Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka-57

QUOTE(kadabra @ 2010 06 25, 12:09)
Iskilo toks klausimelis:
pas mus trinkeles, o salia ju pievute, kuri augdama bando ant ju lipti.
Kaip sutvarkyti pievutes krasta ties trinkelemis? Kazkur esu macius, kad kokius 5cm iki trinkeliu zole neauga. Kaip tai padaryti? Kaip islaikyti tiesia linija?

nejaugi trinkeles neiremintos borteliu, tai kaip jos laikosi, neissikraipo g.gif ?
Atsakyti
laba diena
as vis skaitau ir ziuriu jusu grozius tai prisiruosiau ir savus pasirodyt blush2.gif kam grazu girkit kam negrazu peikit biggrin.gif
na pasirodau ir as savo bliudus
user posted image

user posted image

cia palergoniju piramide
user posted image

na ir dar sioks toks gelynas, dar nelabai koks vaizdas kai suzides salvijos tada manau turetu buti graziau blush2.gif
is priekio
user posted image
is sono
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *SIM*SIUS*: 25 birželio 2010 - 14:14
Grazus jusu bliudai merginos 4u.gif Pasirodau ir as

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simson: 25 birželio 2010 - 14:53
simson jusu nuotraukos kaip is katalogo!

mano batai buvo du.... g.gif
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2010 06 25, 15:09)
nejaugi trinkeles neiremintos borteliu, tai kaip jos laikosi, neissikraipo  g.gif ?

tai kad bortelis gal yra bet vis tiek toji vieta tarp zoles ir borto nelabai kaip atrodo
o man tai problema kad zoles auga tarp trinkeliu, nes trinkeles sudejome kur uzapvalinti kampai, grazu,,,bet...zoles... schmoll.gif Kaip isnaikinti?
Atsakyti
ačiū visoms, kad džiaugiatės bliūdais, kartu su manim mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(Knifofija @ 2010 06 25, 13:56)
Negalėja nepakartoti, nu jau bliūdū gražumas. Prašom sudalyvauti konkurse kartu su rococo.

4u.gif na, jei partija liepia pioneer.gif biggrin.gif

QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2010 06 25, 15:09)
laba diena
as vis skaitau ir ziuriu jusu grozius tai prisiruosiau ir savus pasirodyt blush2.gif  kam grazu girkit kam negrazu peikit biggrin.gif

bliūdus vertinu teigiamai, o štai gėlynėlis man dar prašosi tobulinamas ax.gif
kontūras kažkaip per stipriai dantytas, sakyčiau kaip kokiais tešmenimis vaizdelis virtęs blush2.gif gal ir dėl to taip į akis krenta, kad tarp akmenukus ribojančios juostos ir vejos dar plikos žemės yra.. žodžiu, jei mano rankos pasiektų, bandyčiau švelninti kontūrą,akmenukuose gal kokių perkūnropiū vieną kitą lizdelį įkurdinčiau, nes ir tie dideli akmenys tokie vieniši šviečia...

simson, liux žydėjimas wub.gif bet štai vazonų kompoziciją, jei ji taip ir stovi, o ne nuotraukai sunešei į krūvą, tai norėtųsi paderinti pagal tarą, nes dabar labai jau kiekvienas sau, visi vazonai (ir batas tame tarpe) absoliučiai skirtingi, trūksta a'la rišančio komponento unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Feniksas45 @ 2010 06 25, 13:53)
tenka nuolat apipjauti peiliu ar įrankiu ,kuriuo šalinamos iš tarpų želiančios žolės  smile.gif

panasiai ir dirbau, tik rankomis plesiau. Idomu net pasidare, per kiek laiko zoles visas trinkeles uzgoztu biggrin.gif doh.gif

QUOTE(vida777 @ 2010 06 25, 15:09)
nejaugi trinkeles neiremintos borteliu, tai kaip jos laikosi, neissikraipo  g.gif ?

yra yra, ale, kad dobiliukai tai net per ta borteli persvire. Noreciau juos isnaikinti, bet svarstau ar verta tiek darbo ir lesu deti, plotai labai nemazi, tad teks tikriausiai kitu grazia veja grozetis, o patys turesim pjaunama pieva.
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2010 06 25, 15:52)

bliūdus vertinu teigiamai, o štai gėlynėlis man dar prašosi tobulinamas ax.gif
kontūras kažkaip per stipriai dantytas, sakyčiau kaip kokiais tešmenimis vaizdelis virtęs blush2.gif gal ir dėl to taip į akis krenta, kad tarp akmenukus ribojančios juostos ir vejos dar plikos žemės yra.. žodžiu, jei mano rankos pasiektų, bandyčiau švelninti kontūrą,akmenukuose gal kokių perkūnropiū vieną kitą lizdelį įkurdinčiau, nes ir tie dideli akmenys tokie vieniši šviečia...

nemoku as taip graziai nufotkint taip kaip jus cia visos fotkinat blush2.gif , realiai ziurint man tas vaizdas nera toks blogas ir tie isikisimai taip nekrinta i akis, o salia akmenu kazka galvoju dar pasodint arba tuos akmenis visai patraukt is ten g.gif
Atsakyti
sveikutes, jei priimsit, jungiuosi prie jusu ir rodau savo pirmuosius bandymus
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2010 06 25, 15:09)
laba diena
as vis skaitau ir ziuriu jusu grozius tai prisiruosiau ir savus pasirodyt blush2.gif  kam grazu girkit kam negrazu peikit biggrin.gif
na ir dar sioks toks gelynas, dar nelabai koks vaizdas kai suzides salvijos  tada manau turetu buti graziau blush2.gif
is priekio
user posted image
is sono
user posted image

Man užkliuvo įrėmintas didesniai akmenimis kraštas prie gėlių, vat jį nuėmus vaizdas pagerėtų. ir tarp akmenų reikėtų kokių smilginių, ar kaip sakė jolaxus perkūnropių guotelių įkurdinti. Prie didesnių akmenų irgi kokį augaliuką įterpti.
Atsakyti
http://s56.radikal.r...570f67ab383.jpg[/IMG][/URL][/IMG]
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2010 06 25, 18:55)
Man užkliuvo įrėmintas didesniai akmenimis kraštas prie gėlių, vat jį nuėmus vaizdas pagerėtų. ir tarp akmenų reikėtų kokių smilginių, ar kaip sakė jolaxus perkūnropių guotelių įkurdinti.  Prie didesnių akmenų irgi kokį augaliuką įterpti.

jei gerai supratau tai nuimti tuos akmenis, ir atitverti su ta plasmasine juosta kaip padariau is priekio g.gif

QUOTE(miklee @ 2010 06 25, 18:58)

grazus vazonas ir kiek daug jame prisodinta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2010 06 25, 16:58)
panasiai ir dirbau, tik rankomis plesiau. Idomu net pasidare, per kiek laiko zoles visas trinkeles uzgoztu  biggrin.gif  doh.gif yra yra, ale, kad dobiliukai tai net per ta borteli persvire. Noreciau juos isnaikinti, bet svarstau ar verta tiek darbo ir lesu deti, plotai labai nemazi, tad teks tikriausiai kitu grazia veja grozetis, o patys turesim pjaunama pieva.

yra toks filmas "gyvenimos po zmonijos", ir ka jus manote po 100 metu neliktu zemeje pedsaku beveik.. blink.gif
Atsakyti