aga, žiauriai pasisekė, jis dar pilnai neišsiskleidęs pagal mane .
Nežinojau, kad gausiu žydintį, čia man superinė staigmena.
Nu kaifuoju kaip reikalas, visi vokietukai liuksiško stovio , o vandutės pasodintos, kaip aš ir mėgstu auginti
lark , ohoho pasiseke arba nusipelnei greiciau jau
Is roelke uzsisaket? Mano tai Roelkiukai mazuciai, letai auga. Dendrobiumas tai visai uzsibaige. O stuartiana ugtelejo, bet nezymiai. Bet cia jau as ko gero nemoku augint
Tina, iš čia vyko užsakymas http://www.orchideen.com/Shop/
QUOTE(nila_ks @ 2010 07 09, 11:51)
Ateinu ir as issiviepus ligi ausu Parsiveziau grozi namo, kokios norejau tokia ir gavau, kaip ir tavo Lerikyte Neveltui kelione i miesta, nors ir dienas sumaisiau pas daktara , reiks rytoj, bet uztat nusipirkau sia geltonziede:
labai gražutė, noriu ir aš tokios
QUOTE(nila_ks @ 2010 07 09, 16:01)
ach kaip gražu Šaunuolė nila
QUOTE(orile1 @ 2010 07 09, 16:14)
labukas noriu parodyti jums savo siandienos pirkinuka
irgi labai graži
giriuosi toliau
sokejuke86, saidutea -
lark - labai faina augaliuka atsiunte, super
Evaja - kokia idomi ir spalva jegiska
lark - labai faina augaliuka atsiunte, super
Evaja - kokia idomi ir spalva jegiska
evaja kaip si vadinasi
Evaja,super tavo masdevallia Ir dar per toki karsti prazydo Pas mane dvi kazka zada,bet bijau ,kad sitie karsciai joms ne i gera
QUOTE(rodostoma @ 2010 07 10, 16:27)
Evaja,super tavo masdevallia Ir dar per toki karsti prazydo Pas mane dvi kazka zada,bet bijau ,kad sitie karsciai joms ne i gera
Masdevallia.... stengiuosi dėl jų.... kaip galima vėsumos suteikti
antroji irgi tuoj žydės ir brassia tuoj... žodžiu, liepa man padovanojo daug žiedų ir daug džiugių akimirkų. Kalbu ne tik apie orchidėjų žiedus- visas laukas žydi
QUOTE(lark @ 2010 07 10, 09:28)
Nežinojau, kad gausiu žydintį, čia man superinė staigmena.
įsivaizduoju kaip smagu
ne nu merginos, kokios jūs šaunuolės, kad tokius grožius auginat ir sugebat pražydinti