QUOTE(lark @ 2010 06 25, 13:38)
J*G*, o kas čia keisto, vienų vyrų negali atitraukt nuo alaus lentynų, kitų.. nuo orchidėjų
na prie orchidėjų vyrų nedaug matau ir pokalbis girdimas būna maždaug toks-ko čia stovi? imk jei imi ir einam -ko alaus ar žvejybos reikmenų skyriuose nesigirdi
va prisiminiau,viena iš čia jau nepasirodančių orchidėjų augintojų irgi ''guodėsi'',kad vyras ''juodai įklimpo'' į gėles kai pasakiau,kad džiaugčiausi tokiu vyru ji pasakė,kad jos vienos užteko,o tai dabar gėlių nebegauna (skintas turėjo galvoje)
o aš džiaugiuosi,kad mano jau nesikiša -prarado bet kokią viltį
na prie orchidėjų vyrų nedaug matau ir pokalbis girdimas būna maždaug toks-ko čia stovi? imk jei imi ir einam -ko alaus ar žvejybos reikmenų skyriuose nesigirdi
o mes megstam pasitart,ka imt as turiu daug hobiu,bet dziaugiuosi,tuo ,kad nors viena turim bendra
egi11, saunu dovana tai tikrai super
Lark 2 in 1 labai grazus spalvu kontrastas
Latinute, laukiam daugiau foto
Naujute, katleja ziauriai simpatiska
Lark 2 in 1 labai grazus spalvu kontrastas
Latinute, laukiam daugiau foto
Naujute, katleja ziauriai simpatiska
QUOTE(lark @ 2010 06 25, 11:45)
Kadangi niekuom pasigirt negaliu, rodau savo dvigubą grožį iš serijos "O gėlės man tinka"
labai dailus jūsų grožis jau kitoje temoje esu mačiusi
sveikutės
kiek grožių pridėjot, net seilės varva bežiūrint
lialkos gėlytės labai patiko
keleta idomiu phalaenopsiu maciau kauno akropolyje, bet nebuvo tokio, kuris nebutu panasus i turima. Buvo simpatiskas ryskiai geltonas su ryskioms oranzinemis gyslomis, beje ir nuolaida dabar tai 16,99
QUOTE(egis11 @ 2010 06 25, 15:08)
o mes megstam pasitart,ka imt as turiu daug hobiu,bet dziaugiuosi,tuo ,kad nors viena turim bendra
na ir šaunu
tiesa, ar niekas nebande siustis is ebay kokios orch?
nesusilaikiau... vakar dienos naujoke
koks idomus ziedas, noreciau pamatyti is arciau
QUOTE(Erika20 @ 2010 06 25, 18:05)
koks idomus ziedas, noreciau pamatyti is arciau
va, prasau, gal tik ji nera tobulas, su defektu kokiu... bet man labai grazus ir sveikas augalelis pasirode
aha tikrai. idomu, kokie kiti ziedai bus. as irgi viena turiu su defektuotais ziedais, bet parduotuviniai geri buvo, idealus