Buvo laikas, kai ir as cia gavau bart bet pati ,,uzpjoviau" su kl ne i tema ir visai nelaikau kazkokio piktumo del to, ar pan kartais juk tikrai reikia, kad kazkas graziai trukteltu uz rankoves
QUOTE(Erika20 @ 2010 06 22, 19:27)
lark, parodyk, ka uzsisakei
dar laukiam atsakymo iš vokiečių, kai atvažiuos, būtinai parodysiu .
Dauguma suaugę augalai, bet bus ir keletą tokių, kurių žydėjimo teks palaukti keletą metų.
tai jau aš čia turbūt tokia neetiška
nenorėjau nieko įžeisti. Tik labai įdomu ar žmogus ateina bendrauti, parodyti savo augintines, ar pasijungia dėl reklamos tik tiek
jei jau jungiesi į būrį, tai man atrodo ne tokiu būdu
nenorėjau nieko įžeisti. Tik labai įdomu ar žmogus ateina bendrauti, parodyti savo augintines, ar pasijungia dėl reklamos tik tiek
jei jau jungiesi į būrį, tai man atrodo ne tokiu būdu
QUOTE(lark @ 2010 06 22, 22:46)
dar laukiam atsakymo iš vokiečių, kai atvažiuos, būtinai parodysiu .
Dauguma suaugę augalai, bet bus ir keletą tokių, kurių žydėjimo teks palaukti keletą metų.
laukiu,nesulaukiau :-) dairiaus as po ju puslapi pora dienu,daug kas buvo grazu,daug ko norejau. Is ten kuo daugiau imi tuo labiau apsimoka. Galvojau apie vanda,bet plius tie 20-30lt dar tai galima ir cia pasiimt uz ta 80-100. Va perkant daugiau jau kas kita gautusi,bet pagailejau pinigeliu.
o as siandien gavau dar viena orchideja kaip smagu,kad gimtadienis dar tesiasi beje,grazios naujos gelytes ta geltona tai tokia tikra nekaltybe
QUOTE(Pokahonta* @ 2010 06 21, 13:21)
vajeeeeeeeeeeeetau gražu
aš šiandien irgi dar vienai neatsipyriau spalva realiai tamsesnė ir žiedlapiai kaip aksominiai
sakiau jau nepirksiu daugiau ir vėl
aš šiandien irgi dar vienai neatsipyriau spalva realiai tamsesnė ir žiedlapiai kaip aksominiai
sakiau jau nepirksiu daugiau ir vėl
Nusipirkau ir as Pamaciau, pavarvinau seile, bet kai pamaciau kaina - griebiau
QUOTE(pabirze @ 2010 06 21, 14:35)
dar jų buvo savanorių pr. iki parduotuvės gėlėse
As pirkau draugystes senukuose
Sveikinu diplomuota
Sveikinu naujai iskepta seimyna
prazydo dar keli ziedeliai neseniai pirktos orchidejos
QUOTE(Erika20 @ 2010 06 22, 22:58)
Galvojau apie vanda,bet plius tie 20-30lt dar tai galima ir cia pasiimt uz ta 80-100. Va perkant daugiau jau kas kita gautusi,bet pagailejau pinigeliu.
ten yra tokių vandų, kur pas mus parduotuvėj nė su žiburiu nerasi čia sumokėsi 80-100 už mūsų akiai įprastą, o ten
Tas tai taip,faktas
Laura,o kur foto ?
Lark, ar tik ne Paphiopedilum rothschildianum issirinkai?
Carela, dekui
Carela, dekui
QUOTE(Erika20 @ 2010 06 23, 10:18)
atspėjai , dar šitas lb akis "gadina", galiu neištverti