Dar tokio gausaus naminio zydejimo nebuvo pas mane! priskaiciavau 74 ziedus
camea, koks gausus zydejimas
Mikle, sveika prisijungus, grazios gelytes
Mikle, sveika prisijungus, grazios gelytes
Na va giriuosi ir aš gėlyte, kuri Pokahontos dėka pas mane atkeliavo Ačiū
sokejuke, pagaliau tu ja gavai
Taaaip Ir dar gryžusi iš kaimų puoliau laistyti savo orchyčių ir kai ką pas kelias užtikau tik dar girtis bijau, jei viltys pasiteisins kada nors pasirodysiu
pasigirk , geriau augs as irgi lauke palikta ,,cambria,, kilnojau, ziuriu ziedstiebis lenda
Nu ką, galiu pasigirt pagaliau ir aš. Prieš porą mėn jau buvau nusprendus visas salotas mest velniop, nes nežydi niekad, nervus gadina, nors kiek popinu. O bet tačiau, iškeikus pradėjo leist žiedkočius.
Vieną miniuką nusipirkau parodoj prieš kokius 5 metus jau nužydėjusį, tai tiek metų ir nežydėjo, nežinau nė spalvos, dabar laukiu kol išsiskleis. Turiu dar dendrobį, jau kokie 7 metai nežydi
O čia ne visi dar prasiskleidę, tas rožinis falenopsis dar n šakų leidžia naujų
Vieną miniuką nusipirkau parodoj prieš kokius 5 metus jau nužydėjusį, tai tiek metų ir nežydėjo, nežinau nė spalvos, dabar laukiu kol išsiskleis. Turiu dar dendrobį, jau kokie 7 metai nežydi
O čia ne visi dar prasiskleidę, tas rožinis falenopsis dar n šakų leidžia naujų
Aga, nezydejo nezydejo, bet kai suzydejo tai nieko sau
Nu jo, liko tik kažkokiu būdu dendrobį nežydintį paveikt, o tai salota šitiek metų, vaikus krūvom leidžia, vieni miršta, kitus leidžia
Dabar labai laukiu miniuko spalvos, taip įdomu kas ten bus
Dabar labai laukiu miniuko spalvos, taip įdomu kas ten bus
tai gal pakeitet koki prieziuros elementa, kad taip staiga visi kartu phalaenopsiai suzydejo?
Nu ant palangės sudėjau šiemet, nors anksčiau nukepdavo man jos ant palangės daugiau viskas tas pats, tik gal vandens daugiau pilu ir palieku mirkt jame, trąšos tos pačios.
tai matomai nuo palanges naktim gavo mazesnes temperaturos, tada gavosi skirtumas tarp dienos nakties, ko jiems ir reikia zydejimui
o cia prazydo mano neziniuke is seniu
o cia prazydo mano neziniuke is seniu