Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 92 tema

QUOTE(Uodegyte @ 2010 06 22, 23:07)
merginos noriu patarimo.siusiuosi papludymio rankine,noriu issiuvineti du darbus ir susiuti juos kartu ir priderinti juos prie rankines.ar reikia ju ?ar graziai ir be ju.nes vyras visiskai nepadeda. schmoll.gif daugiau neturiu ko paklausti  unsure.gif

user posted image
siuos abu siusiuti kartu
http://s001.radikal....17bc0c2d19e.jpg
ir panasiai turetu gautis
http://s55.radikal.r...918b9a176ce.jpg

Man gal gražiau vienas darbelis g.gif
Atsakyti
ta prasme be to antro ''cairo''?
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2010 06 23, 00:00)
Man gal gražiau vienas darbelis  g.gif

Man ir atrodo graziau butu va taip kaip foto su vienu zydru paveiksleliu ax.gif Du manau butu per daug....Gal geriau dvi rankines daryt g.gif
Atsakyti
Tai gal dėt vieną iš vienos pusės, kitą iš kitos - kaip bepaimsi, gražumas matysis ir tarsi kitokia tašė thumbup.gif
Atsakyti
as dar del reminimo papasakosiu - reminau viena metrikiuka draugei... ejau i tokia uzspelta dirbtuvele, tai siaip su pigiausiu remeliu, pasportu ir stiklu iremino didesni nei A4 lapas formato paveiksliuka uz 30 lt

po to kita metrikiuka ejau reminti i Panorama... vyras nese, tai jis kazkodel issirinko matini stikla ir kazkoki mandresni remeli, nors sakiau, kad imtu pigiausia, bo brangu blush2.gif ir be pasporto mazesnis nei A4 formato paveiksliukas kainavo 75 lt blink.gif doh.gif:

siaip jie sake su pigiausiu remeliu ir stiklu ir pasportu vis tiek butu dvigubai beveik brangiau nei toj uzsleptoj dirbtuvelej... tai dabar eisiu tik i ja matyt...

nors ir biski ne taip, kaip norejau tigriuka mano iremino, bet jie cia nekalti, pati nepasitikslinau, o jie matyt derino pagal save... smile.gif

kai prisiruosiu ikelsiu nuotraukas teismui cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2010 06 23, 02:31)
Tai gal dėt vieną iš vienos pusės, kitą iš kitos - kaip bepaimsi, gražumas matysis ir tarsi kitokia tašė  thumbup.gif

Aš ir taip daryčiau, jei nori dviejų drinks_cheers.gif Bet manau užtektų ir vieno vienoj pusėj. Juk ta pusė, kurią glaudiesi prie kūno nešdama, tai trinasi į drabužius, odą, tai greit susiteps ir bus nebegražu. Gaila darbo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2010 06 23, 07:53)
as dar del reminimo papasakosiu - reminau viena metrikiuka draugei... ejau i tokia uzspelta dirbtuvele, tai siaip su pigiausiu remeliu, pasportu ir stiklu iremino didesni nei A4 lapas formato paveiksliuka uz 30 lt

po to kita metrikiuka ejau reminti i Panorama... vyras nese, tai jis kazkodel issirinko matini stikla ir kazkoki mandresni remeli, nors sakiau, kad imtu pigiausia, bo brangu blush2.gif ir be pasporto mazesnis nei A4 formato paveiksliukas kainavo 75 lt blink.gif doh.gif:

siaip jie sake su pigiausiu remeliu ir stiklu ir pasportu vis tiek butu dvigubai beveik brangiau nei toj uzsleptoj dirbtuvelej... tai dabar eisiu tik i ja matyt...

nors ir biski ne taip, kaip norejau tigriuka mano iremino, bet jie cia nekalti, pati nepasitikslinau, o jie matyt derino pagal save... smile.gif

kai prisiruosiu ikelsiu nuotraukas teismui cool.gif

kur si dirbtuvele? ir apskritai kur vilniuje pigiai ir graziai remina?
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2010 06 23, 00:31)
Tai gal dėt vieną iš vienos pusės, kitą iš kitos - kaip bepaimsi, gražumas matysis ir tarsi kitokia tašė  thumbup.gif

as va sita varianta rinkciausi
Uodegyte,dabar pasakok kur tokius rankenu dirzus radai pirkt? unsure.gif man reikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inesiuuu: 23 birželio 2010 - 07:20
QUOTE(garze @ 2010 06 23, 08:11)
kur si dirbtuvele? ir apskritai kur vilniuje pigiai ir graziai remina?

nezinau ar TEN pigiai ir graziai, nes pirma karta tiesa sakant kazka reminau, o dirbtuvele Vytauto g, priesais Vaiku raidos centra Zveryne, kur tiltas per upe...
Atsakyti
Uodegyte, aš siūlyčiau daryti vieną, o abudu nebent iš abiejų pusių, bet tada tas kitas nusitrins į šoną, taigi, patariu daryti tik su vienu. O tas vienas melsvų atspalvių paveikslėlis tikrai papuoš ir pagyvins thumbup.gif rankinę. Ir dar tada patarčiau tą paveikslėlį tvirtinti aukščiau, na kad jo apačia prasidėtų nuo baltos juostos viršaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diudas: 23 birželio 2010 - 07:34
Na bet kurioje dirbtuvėje yra pigiausi rėmai ir pigiausias stiklas. Aš renkuosi ne tai kas pigiausia, o tai kas labiausiai tinka prie darbo... Stiklas TIK matinis...

Jei šiai dienai nėra pinigėlių normaliam rėmui, o tik pigiausiam, tai gal geriau pasitaupyti ir tik tada nešti rėminti... Nes po tavo parašymo, tai... Nesvarbu kaip svarbu kuo pigiau... doh.gif
Ir dar meistrai ne taip įrėmino, o tu sau kaltę prisiimi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2010 06 23, 08:34)
Na bet kurioje dirbtuvėje yra pigiausi rėmai ir pigiausias stiklas. Aš renkuosi ne tai kas pigiausia, o tai kas labiausiai tinka prie darbo... Stiklas TIK matinis...

Jei šiai dienai nėra pinigėlių normaliam rėmui, o tik pigiausiam, tai gal geriau pasitaupyti ir tik tada nešti rėminti... Nes po tavo parašymo, tai... Nesvarbu kaip svarbu kuo pigiau... doh.gif
Ir dar meistrai ne taip įrėmino, o tu sau kaltę prisiimi doh.gif

ne tai nesakau kad imu bile ka, kas netinka biggrin.gif imu tai, kas tinka, bet pigiausia varianta.
be to nezinau, gal ir gerai iremino, gal tik man norejosi, kad maziau vietos butu palikta - as norejau kad pasportas butu glaudziai labai prie piesinio, o padare gan toli palyginus. O kadangi pirma karta reminu tai nezinojau net ka ir sakyti reikia, dabar jau zinosiu smile.gif
Atsakyti