Tikrai grazus Evaja geliukas
o mano cattleya aclandiae leidzia labai grazu nauja auginuka labai graziai ji auga, toks sveikas augaliukas. Galgi sakau ir ziedeliu kada sulauksiu
Sveikos merginos,
jau ilgai stebiu visas jūsų gėlytes, tai pagalvojau kad gal ir savas parodysiu mano paprastutės "nekilmingos" bet man gražios
labai džiaugiuosi tik vakar pražydusia (dar ne iki galo išsiskleidęs žiedelis) burrageara (taip radau ant vazonėlio parašyta) ir labai ačiū lark už konsultacijas atpažįstant ir persodinant nes pirkau nukainuotą, be žiedų ir nelabai tikėjau kad pavyks atgaivinti
o čia mano šiuo metu žydinti palangė (tik foto nelabai vykusi ) vėliau pabandysiu kiekvienos iš arčiau foto įdėti
na o čia kas nebetilpo ant palangės , pakabinau tiesiog ant sienos (toks primityvus orchidariumas gavosi ) vėliau galvoju daugiau prikabinti kad negražią sieną paslėpti
jau ilgai stebiu visas jūsų gėlytes, tai pagalvojau kad gal ir savas parodysiu mano paprastutės "nekilmingos" bet man gražios
labai džiaugiuosi tik vakar pražydusia (dar ne iki galo išsiskleidęs žiedelis) burrageara (taip radau ant vazonėlio parašyta) ir labai ačiū lark už konsultacijas atpažįstant ir persodinant nes pirkau nukainuotą, be žiedų ir nelabai tikėjau kad pavyks atgaivinti
o čia mano šiuo metu žydinti palangė (tik foto nelabai vykusi ) vėliau pabandysiu kiekvienos iš arčiau foto įdėti
na o čia kas nebetilpo ant palangės , pakabinau tiesiog ant sienos (toks primityvus orchidariumas gavosi ) vėliau galvoju daugiau prikabinti kad negražią sieną paslėpti
super palange
QUOTE(tviga @ 2010 07 11, 00:19)
labai ačiū lark už konsultacijas atpažįstant ir persodinant nes pirkau nukainuotą, be žiedų ir nelabai tikėjau kad pavyks atgaivinti
atsiprašau , bet gal supainiojot, kažko sklerozė man
Lb gražios ir koks įdomus pakabinimas, čia patys darėt ar kur pirkot?
tviga, pasakiškas grožis
Ačiū už pagyrimus
nu tikrai nesupainiojau, nes tik jūs ir parašėte kaip jas persodinti, tik kitoj temoje klausinėjau kur apie priežiūra buvo
o tuos pakabinimus pati iš vielos sulanksčiau , nes vazonėlius jau turėjau, o jau padaryti pakabinimai kiek radau pirkti man per dideli vis buvo
QUOTE(lark @ 2010 07 11, 09:52)
atsiprašau , bet gal supainiojot, kažko sklerozė man
nu tikrai nesupainiojau, nes tik jūs ir parašėte kaip jas persodinti, tik kitoj temoje klausinėjau kur apie priežiūra buvo
o tuos pakabinimus pati iš vielos sulanksčiau , nes vazonėlius jau turėjau, o jau padaryti pakabinimai kiek radau pirkti man per dideli vis buvo
QUOTE(tviga @ 2010 07 11, 10:51)
Labai grazios jusu gelytes
QUOTE(nila_ks @ 2010 07 11, 11:01)
Ačiū
įdedu kelias foto iš arčiau
geltona su violetiniu viduriuku, viena šaka jau seniai žydi tai ir žiedeliai išbluko, o nauji matosi du viršuje ryškūs
prieš kelias savaites buvo ryškesni, va tokie
šias tris violetines pirkau nukainuotas visai be žiedelių, tai nežinojau net kokios spalvos bus (tikėjausi bus skirtingos, bet visos violetinės tik skirtingo atspalvio) tik foto nelabai tikra spalva išėjo, pirma ir trečia realiai dar ryškesnės
geltona, realiai spalva ryškesnė (nesileidžia gražiai fotografuojama
ši geltona su smulkiais taškiukais taip pat jau baigia žydėti, tai žiedeliai paskutiniai ir išblukę. Kai žydi, tai vienu metu išleidžia tris žiedstiebius (jau du kartus iš eilės), o po žydėjimo jie patys po vieną nudžiūsta
ta pati tik prieš kelias savaites
kol kas tiek, vėliau dar kelias foto įkelsiu
tviga rinktiniai geliukai
Lerikyte ačiū, bet tikrai nerinktiniai, visai paprastučiai kaip aš vadinu "maximiniai" nes tikrų rūšinių neturiu, o labai norėčiau Be to beveik pusę šių gėlių pirkau smarkiai nukainuotas ir vis gelbėjau kažkaip pamatau nuvargusias parduotuvėje ir pasigailiu
štai dar kelios
geltona dryžuota, tokias daug kurios turi
ta pati geltona dryžuota, balta ir švelni rožinė(gal labiau violetinė)
ta pati švelni iš arčiau (mano mylimiausia)
o šios splavos net nupasakoti nemoku taip pat labai švelni spalvytė, ant vazonėlio radau parašyta "margarita" tai gal čia koks pavadinimas jos jei tokių būna
Na va tiek, dar kelias turiu nežydinčias tai jau kai pražydės vėl pasigirsiu
štai dar kelios
geltona dryžuota, tokias daug kurios turi
ta pati geltona dryžuota, balta ir švelni rožinė(gal labiau violetinė)
ta pati švelni iš arčiau (mano mylimiausia)
o šios splavos net nupasakoti nemoku taip pat labai švelni spalvytė, ant vazonėlio radau parašyta "margarita" tai gal čia koks pavadinimas jos jei tokių būna
Na va tiek, dar kelias turiu nežydinčias tai jau kai pražydės vėl pasigirsiu
Oi kaip grazu, kiek ziedu o tie tvirtinimai prie sienos kokie superiniai, o svarbiausio pacios gaminta gudros mes moterys
Kas liecia uzsakyma, surinkau zinutes is:
Evaja
misterija
Lerikyte
egis11
sokejuke86
Gal dar kas susigundys? ar ne vienos (-o) nepraleidau? butu gerai gauti jusu el.pastus ir suzinot is kokio miesto.
Su manim busim 6, suma uzsakymo nemaza, bandysiu issiprasyt nemokamo atsiuntimo.
Kas liecia uzsakyma, surinkau zinutes is:
Evaja
misterija
Lerikyte
egis11
sokejuke86
Gal dar kas susigundys? ar ne vienos (-o) nepraleidau? butu gerai gauti jusu el.pastus ir suzinot is kokio miesto.
Su manim busim 6, suma uzsakymo nemaza, bandysiu issiprasyt nemokamo atsiuntimo.
Tviga, tai jus junkites prie uzsakymo, bus proga isigyti rusine
Tina, gal skelbimu puslapyje dar paminek apie tai?
Tina, gal skelbimu puslapyje dar paminek apie tai?