reikalais pavažiuoti, kada nors kai viena važiuoti ištaikysiu, tai grįžtant gal reikės prasukt rolleyes.gif )
Atsakyti
Turbūt apie tokią kalbi 

labai grazus vaizdelis thumbup.gif
Atsakyti
aciu uz pastabas, gal ir per daug cia visko pas mane bet , net nezinau ko cia atsisakyt reiktu blush2.gif dar tik antri metai gyvenam nuosavame name, tai viena kampeli prakapsciau ir pabandziau gelyneli pasidaryt, tai cia pirmas mano blynas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2010 06 25, 23:58)

jei neklystu atrodo ,jog panašių melsvių pas Knifofiją yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feniksas45: 26 birželio 2010 - 12:21