Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 92 tema

Labukas visoms auksarankems 4u.gif

Norejau padekoti uz nerealia pagalba visoms pries kelias savaiteles man pagelbejusioms su vestuvinemis dovanomis ir pagalvele ziedams nesti thumbup.gif drinks_cheers.gif

Ir skubu jau pagaliau sventei prauzus pasirodytu kas man isejo smile.gif

user posted image

user posted image

Manau sauniai gavos mirksiukas.gif
Svarbu jog jauniesiems (ir ne tik... lotuliukas.gif ) laaaaaabai patiko thumbup.gif

Tad ACIU jums mergaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

P.S. siuvineju antra komplekta.....rugpjucio men. i kitas vestuves uzkviete thumbup.gif

P.S. 2 - medeli siuvinejau 2 dienas po pora val po darbo, plius 1 diena kol iremino....O sirdele siuvinejau 4 dienas vis prisokdama, ir 4 val kol pagalvele pasiuvau, nes siuveja is manes ne kokia lotuliukas.gif Taip kad per gera savaite apsisukau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JurgitaPk: 21 birželio 2010 - 20:25
QUOTE(JurgitaPk @ 2010 06 21, 21:22)
Labukas visoms auksarankems  4u.gif

Norejau padekoti uz nerealia pagalba visoms pries kelias savaiteles man pagelbejusioms su vestuvinemis dovanomis ir pagalvele ziedams nesti  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Ir skubu jau pagaliau sventei prauzus pasirodytu kas man isejo  smile.gif

P.S. 2 -  medeli siuvinejau 2 dienas po pora val po darbo, plius 1 diena kol iremino....O sirdele siuvinejau 4 dienas vis prisokdama, ir 4 val kol pagalvele pasiuvau, nes siuveja is manes ne kokia  lotuliukas.gif  Taip kad per gera savaite apsisukau  thumbup.gif

Na tiesiog trūksta žodžių - nerealu wub.gif wub.gif wub.gif Ir taip greitai padaryta blink.gif (bent jau man, nes aš užtrukčiau daug ilgiau biggrin.gif )
Atsakyti

Grožiai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
superiniai atrodo darbeliai thumbup.gif thumbup.gif
ir labai kruopščiai padaryti 4u.gif
Atsakyti
Gražūs darbukai clap_1.gif
Atsakyti

Norejau padekoti uz nerealia pagalba visoms pries kelias savaiteles man pagelbejusioms su vestuvinemis dovanomis ir pagalvele ziedams nesti  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

wub.gif
Labai gražu ir kruopštu
Atsakyti
pinigų medis gražiai įrėmintas labai
Atsakyti
Ir skubu jau pagaliau sventei prauzus pasirodytu kas man isejo smile.gif

P.S. 2 - medeli siuvinejau 2 dienas po pora val po darbo, plius 1 diena kol iremino....O sirdele siuvinejau 4 dienas vis prisokdama, ir 4 val kol pagalvele pasiuvau, nes siuveja is manes ne kokia lotuliukas.gif Taip kad per gera savaite apsisukau thumbup.gif
[/quote]

nerealu smile.gif tas medis fantastiskas smile.gif ir pagalvele... ech... mielesniu dovanu tikriausiai nelabai gali būti smile.gif gal galima meduko schemutę į garzes@gmail.com

Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2010 06 21, 16:49)
sveikos..
pasirodau su kveitimais i krikstynas..

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Padirbėjai iš peties bigsmile.gif Labai gražu 4u.gif

QUOTE(Ameera @ 2010 06 21, 18:50)
Ruošinių yra ir Kasiūluose, bet aš, asmeniškai, kiek siuvinėjau atvirukų, tai visada nusipirkdavau kokio noriu kartono 

Ameera, o tu atviruką darai iš 3 dalių kaip ir ruošiniai būna, ar kaip nors kitaip slepi siuvinio nugarėlę?

P.S. siuvineju antra komplekta.....rugpjucio men. i kitas vestuves uzkviete  thumbup.gif

Sparčiai apsisukai 4u.gif Labai gražu, man atrodė, kad ta schema pagavėlei yra didelė blush2.gif , o pasirodo visai nedidukė
Turiu iš interneto išsisaugojus kelis pavyzdžius, skirtingai apipavidalintus ir įrėmintus pinigų medžius, kurie išsiuvinėti pagal tą pačią schemą. Man vėduokle sulakstyta kupiūra atrodo gražiau ir labiau užpildo erdve, bet čia tik mano nuomonė. JurgitaPk pažiūrėk, gal ir tau patiks, be to bus skirtingos dovanėlės mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmaargenta: 22 birželio 2010 - 13:47
O man iskilo klausimukas del pinigu medzio reminimo, nes kiek matau ce su stiklu, as vis isivaizdavau kad stiklo deti nereikia, nes pinigeliai gi pasipute ir pan, biggrin.gif beje jei nepaslaptis kiek reminimas kainavo.
Papildyta:
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 06 22, 14:43)
Turiu iš interneto išsisaugojus kelis pavyzdžius, skirtingai apipavidalintus ir įrėmintus pinigų medžius, kurie išsiuvinėti pagal tą pačią schemą. Man vėduokle sulakstyta kupiūra atrodo gražiau ir labiau užpildo erdve, bet čia tik mano nuomonė. [

bet labai jau zali tie pinigeliai biggrin.gif litu tokiu nerasi, kitokia valiuta reiktu kabinti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 06 22, 14:43)
Ameera, o tu atviruką darai iš 3 dalių kaip ir ruošiniai  būna, ar kaip nors kitaip slepi siuvinio nugarėlę?

Aš iš kitos pusės kitą storesnio popieriaus lapą klijuoju, šiek tiek kitos, priderintos spalvos. Per pusę jį perkerpu, dar pamažinu iki reikiamo dydžio ir klijuoju arba abu, arba tik ant siuvinio pusės.
Atsakyti

P.S. 2 -  medeli siuvinejau 2 dienas po pora val po darbo, plius 1 diena kol iremino....O sirdele siuvinejau 4 dienas vis prisokdama, ir 4 val kol pagalvele pasiuvau, nes siuveja is manes ne kokia  lotuliukas.gif  Taip kad per gera savaite apsisukau  thumbup.gif

Labai puikūs ir širdingi darbukai ir labai jau greit apsisukai 4u.gif
Atsakyti