Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 92 tema

QUOTE(JurgitaPk @ 2010 06 21, 20:22)
pagalvele ziedams nesti  :

bigsmile.gif bigsmile.gif kaip dailu ir gražu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgitaPk @ 2010 06 21, 21:22)
Labukas visoms auksarankems  4u.gif

xe kaip mano medelis biggrin.gif graziai gavos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 06 22, 14:43)

Turiu iš interneto išsisaugojus kelis pavyzdžius, skirtingai apipavidalintus ir įrėmintus pinigų medžius, kurie išsiuvinėti pagal tą pačią schemą. Man vėduokle sulakstyta kupiūra atrodo gražiau ir labiau užpildo erdve, bet čia tik mano nuomonė.

Bandziau pamenu lankstyt vieduokle, tai per viduri storai gaudavosi, ne taip kaip paveiksliuke g.gif
Atsakyti
Man asmeniskai metrikas tai labai grazus,tik remelis per tamsus manau smile.gif
O vestuvine pagalvyte ziedams tai is vis fantastika smile.gif

O as pasirodau savo super greitai extra darbeli Janinai...
Paparcio greit neradau,tai pagalvojau bus gerai rugiagele (kaip moteriai),siut nemoku visiskai,bet va kaip pirmas blynas gavos neblogai gal visai (tik nelyginta).Reikejo kazkokios smulkmenos,originaliau uz atviruka,tai mes sveikindami sudesim vaises,o paskui liks krepselis i parduotuve eit 4u.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(JurgitaPk @ 2010 06 21, 18:22)

P.S. 2 -  medeli siuvinejau 2 dienas po pora val po darbo, plius 1 diena kol iremino....O sirdele siuvinejau 4 dienas vis prisokdama, ir 4 val kol pagalvele pasiuvau, nes siuveja is manes ne kokia  lotuliukas.gif  Taip kad per gera savaite apsisukau  thumbup.gif

pagalvele ziedukams super smile.gif
mano vestuves ir arteja... tai ir pati susigundziau issiuvineti kazka panasaus smile.gif o ant kokios medziagytes siuvinejai ir i vidu kazka kisai, jei butu nesunku parasyk placiau... jau labai butu smagu suzinot smile.gif
Atsakyti
visi labai grazus darbeliai ir visi verti demesio wub.gif
o as pasirodau su savo pirmu blynu 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image

o va sis i kolekcija mirksiukas.gif smile.gif
user posted image
Atsakyti
Ohooo kiek reakcijos ir pagyru susilaukiau thumbup.gif Aciu labai....kaip saunu jog jums patiko thumbup.gif

Apsisukau greit....nes kazkaip nesunkus darbeliai....ypac medelis labai lengvai ejos bigsmile.gif Su sirdele sunkiau, daugiau skaiciuot, ir daugiau spalvu biggrin.gif Bet po paskutiniu mano darbu, sie labai jau lengvuciai pasirode biggrin.gif

Medelio schemute turiu, tuoj imesiu emailu mirksiukas.gif
Reminau reminimo centre, stiklo nedejau....Kainavo 70lt. Rema medini dejau...Vestuvine gi dovana biggrin.gif Bet imanoma su pigesniu remu ir pigiau padaryt...
Maciau ir pati turiu kitokiu sio medelio apipavidalinimo variantu.....bet jei atvirai, mano akimis sis mano pasirinktasis toks kukliausias, neperkrautas ir dera labiau, nei kai kupiuros placiai isskleistos, ar pan. ax.gif Nes tada tik jos ir tesimato, o medelis lieka uzsleptas g.gif Nu bet cia jau pagal kiekvieno skoni... Su siuo groziu reikia tik fantazija ijungti ir galima dar ne tai sukurti thumbup.gif

Pagalvele ziedams nesti 4u.gif Jop ir as buvau is pradziu isitikinusi jog si schemute issiuvinejus bus didoka pagalvelei....bet kai ipusejau pamaciau jog bus super thumbup.gif Nu labai jau man si sirdele krito i aki.....ir neveltui lotuliukas.gif
Pagalvele siuvau pati, kimsau polisteriu tokiu spec. buna ju audiniu parduotuvese, ar pas siuveju. Galima kisti ir vata paprasciausia smile.gif Medziagele kokia naudojau, net negaliu tiksliai pasakyti blush2.gif Nes pas mane is seniau atraizu like nemazai...radau tinkamo dydzio....ir panaudojau....o kokio numeriuko ji nezinau doh.gif Tikrai ne pati smulkiausia...(5 langeliai i 1cm )

Aciu dar kerteli uz pagyras visoms 4u.gif drinks_cheers.gif Net susigedau tiek juju susilaukusi...

Antarktida44 tasike nereali....tikrai simta kart originaliau nei atvirukas thumbup.gif drinks_cheers.gif

Atsakyti
Pasiskolinau paveiksleli is Pauksciuko. Pasakykit, kieno cia dizainas??
http://data3.gallery...19-m549x500.jpg

ieskau kokio nors paveikslelio uzrasinei, o galvoj sukasi tik Dvi siuvinetos pakalnutes wub.gif gal yra is tos serijos tokiu siluetiniu kitokiu gelyciu ar kazko panasaus? skubiai prisireike, nieko nerandu tinkamo blush2.gif

Prisidesiu prie pagyrimu pagalvelei bigsmile.gif ta sirdute ir as seniai nusiziurejus, labai jau grazi wub.gif o pagalvele pasiuta tai visai..abaldet wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2010 06 22, 19:44)
Pasiskolinau paveiksleli is Pauksciuko. Pasakykit, kieno cia dizainas??
http://data3.gallery...19-m549x500.jpg

ieskau kokio nors paveikslelio uzrasinei, o galvoj sukasi tik Dvi siuvinetos pakalnutes wub.gif gal yra is tos serijos tokiu siluetiniu kitokiu gelyciu ar kazko panasaus? skubiai prisireike, nieko nerandu tinkamo blush2.gif

user posted image
Gal tokios ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2010 06 22, 21:49)
Gal tokios ? g.gif

swoon.gif taip. aciu thumbup.gif 4u.gif

o dar pasakyk, kaip tas MTCA sifruojasi? blush2.gif neranda google tokios firmos blush2.gif

ee...radau... doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dantiste: 22 birželio 2010 - 21:00
QUOTE(Dantiste @ 2010 06 22, 21:44)
Prisidesiu prie pagyrimu pagalvelei  bigsmile.gif ta sirdute ir as seniai nusiziurejus, labai jau grazi wub.gif o pagalvele pasiuta tai visai..abaldet wub.gif  wub.gif

aciuks.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2010 06 22, 19:52)
swoon.gif taip. aciu thumbup.gif  4u.gif

Man atrodo dar daugiau esu mačius. Gal kas įmes. O paukščiukai de marie therese saint aubin, jei klystu, pataisys. http://mtsa.over-blo...ue-1777187.html
Atsakyti
merginos noriu patarimo.siusiuosi papludymio rankine,noriu issiuvineti du darbus ir susiuti juos kartu ir priderinti juos prie rankines.ar reikia ju ?ar graziai ir be ju.nes vyras visiskai nepadeda. schmoll.gif daugiau neturiu ko paklausti unsure.gif

user posted image
siuos abu siusiuti kartu
http://s001.radikal....17bc0c2d19e.jpg
ir panasiai turetu gautis
http://s55.radikal.r...918b9a176ce.jpg

Atsakyti