aciu merginos labai padejot,bet va kazka reiks galvot nes paveiksliukas mazas o rankinukas didesnis,tai kisene darysiu didesne ,i krastuose rankenas prisiusiu o pav prisiusiu prie kisenes.
inesiuuu juosta pirkau prie senojo turgaus,tokia parduotuvele ant laiptuku,ten visko yra,siulai,furnitura.o va ten kur mudvi pirma karta viena kita matem,dvi bobulkos,sakau rankenu ieskau,sako zalios ,raudonos,ir dar kazkokios,sakau parodykit,tai nenoredama trauke ,nes rudos ieskojau.o ten kitoj parduotuvej pavyko suderinti.
niu kad pirma kart tave maciau prie vaiku pasaulio pas ta moteriske o ten prie seno turgaus gal burdoj?
QUOTE(Ameera @ 2010 06 22, 16:07)
Aš iš kitos pusės kitą storesnio popieriaus lapą klijuoju, šiek tiek kitos, priderintos spalvos. Per pusę jį perkerpu, dar pamažinu iki reikiamo dydžio ir klijuoju arba abu, arba tik ant siuvinio pusės.
aišku, ačiū
QUOTE(Little angel @ 2010 06 23, 08:34)
Na bet kurioje dirbtuvėje yra pigiausi rėmai ir pigiausias stiklas. Aš renkuosi ne tai kas pigiausia, o tai kas labiausiai tinka prie darbo... Stiklas TIK matinis...
Matinis stiklas toli gražu ne visada tinka Reikia žiūrėti ant paveikslėlio uždėjus, kuris geriau. Tamsiam paveiksliukui matinis paprastai gražiai atrodo, o šviesų padengia kaip rūku ir atrodo, kad ten ne stiklas, o kažkoks prastos plastmasės gabalas
niu kad pirma kart tave maciau prie vaiku pasaulio pas ta moteriske
pas ta pacia o ta parduotuvele ne per paradines i turgu einant ,o kur auto ivaziuoja i turgu ,ir kitapus gatvej kampe ant laipteliu.priesais ciuziniu parduotuve.
aaa tai ten delfino turgus arba egles
ne senasis turgus kur burda ,kur neringos statula,svyturys.
sveikos panelytes siuvinetojos visai buvau primirsusi siuvinejima,bet vel uzejo noras siuvineti,tad vel gryztu pas jumis
Parodau savo labiausiai sukritikuotą darbą, bet žmonės, kurie jį gavo dovanų (mano tėvai) be galo patenkinti.
[quote=Florestina,2010 06 23, 14:18]
Parodau savo labiausiai sukritikuotą darbą, bet žmonės, kurie jį gavo dovanų (mano tėvai) be galo patenkinti.
o kodel jis sukritikuotas? Man labai grazus
QUOTE(garze @ 2010 06 23, 13:23)
Jis yra skirtas siuvinėti ant baltos aidos. O aš pasirinkau juodą aidą, nes baltos neturėjau.
net nepasakyciau, kad ji reik siuvinet ant baltos
as pagalvojau kad melynas.nes fotografuotas is sonoir taip atrodo.