Nesigrauzk juk tikrai aisku,kad ne specialiai uzaugs nauji ir lauksim pasirodant
Tiek dienu peraleidau ir visu ziedai nuostabus, grazus, nepakartojami
QUOTE(borjomi @ 2010 06 27, 11:44)
ir laukiam jusu gelyciu zydejimo
ir pačiai labai smalsu
ir dar viena leidžia žiedstiebį, taip pat kelis metus nežydėjusi
QUOTE(miklee @ 2010 06 27, 11:56)
jungiusi prie jusu, jei priimsit, ir rodausi savo dvi siuo metu zydincias
pirmoji kokia gražutė
QUOTE(Camea @ 2010 06 27, 16:46)
Dar tokio gausaus naminio zydejimo nebuvo pas mane! priskaiciavau 74 ziedus
oho kokia žiedų gausa
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 06 27, 19:54)
Na va giriuosi ir aš gėlyte, kuri Pokahontos dėka pas mane atkeliavo Ačiū
tikrai nėra už ką
QUOTE(Aga @ 2010 06 27, 20:16)
Nu ką, galiu pasigirt pagaliau ir aš.
va čia taip grožis pirmos dvi
QUOTE(Erika20 @ 2010 06 27, 21:23)
o cia prazydo mano neziniuke is seniu
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 06 27, 19:54)
Ir aš labai Deboros noriu.. Jeigu užmatytumėt kur (aišku geriausia Vilniuje), šūktelėkit prašau
Pas mane iŠ Kauno pro uteną deborytė atkeliavo
meilei ribu nera
Tiesa, praeitą savaitę buvau Švedijoje, tai kyštelėjus nosį į kelias gėlių parduotuves, mačiau tikrai gražių phalaenopsių (deborų irgi, su dviem žiedstiebiais) už minimalią akcijinę 100 Lt kainą Aišku, ten viskas žymiai brangiau, bet net ir pagal jų kainų lygį tai tikrai gana brangu...
QUOTE(lialkaa @ 2010 06 24, 16:39)
sveikos
gimtadienio dovana
girdejau, kad labai greitai prazistanti ir is tikruju, siandien pastebejau, kad dar trys sakeles pradeda listi gal jau issiaiskinot pilna vardeli? nes pas mane irgi tik su puse vardo : Thimoty Cri...
gimtadienio dovana
girdejau, kad labai greitai prazistanti ir is tikruju, siandien pastebejau, kad dar trys sakeles pradeda listi gal jau issiaiskinot pilna vardeli? nes pas mane irgi tik su puse vardo : Thimoty Cri...
Ar tik čia nebus "Timothy Christopher"
nuoroda
Nuostabi, aš tokios irgi labai norėjau , mačiau pas Pelę snaudalę ir dar pas kažkurią merginą, bet nebegavau ermitaže. Jei pamatytumėte Vilniuje, gal galite informuoti, būčiau dėkinga.
P.S. Sveiki visi "ligoniukai", priimkite ir mane į savo būrį. Ar taip, ar taip, vyras jau pradėjo taip mane vadinti, bet manau nepelnytai, nes tik 5 turiu. Bet priklausomybę orchidėjoms tai jaučiu didžiulę. Ir apskritai, ši tėma tokia, kad "liga" tik aktyvėja, galvojau nebesilankysiu čia ir nebepirksiu, bet, kad negaliu . . . Visų gėlytės nuostabios, vienos už kitas gražesnės, tai kur čia paskui nebegalvosi apie jas
as gundausi vasara kokia olandija aplankyti, ten geles realiai pigiausios turetu buti. bet i kuria puse eit ju ieskot? aisku, ne del ju vaziuociau
turiu tik 5 orchidejas, bet arteja gimtadienis
tai vat 3 zydi, viena rozine leidzia ziedstiebi o kita miega jau puse metu
tai vat 3 zydi, viena rozine leidzia ziedstiebi o kita miega jau puse metu
Adera, si tikrai panasu, kad Timothy Christopher. bet daug yra ir panasiu, kuria ir as turiu tai skiriasi ziedlapiu issidestymas ir liezuvelis net kitoks, nzn ar matysis skirtumas