viskas čia į temą , aš rašiau apie kelionę lėktuvu.
Nesinorėtų tikėti, kad man melavo, na bet kas čia žino
ne,lektuvu viskas kitaip. ten tikrina taip ar taip.ir del saugumo sumetimu.o su savo masina viskas kitaip.nera tokios grieztos kontroles kaip su lektuvais
man atrodo irgi, kad i tema apie orch pirkima
Į temą, ir man buvo labai įdomu išgirsti.
lakr, zuzla, kažin ar galėsim pasigirti "krovinį" gavę - niekas nežydės, salotas gausim
lakr, zuzla, kažin ar galėsim pasigirti "krovinį" gavę - niekas nežydės, salotas gausim
QUOTE(Evaja @ 2010 06 29, 09:38)
ką te salotas rodyt
vistiek turesit rodyt, kitaip neauks
joks cia varazyjimas vistiek teks rodyt, nepasislepsit
QUOTE(Šilingė @ 2010 06 28, 21:07)
Tiesiog tie popieriukai kitaip kainuoja, bet net iš Tailando vandas lagaminuose (nedokumentuotas) vežasi žmonės
aš rankiniam bagaže specialiai supakuotus vandų augalėlius parsivežiau iš Thailando... pirkau aerouoste ir nieks nieko nesakė, net ir Vokiečiai tikrindami neprisikabino tik galima ribotą kiekį jų vežti, tiksliai nepamenu, bet lyg ir ne daugiau 4 augalėlių indeliai turi būti... taip, kad ir lėktuvu galima parsivežti
tik kad aš tų vandų žydėjimo dar ne vienus metus lauksiu labai maži tie augalėliai pas mane, guli sau ant kiminų ir augina šakneles ir lapukus... jau vaikas zyzia, kada tu juos greičiau sodinsi
QUOTE(Erika20 @ 2010 06 28, 21:13)
Bet ar ne Sengene kartais LT ir Nyderlandai ? tada isvis mazas sansas, kad kas i masina lystu, nors... gal ir lystu, bet del kitokiu augalu
ką tuom nori pasakyti? kad olandai ne šengene? tai kiba paso reikalauja pas juos ant sienos?
vežiausi kvietkas iš vokietijos mašinoj ir niekam nekliudė