Sveikos,senai buvau uzsukus su savo gelytem.Tik paskubom perzvelgdavau jusu visu grozius,pasigeredavau Buvau ziauriai uzsiemus,tai va dabar atradus laiko noriu pasigirti Jau savaite,kaip zydi mano vanduke,ir keletas nauju pirkinuku.Tiesa jau daug pas kurias matytu.Nebezinau jau net ka su kuo sveikinti,kiek jus cia groziu prirodete,ir pripirkote Visu orchytes labai,labai grazios
visu labai grazios orchytes.sanlong,antroje nuotraukoje lygiai kaip ir mano
Papildyta:
rodostoma,nu nieko sau siurprizas!kol rasiau savo zinute,kokiu groziu cia atsirado.gelytes tikrai ispudingos.visos tokios neiprastos labai grazios
Papildyta:
rodostoma,nu nieko sau siurprizas!kol rasiau savo zinute,kokiu groziu cia atsirado.gelytes tikrai ispudingos.visos tokios neiprastos labai grazios
rodostoma, super! Apie vandą nekalbėsiu, bet man tas phalaenopsis morkiniu viduriu koks įdomus...
Aciu mergicos,uz grazius pagyrimus mano orchytem
rodostoma ohoho man ta geltona ruzavais taskais, ji irgi is elegant serijos? kur pirkai?
QUOTE(Erika20 @ 2010 06 30, 22:28)
rodostoma ohoho man ta geltona ruzavais taskais, ji irgi is elegant serijos? kur pirkai?
Aš tokią vakar nusipirkau Vilniaus Žirmūnų Hyper Rimi Tik gėlėse, tik nufotografuot nebuvo kada. Čia Karin Aloha iš Elegant orchids. Vakar buvo dar kokios 8 likę (45 Lt)
QUOTE(Erika20 @ 2010 06 30, 23:28)
man irgi,ta superine
QUOTE(Uogienė @ 2010 06 30, 09:41)
dingo?
maniškė tik lapus auginasi,o šaknys sakyčiau lėtokai auga,vis pailsėt sustoja ,jau norėjau atsisveikint,bet dabar kai žiedus pamačiau tai susilaikysiu dar kuriam laikui
QUOTE(rodostoma @ 2010 06 30, 22:43)
Sveikos,senai buvau uzsukus su savo gelytem.
ojojoi
QUOTE(misterija @ 2010 06 30, 22:56)
aš būčiau vilkdagius persodinus
Būtų buvę protingiau, bet kad jų tokie priaugę kelmai pagalvojau, kad bus labai sunku įveikti
Rodostoma aš tiesiog apšalus nuo vandutės ir kitų orchyčių grožio
QUOTE(Astersita @ 2010 06 30, 16:21)
Labai gerbiu jūsų nuomonę, bet pas mane jos auga gerai be jokių išskirtinių sąlygų, todėl ir sakau, kad nereiklios O kad jos įrašytos į raudonąją knygą tikrai žinau bet nemanau, kad auginti tai kas nyksta yra nuodėmė, man rodosi atvirkščiai Kažkada aš jas pirkau (pora augaliukų), o pati tikrai jomis neprekiauju
O gaila, kad neprekiauji. Net silpna darosi kaip norėčiau lauke orchidėjų. Pabandysiu Kauno botanikos sode paklausti. Gal parduotų.
Rodstroma, jau koookia vandutė.